Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lancaster

10.7 °C

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

0.3634 PLN

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11391 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ja musze przyznac , ze nie czuje ani sympatii ani antypatii do Kaczynskiego , ale to co sie stalo jest straszna narodowa tragedia , a rowniez tragedia dla rodzin i najblizszych ofiar
Ale zupelnie nie rozumiem dlaczego lecieli tym starym radzieckim trupem ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ania,sylwek napisał:
Sethur napisał:
Jak dla mnie najlepsza informacja tego roku Pozdrawiam wszystkich NZA!

Czy ktos zauwazyl ze informacji nie mozna komentowac na zadnym polskim portalu informacyjnym?? Ciekawe dlaczego

A na onecie??

Teraz juz mozna.. Na WP dalej nie...

Ma ktos wiarygodne notowania gieldowe?? Moge prosic o link??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ironia Roku... tyle sie mowilo po katastrofie Casa, ze Cyrk ni moze latac w kupie... i polecieli...
Te klotnie... *ja polece*.. Nowe samoloty kupuja od osiemnastu lat... i kupic nie moga...
Ruski samolot na rosyjskiej ziemi, wiadoma okazja... po prostu Ironia Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Sethur napisał:
Jak dla mnie najlepsza informacja tego roku Pozdrawiam wszystkich NZA!

Czy ktos zauwazyl ze informacji nie mozna komentowac na zadnym polskim portalu informacyjnym?? Ciekawe dlaczego

Hit sezonu, myślę, że konsekwencje tego wypadku będą korzystne dla Polski i Polaków (chociaż... co z Jarkiem?). Jest jescze jeden samolot, równie stary. Która partia nim poleci? .
Komentować można choćby na tvn24.pl.

[`] [`] [`]
   Szczere kondolencje dla rodzin ofiar.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
giovi2 napisał:
barbara67 napisał:
Ja musze przyznac , ze nie czuje ani sympatii ani antypatii do Kaczynskiego , ale to co sie stalo jest straszna narodowa tragedia , a rowniez tragedia dla rodzin i najblizszych ofiar
Ale zupelnie nie rozumiem dlaczego lecieli tym starym radzieckim trupem ????

Samolot kilka miesięcy temu przeszedł generalny remont i mał 5 lat gwarancji..

Ogromna tragedia,trudno znalezc odpowiednie słowa w takiej chwili

38 mln Polaków w kraju, jeszcze więcej poza granicami państw, a od dziś rana każdy z nich jest ekspertem do spraw katastrof lotniczych

[*][*][*]
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Kalina Krause
(Kalinakrause)
Wiking
Ludzie do teraz jestesmy w szoku straszne okropne i brak slow lacze sie z rodakami z bolem i nie wiem co poweidziec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kalinakrause napisał:
Ludzie do teraz jestesmy w szoku straszne okropne i brak slow lacze sie z rodakami z bolem i nie wiem co poweidziec.

Po prostu powiedz co na prawde myslisz?? Nie przeszlo Ci przez mysl ze moznaby zapakowac druga czesc Cyrku (ta peowa)... do drugiego tuptusia.. i wyslac jako delegacje zastepcza?? Mi przeszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Wik)
Wiking
132 osoby były na pokładzie - według Rosji
88 osoby były na pokładzie - według Polski
Nie wiadomo na razie kto ma rację... Cały świat huczy o tym, że Lech Kaczyński, Prezydent Polski nie żyje... Smutne ale prawdziwe... Jeżeli ktoś ma polską telewizję, to może na każdym kanale wysłuchać szczegółów na temat tragedii. Nie mogłam uwierzyć. W pierwszej chwili z emocji w głowie mi się zakręciło... Ale najserdeczniejsze kondolencje dla biednych rodzin ofiar.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sethur napisał:
Kalinakrause napisał:

Po prostu powiedz co na prawde myslisz?? Nie przeszlo Ci przez mysl ze moznaby zapakowac druga czesc Cyrku (ta peowa)... do drugiego tuptusia.. i wyslac jako delegacje zastepcza?? Mi przeszlo

wszystkich z tego Cyrku powinni wyslac w kosmos...

ALE pomimo tego, ze kogos sie bardzo nie lubi, nienawidzi, nie powinno sie zyczyc smierci....

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok