to nie ma sensu, przekraczalem granice pare godzin temu, nikt sie nie pytal o test(jestem rezydentem i mowie po norwesku),nawet pokazalem celnikowi wypis z helsenorge ze nie potrzebuje testu gdyz jestem rezydentem, prznal mi racje ale powiedzial ze przepisy sie zmienily 4 stycznia, test robisz na miejscu w swojej komunie w ciagu 24 h od wjazdu, rejestruja twoj f-nummer i 10 min wymaz z gardla i nosa. 1-3 dni czeka sie na wyniki
z paszkiewicz napisał: Witam,
czy można gdzieś kupić negatywny test koronawirusa? Taki co daje prawo wjazdu do Norwegii?
Od 25 lat mysle ze NIC mnie zdziwi- I nagle pytanie Czy są jeszcze jakieś pytania?czy można gdzieś kupić negatywny test koronawirusa? Taki co daje prawo wjazdu do Norwegii?
Asikhb napisał: z paszkiewicz napisał: Witam,
czy można gdzieś kupić negatywny test koronawirusa? Taki co daje prawo wjazdu do Norwegii?
Od 25 lat mysle ze NIC mnie zdziwi- I nagle pytanie Czy są jeszcze jakieś pytania?czy można gdzieś kupić negatywny test koronawirusa? Taki co daje prawo wjazdu do Norwegii? Japierkurwanierze
Asikhb napisał:
[quote]z paszkiewicz napisał: Witam,
Test z wynikiem negatywnym mozesz kupic w swoich snach.
Asikhb napisał: z paszkiewicz napisał: Witam,
Od 25 lat mysle ze NIC mnie zdziwi- I nagle pytanie Czy są jeszcze jakieś pytania?czy można gdzieś kupić negatywny test koronawirusa? Taki co daje prawo wjazdu do Norwegii?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.