Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kobiety - Norwegia

578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
hahhaha rozpier.... mnie tutejsze kobiety... na forum cnotki niewydymki... a jak dojdzie do spotkania hmmm wiekszość za przysłowiową kawe można mieć kur... laski ogarnijcie sie!!! wielki szacun dla tych kobiet ktore znaja wartość życia i nie patrza tylko na "przyjaciela do łóżka" a są tutaj takie wiem to bo poznałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów

(darek book)
Nowicjusz
Jaki ty pusty jesteś i śmieszny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
darek book napisał:
Jaki ty pusty jesteś i śmieszny

hmmm ja nie mam żony i dzieci w pl jak wiekszość facetów tutaj którzy to ukrywaja zeby tylko "zamoczyć" i szczerze nie zalezy mi na takich znajomościach w szczególności z tego typu kobietami... ale kto co woli ja wyrazam tylko swoje zdanie na ten temat .... i juz niedlugo to sie zacznie rozkręcać moze jak bedziecie grzeczni podam wam kilka namierów bo widze ze tak desperacko szukacie ich a naprawde to nie wymaga wiele wysilku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów

(darek book)
Nowicjusz
Podajcie koledze MC.GIBBONS......numer do dobrego psychiatry MOŻE JESZCZE NIE JEST ZA PÓŹNO A tak na marginesie ty piszesz co chcesz inni robią co chcą i nie masz prawa kogokolwiek oceniać a tym bardziej połuczać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
darek book napisał:
Podajcie koledze MC.GIBBONS......numer do dobrego psychiatry MOŻE JESZCZE NIE JEST ZA PÓŹNO A tak na marginesie ty piszesz co chcesz inni robią co chcą i nie masz prawa kogokolwiek oceniać a tym bardziej połuczać

dareczku za chwile znowu uciekniesz od tematu jak to było ostatnim razem po co Ci to??? a hmmm jesli chodzi o Połuczanie to ja nikogo nie Połuczam... wyrażam swoje zdanie na ten temat ... wolność słowa to może podasz do tego z którego Ty korzystasz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
146 Postów

(ixi)
Stały Bywalec
Gibon widac pelaa geba przewodzi swej rasie; )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
jak tu łatwo uczynic by desperaci sie sami odezwali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
146 Postów

(ixi)
Stały Bywalec
A co za pustak opisuje Kobiety sloganem np cnotki niewydym ? Nie dziwota ,ze nie ma zainteresowania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
wariat0704 napisał:
hahhaha rozpier.... mnie tutejsze kobiety... na forum cnotki niewydymki... a jak dojdzie do spotkania hmmm wiekszość za przysłowiową kawe można mieć kur... laski ogarnijcie sie!!! wielki szacun dla tych kobiet ktore znaja wartość życia i nie patrza tylko na \"przyjaciela do łóżka\" a są tutaj takie wiem to bo poznałem

..,wiesz,że kiedyś był ustawowy zakaz picia przed 13!...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
ixi napisał:
A co za pustak opisuje Kobiety sloganem np cnotki niewydym ? Nie dziwota ,ze nie ma zainteresowania .

ixi zacznijmy od tego ze ja nie szukam w przeciwienstwie do was " desperatów" tutaj zainteresowania kto ma być zainteresowany moja osobą to jest czy ja wstawie post czy nie .. Proste potwierdzaja sie teraz pewne słowa co kiedys usłyszałem na temat tego portalu... ze wiekszość ludzi tutaj jest tylko i wyłacznie w jednym celu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok