Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
11 Postów
Norbert Stokłosa
(NorbertStoklosa)
Wiking
Mam namiar na 2 agencje pracy a z tym przyjazdem to trochę masz rację lecz nie będę opowiadał swojej historii życia zwłaszcza że każdy wie że życie czasem się sypie ale i tak muszę znaleźć pracę i jakieś lokum nawet piwnice na początek wiedziałem ze nie będzie łatwo dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Norbert Stokłosa
(NorbertStoklosa)
Wiking
Jestem hardcorem to prawda Lecz w zaistniałej sytuacji to utknalem już tutaj i muszę spróbować wszystkiego żeby się nie załamać i skakać z mostu jest ciężko nigdy nie było łatwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
nn1 nn
(nn1)
Wiking
ma namiar na dwie agencje...troche hardcore...ale powodzenia...daj Ci bog jak najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
NorbertStoklosa napisał:
Jestem hardcorem to prawda Lecz w zaistniałej sytuacji to utknalem już tutaj i muszę spróbować wszystkiego żeby się nie załamać i skakać z mostu jest ciężko nigdy nie było łatwo

...nie licz na to,że ktos cie przygarnie pod dach po tym co tutaj napisałeś...
...wracaj do polski ,jako glazurnik zaarobisz na chleb..
..ale obawiam sie ,że masz inne zainteresowania...
...powtarzam idż na Policje ,w morde ci nie dadzą ,a może pomoga?
...chyba ,że masz coś na sumieniu hmm...
...nawet gdyby to bedziesz miał darmowy nocleg...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
nn1 nn
(nn1)
Wiking
mowil ze pare nok ma, niech leci dzis na noc do tego anker hostelu, jutro do agencji i ogarniac kat do spania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Norbert Stokłosa
(NorbertStoklosa)
Wiking
Ok nie mam zamiaru nic tłumaczyć na sumieniu nie mam nic już dziś zostałem kontrolowany i jestem tutaj a nie za kratami nie warto być szczera osobą zawsze tylko kłamcy potrafią wzbudzić u ludzi sumienie spoko miło było porozmawiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Norbert Stokłosa
(NorbertStoklosa)
Wiking
Dziękuję to już jest pomocna wiadomość a masz może jeszcze jakiś adres do nich ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
NorbertStoklosa napisał:
Dziękuję to już jest pomocna wiadomość a masz może jeszcze jakiś adres do nich ?

FRYDENBERGVEIEN 48, 0575 Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
NorbertStoklosa napisał:
Ok nie mam zamiaru nic tłumaczyć na sumieniu nie mam nic już dziś zostałem kontrolowany i jestem tutaj a nie za kratami nie warto być szczera osobą zawsze tylko kłamcy potrafią wzbudzić u ludzi sumienie spoko miło było porozmawiać
Nikt nie mówi że jesteś kłamcą. Ja miałem już 3 lokatorów, którym zwyczajnie chciałem pomóc.
1 chciałem utopić bo nie rozumiał co to porządek i słuchawki kiedy ktoś śpi. Pomijam że tydzień zrobił się 3 mc'ami
2 pożyczył jeszcze kasę i nawet się nie pożegnał
3 okradał nie tylko mnie, ale moich kolegów a ja za niego ręczyłem
Każdy z nich to kolega kolegi kolegi kolegi Wszyscy później umywają ręce.
No i jak widzę że na jedną noc szukasz noclegu a potem okazuje się że jesteś hardkorem to co mam o Tobie myśleć?
Przyjechałeś w bardzo złym momencie kolego i chyba najrozsądniej będzie pójść do tych agencji i jeżeli nic sie nie uda zdziałać to trzeba wracać póki masz kasę. Wrócisz po wakacjach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
Ole_Nordmann napisał:
Chuck Norris napisał:
NorbertStoklosa napisał:
Nikt nie mówi że jesteś kłamcą. Ja miałem już 3 lokatorów, którym zwyczajnie chciałem pomóc.
1 chciałem utopić bo nie rozumiał co to porządek i słuchawki kiedy ktoś śpi. Pomijam że tydzień zrobił się 3 mc\\\'ami
2 pożyczył jeszcze kasę i nawet się nie pożegnał
3 okradał nie tylko mnie, ale moich kolegów a ja za niego ręczyłem
Każdy z nich to kolega kolegi kolegi kolegi Wszyscy później umywają ręce.
No i jak widzę że na jedną noc szukasz noclegu a potem okazuje się że jesteś hardkorem to co mam o Tobie myśleć?
Przyjechałeś w bardzo złym momencie kolego i chyba najrozsądniej będzie pójść do tych agencji i jeżeli nic sie nie uda zdziałać to trzeba wracać póki masz kasę. Wrócisz po wakacjach

Chuck..ja tez wynajmuje i tez sie nauczylem ze nie warto pomagac, jak ktos wchodzi na chate to musi miec czynsz i depozyt, prace i byc tu chociaz jakis czas, zero kombinowania, nie ma to kopa w dupe

Ja nie wynajmuje tylko chcialem pomoc bo mialem duze mieszkanie. Ale moze w koncu kiedys trafie na kogos kto powie "dziekuje"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok