Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama28 napisał:
Bed Harry ty mnie nawet nie denerwuje bom w ciąży!!! Czemu się nie odzywasz w tym wątku? Ja tu już może łez wylałam,
żem porzucona i samotna!!! Że wszyscy mnie wystawili i nikt nie przyjedzie!!! Tak się nie robi, zwłaszcza kobietom w ciąży!!!

gama !!!! ale ja nie wiedziałem że ty za mną tak tęsknisz
w innych tematach już cię uspokajałem ze względu na ciąże . do sykke już nie wracaj !!!!
a ja w takim razie pedzę jak najszybciej z przyjaciólmi
pamiętaj !!! BECZKA MIZERII znasz już ich ....są very hungry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
U nas, czyli w okolicach Åmot jest po deszczu, a na resztę dnia zapowiadają słońce za chmurami. Jest 12 stopni, może będzie więcej. W takim układzie Gama z rodziną niezależnie od wszystkich ma plany wybrać się do Åmot, połazić, pozwiedzać, pogłaskać zwierzątka, a być może zjeść coś na mokrawej trawce. Pojedziemy ok 13. Jako, że nie nudzimy się w swoim towarzystwie łez z braku dodatkowego wylewać nie będziemy, a jeśli się takowe pojawi, to okażemy radość wielką i przyjmiemy z otwartymi rękami. Zabierzemy ze sobą niewielkiego grilla oraz węgiel. Jeśli ktoś ma ochotę się dołączyć do szalonej, hałaśliwej rodzinki, to zapraszamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gama28 napisał:
U nas, czyli w okolicach Åmot jest po deszczu, a na resztę dnia zapowiadają słońce za chmurami. Jest 12 stopni, może będzie więcej. W takim układzie Gama z rodziną niezależnie od wszystkich ma plany wybrać się do Åmot, połazić, pozwiedzać, pogłaskać zwierzątka, a być może zjeść coś na mokrawej trawce. Pojedziemy ok 13. Jako, że nie nudzimy się w swoim towarzystwie łez z braku dodatkowego wylewać nie będziemy, a jeśli się takowe pojawi, to okażemy radość wielką i przyjmiemy z otwartymi rękami. Zabierzemy ze sobą niewielkiego grilla oraz węgiel. Jeśli ktoś ma ochotę się dołączyć do szalonej, hałaśliwej rodzinki, to zapraszamy.

Ja z przyjemnością dołączę, miejsce jest super. Myślę, że jakoś się tam znajdziemy, dość spory teren .

PS.
Podoba mi sie tam, fajny wodospad .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Fajnie Dino, jeśli nie będziesz mógł nas znaleźć metoda jest jedna: zamykasz oczy i kierujesz się w miejsce największego hałasu, to jest moja metoda na znalezienie moich chłopaków w sklepie na przykład
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gama28 napisał:
Fajnie Dino, jeśli nie będziesz mógł nas znaleźć metoda jest jedna: zamykasz oczy i kierujesz się w miejsce największego hałasu, to jest moja metoda na znalezienie moich chłopaków w sklepie na przykład

A, to spoko, jak w domu, mam praktykę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hm szkoda ze tak wczesnie ,niestety ja dopiero sie budze do zycia a wiem z pewnych zrodel ze niektorzy jeszce spia!!! milego spacerku i grillowania.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Jak zwykle się spóźniłem (trzymam średnią europejską, znaczy staram się spóźniac w rozsądnych granicach czasowych). Nasłuchuję, ale pada deszcz i nie wiem, czy Gama jest na miejscu. Poszedłem w miejsce największego zamieszania i trafiłem na wycieczkę VIP-ów, ochranianych przez smutnych panów w garniturach i ze słuchawkami w uszach. Jest również policja i TV. Co jest grane?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Fajne gadżety mają tu w sklepiku.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Widziałem VIP-a.

Nie chciał dać autografu .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Oj Dino, ja byłam ze znajomymi, zwierzątka pooglądaliśmy, a potem pojechaliśmy do domu, bo mój marudny mąż nie chciał w deszczu stać, a poza tym dwoje niemowlaków płakało. Jak żyję jeszcze tylu samochodów i ludzi tam nie widziałam!!! Jeśli jeszcze tam jesteś, to zapraszam do mnie na kawę w drodze powrotnej, informacja gdzie na priv, jeśli jesteś chętny. W Norwegii nie potrafią przewidzieć pogody nawet na godzinę przed, miało być słońce za chmurkami, a tam nas ulewa zastała. W końcu mieliśmy grilla na tarasie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok