Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pilne pomocy - Norwegia

4 Posty
Kristina111
(Kristina111)
Wiking
Bardzo prosz臋 was o pomoc. M贸j facet pojecha艂 w tras臋 do norwegii wracaj膮c zosta艂 zatrzymany na granicy. Wraca艂 na pusto mia艂 got贸wk臋 przy sobie i z tego co wiem nie mia艂 tego dokumentu dla celnik贸w. Zatrzymany zosta艂 10.10.2018 wczoraj mia艂 rozpraw臋 inic wi臋cej nie wiem. O tym poinformowa艂 mnie jego szef. Nie wiem Za co zosta艂 zatrzymany na jak d艂ugo nic. Nikt do mnie nie dzwoni艂 ani policja Ani on. Jak mog臋 si臋 czegokolwiek dowiedzie膰 ?czy je艣li p贸jd臋 do nas na policj臋 b臋d膮 mieli jakie艣 informacje o nim?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Post贸w
Marian Marian
(matriq1)
Wiking
Nic Ci nie pomo偶e Policja bo nie jeste艣 z rodziny , musisz si臋 uzbroi膰 w cierpliwo艣膰 lub wys艂a膰 kogo艣 z Rodziny na policj臋 wtedy oni uruchamiaj膮 ca艂a procedur臋 i wtedy mo偶esz dosta膰 wi臋cej info . Albo poprostu czeka膰 na jakie艣 wiadomo艣ci od niego lub adwokata bo skoro zostal zatrzymany ma go auto stycznie , a napewno robi wszytko by da膰 jaki艣 znak 偶ycia , Je偶eli niechcesz czeka膰 wysy艂asz kogo艣 z Rodziny i na Pl policj臋 i oni Was poinstruluja , Moja Kobita czeka艂a 2 tyg na jakie艣 info , barany nawet nie pozwoli艂y przekaza膰 ze 偶yje 偶ycz臋 du偶o si艂y i powodzenia
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Post贸w
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
....nikt nikogo nie aresztuje za posiadanie got贸wki.....chyba ze sa to miliony z niewiadomego 藕r贸d艂a.....
....powiedz wprost co przemyca艂
.. .bo napewno nie karton fajek.....
....Ps. jakkolwiek ma prawo do wykonania telefonu do rodziny,rozmowa jest nagrywana zapewne i odbywa sie w obecnosci policjanta.....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Kristina111
(Kristina111)
Wiking
Tak jak napisa艂am mia艂 got贸wk臋 przy sobie oko艂o 200tys koron ale nie mia艂 tej deklaracji przewozu pieni臋dzy.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Post贸w
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...za takie co拧 zadna Policja nie zatrzymuje na tak d艂ugo.....dostajesz np .grzywne....i wychodzisz lub pieniadze sa w depozycie do wyjasnienia sprawy....
....zastanow sie czy mog艂 posiadac w aucie inne rzeczy niedozwolone.....jakie ?...nie chce dywagowa膰 tutaj....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Kristina111
(Kristina111)
Wiking
Priv
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
234 Posty

(S83)
Sta艂y Bywalec
Napewno nikt go nie zamkn膮艂 za brak papierka na przew贸z pieni臋dzy, kasa pochodzi艂a albo z przemytu albo z innej dzia艂alno艣ci przest臋pczej. Chyba 偶e szef go w co艣 wrobi艂. Zadzwo艅 do ambasady podaj si臋 za siostr臋 i niech si臋 dowiedz膮
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
agnieszka09876
(agnieszka09876)
Wiking
WIDOCZNIE CHCIAL PRZEWIESC DUZA ILOSC GOTOWKI , ZA 30 TYSI NOK NIC NIE MA CHYBA ZE NIE LEGALNE PIENIADZE
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
agnieszka09876
(agnieszka09876)
Wiking
200 TYSI I NIE MIEC DOKUMENTU NA NIE TO DOBRZE MU ZROBILI , NAUCZY SIE ZGLASZAC I OPLACIC OD TEGO PODATEK
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
6 Post贸w
Marian Marian
(matriq1)
Wiking
Gratulacje za 偶yczliwo艣膰 , nie znasz sytuacji cz艂owieka a pierd... takie farmazony ze a偶 r臋ce opadaj膮 ..Szkoda s艂贸w
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok