Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Tutaj tez mozesz zalapac sie na prace w szklarni 113nok brutto(ok 11f/h). Zainteresowany?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Byszof napisał:
Odnoszę się do postu w którym ktoś mnie nazwał nierobem , jak nie pracowałeś w UK To zamknij jape, do wiadomości debila w Polsce byłem zawodowym kierowcą, w UK poznałem wiele prac i nikt z angola na mnie nie narzekał, tak ze mam doświadczenie w wielu dziedzinach, A tym co robiłeś w Polsce? Pisałeś krowy? Tatuś sprzedali świnie i kupili bilet na samolot.

...kierowcą byłeś?
...a kto w Polsce nie ma prawo jazdy...Jarosław Kaczyński chyba tylko..
...byle głąb je posiada...a znasz inteligentnego kierowce,bo ja nie !
...dlaczego pracowałes w tak wielu miejscach (jakkolwiek uwazam,ze nie masz zadnych kwalifikacji ,czyli zawodu.)po co sie pchasz do cieplych krajow jak masz Ukej serce pobrexitowej Europy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Byszof napisał:
Jednak pojebane polaczki są wszędzie, ale widzę po postach ze niektórzy.ci co mieszkają w Norwegii biją na głowę polaczkow mieszkających w UK.

...a teraz kmiocie obraziłes całą polską emigrację...
...jezeli ktos ci pomoże znależć tutaj robotę,to ja przeprowadze sie do Uk i gwarantuje ci ,że znajde zatrudnienie,czy tez praca znajdzie mnie,paniał?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Byszof
(Byszof)
Wiking
Do gleba który mnie obraża .....W Polsce jeździłem ciezarowkami, byłem zawodowym kierowca, wiesz co to jest? To nie jazda po polu trakturem jak w twoim przypadku, twoje głupie komentarze zaserwuj swojej dziuni buraki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Byszof
(Byszof)
Wiking
Ty jesteś emigrantem ? Ty jesteś zwykłym sieczkobrzekiem .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Byszof napisał:

...ja z W/wy chłopak a ty?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Byszof
(Byszof)
Wiking
Ty z Warszawy ? Ja jestem z Warszawy powiedz gdzie mieszkałem? ZOBACZYMY CZY JESTES Z WARSZAWY, ja pochodzę z Grochowa wiesz gdzie to jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Byszof napisał:
Ty z Warszawy ? Ja jestem z Warszawy powiedz gdzie mieszkałem? ZOBACZYMY CZY JESTES Z WARSZAWY, ja pochodzę z Grochowa wiesz gdzie to jest

...miałem blizej do Syrenki niż ty
...a edukacje gdzie pobierałeś, w Wąchocku?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
bojfrauszlo napisał:
Byszof napisał:

...ja z W/wy chłopak a ty?

Sloik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Biszkopt widze, ze ty w zyciu tyle robiles, ze jedynie na ksiezycu nie byles. Popracuj pare lat w jednym fachu na ktore jest zapotrzebowanie i wtedy przyjedz. Inaczej ty w zyciu nic nie osiagniesz. Bedziesz tylko obrazal ludzi na rozno-krajowych forach, ktorzy sie tam juz osadzili.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok