Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dani7 dani7 Radosław Rutkowski Rafał M----ski zbigniew lachowicz Piotrek Filarczyk maciej.m987 Roman k (5092 niezalogowanych)
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Endriu Omski
(ENDRIU0705)
Wiking
Tak,jest napisane że odprawy przez internet można dokonać od 7 dni do 3 godzin przed odlotem.A nie że kartę pokładową można wydrukować.Czy to jest równoznaczne ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ENDRIU0705 napisał:
Tak,jest napisane że odprawy przez internet można dokonać od 7 dni do 3 godzin przed odlotem.A nie że kartę pokładową można wydrukować.Czy to jest równoznaczne ?

Zejdz trochę w dół tej strony a zobaczysz ,że Przeszczery ma rację.
Jak wół jest napis:Kliknij tutaj, aby dokonać odprawy online
Zeby było bardziej widoczne napis ten jest różowy.
Dlaczego niektórzy nie zadają sobie minimum trudu,by znależc to co ich interesuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Endriu Omski
(ENDRIU0705)
Wiking
Zadałem sobie ten trud i przeczytałem wszystko co jest na tej i innych stronach znacznie wcześniej .A ty zadaj sobie ten trud i przeczytaj co napisałem na początku.Odprawę online zaznaczasz już w trakcie rezerwacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ja nie musze zadawac sobie tego trudu,dgyz nie ja potrzebuje wydrukowac bilet,dokonac rezerwacji lub czegokolwiek innego zwiazanego z lotem

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Endriu Omski
(ENDRIU0705)
Wiking
Do Platinum Boarder-jeśli nie masz pojęcia o zadanym pytaniu to nie udzielaj na nie odpowiedzi!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
ENDRIU0705 napisał:

no jest rownoznaczne
po cholere ci karta pokladowa wczesniej?
na poklad cie raczej nie wpuszcza miesiac przed czasem
skoro musisz sie odprawis aby dostac karte pokladowa
to logicznym jest ze nie dostaniesz jej przed rozpoczeciem procedury odprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ENDRIU0705 napisał:

Wydrukowac karte pokładową?????? Chyba miales na mysli wydrukowac sobie rezerwację, ktorej potwierdzenie przychodzi na maila. karte pokladową, czyli bilet z perforacją dostajesz przy odprawie na lotnisku. I potem z tą karta idziesz do odprawy recznego, a pten na poklad samolotu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Hilton napisał:
ENDRIU0705 napisał:

Wydrukowac karte pokładową?????? Chyba miales na mysli wydrukowac sobie rezerwację, ktorej potwierdzenie przychodzi na maila. karte pokladową, czyli bilet z perforacją dostajesz przy odprawie na lotnisku. I potem z tą karta idziesz do odprawy recznego, a pten na poklad samolotu.

Niestety nie rayanair i wizzair sprawdzają tylko to co masz wydrukowane na kartce A4 (kod kreskowy) i ją przedzierają na pół,. Jak ktoś ma bagaż to tylko naklejke dostanie dodatkowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ach, teraz rozumiem. latam normalnymi liniami lotniczymi, nie sa drogie, ale stac ich na to, aby pasazer dostal karte pokladową, nie musze niczego drukowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok