Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lancaster

10.7 °C

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

0.3634 PLN

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11391 niezalogowanych)
43 Posty
Michal Kozi.....
(kosma1410)
Nowicjusz
Moze przesadzam ale proponuje poczytac. Jestesmy klutliwi ,niezgodni ,zawistni ,DOCIEKIWI , proponuje poczytac- lub mam kompleks .
jesli MAM to wybaczcie.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Wielka tragedia o mymiarze ludzkim!!!! Kondolecje dla rodzin. Szczegolne dla chorej mamy Kaczynskich!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Izuś :)
(Izuś)
Wiking
To jest tragedia jakiej jeszcze swiat nie widzial ;( Rzadko sie zdarza ze elita narodu ginie jednoczesnie,wszytkie wazne osobowosci... Katastrofa dla naszego Kraju-zostalismy osieroceni..........
[*] Kondolencje dla rodzin zmarlych.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Michal Kozi.....
(kosma1410)
Nowicjusz
Widze to inaczej ,zyjemy w MATRIX-sie (moj ulubiony film) i tak jak ongis widzieli katastrofe ,ja teraz widze to:

ostatnie zdanie 3/3 . mam komplex spisku obym sie mylil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Izus napisał:
To jest tragedia jakiej jeszcze swiat nie widzial ;( Rzadko sie zdarza ze elita narodu ginie jednoczesnie,wszytkie wazne osobowosci... Katastrofa dla naszego Kraju-zostalismy osieroceni..........
[*] Kondolencje dla rodzin zmarlych.....

Z szacunkiem Izus!!! To byli ludzie,madrzy ,glupi,swiatli i ciemni jak tabaka!!!!! Ale to byli ludzie i jak napisala Hiltonka mieli rodziny!!! Dzieci,matki,byli rodzicami dziadkami i tylko to sie liczy!!! Mam w dupie czy w Polsce rzadzi Kaczynski czy Tusk aby rzadzil dobrze ale jezeli ginie ktorys z nich to ginie czlowiek.
Na miejsca w rzadzie pewnie juz czeka ze sto hien i ze stu madrych ale na m iejsce ojca ktory zginal nikt nie ma zamiaru wejsc !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ad. co do spekulacji Kosmy
we wszystkim mozna dopatrzec sie mistyfikacji i spisku, to zalezy od interpretaci faktow i w co kazdy z nas chce wierzyc
Ja wybieram opcje ludzkiego bledu .... w szerokim znaczeniu jego rozumienia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
barbara jackowska
(barbaraj)
Wiking
(*)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Radoslaw O
(radekradek77)
Nowicjusz
Kondolencje dla rodzin tragicznie zmarlych ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
Bezpośrednio z Ambasady w Oslo. Polacy łączcie się.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Dzis przylecialam z Warszawy, to byl smutny lot...

Przeczytalam ten watek i niedobrze mi sie zrobilo od niektorych komentarzy...

Sa chwile, kiedy ironia i idiotyczne komentarze powinny nie miec miejsca. Antypatie polityczne w tym momencie juz nie maja znaczenia. Wracam, a sasiad Norweg przychodzi zlozyc kondolencje i zapewne w jego glowie nie zmiesciloby sie, ze w takiej tragicznej chwili mozna drwic...

Skoro to byl tylko podrozujacy "cyrk"(najlepsza wiadomosc roku...) i jego znaczna czesc tragicznie odeszla, to moze szczekacze niech rusza do dziela !
Smialo ! Zwolnilo sie wiele miejsc. Jedz, dzialaj, zmieniaj cyrk na cud! Jest pole do popisu! A moze tylko chcesz drwic i poszczekakac z wygodnej,norweskiej pozycji ??

Trudno wyrazic slowami te przykre uczucia po dzisiejszej tragedii i rownie trudno znalezc odpowiednie slowa na beznadziejne komentarze. Zginela znaczna czesc ludzi, ktorym jeszcze zalezalo...

Wcale mnie nie dziwi, ze na portalach zalozono blokade na komentarze. Jesli w tak trudnej dla Polski chwili idioci nie potrafia na zamilknac, to widac trzeba im geby sila zamknac, aby na krotka chwile, zaloby i smutku, nie przynosili wstydu Ojczyznie.

Srednio lubie mentalnosc Norwegow, ale to co w nich podziwiam, to duma narodowa i honor. Dam reke za to, ze gdyby taka tragedia dotknela ich kraj, to nikt nie smial by publicznie drwic i pisac debilnych komentarzy...

(*) (*) (*)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok