Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Darek oferuje masaże tak sie ostatnio tutaj udzielał ... tylko uwaga ponoć ma naiete grafiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
olekbaecin napisał:
Cześć
No cześć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Wniosek z tego taki,ze poznajesz tutaj,zeby je "dymnąc" łowisz.., dymasz i co??? ,a jak siebie nazwiesz zwykłym dymaczem,co łowi i narzeka... piszesz jak taki pajac wiszący na gumce... Tobie ta przysłowiowa kawe,gorąca bym na pysk wylala i kopa na zapęd w dupe dala..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
freewoman napisał:
Wniosek z tego taki,ze poznajesz tutaj,zeby je \"dymnąc\" łowisz.., dymasz i co??? ,a jak siebie nazwiesz zwykłym dymaczem,co łowi i narzeka... piszesz jak taki pajac wiszący na gumce... Tobie ta przysłowiowa kawe,gorąca bym na pysk wylala i kopa na zapęd w dupe dala..

Łowisz, dymasz?? hmmm szczerze mam Ci odpowiedziec?? takich nawet patykiem nie dotykam ale widze doskonale wiez o czym mowa sie tutaj toczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Jezeli ktos opisuje sytuacje,czytac umiem jak i jestem czlowiekiem rozumnym,to biorac to na logike wiadomo o czym mowa sie tutaj toczy... MC.GIBBONS pomysl od czasu do czasu.... pozniej odpowiadaj,bo chyba postepujesz odwrotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
oj ja bym jednat powiedzial ze Twoja logika Cie grubo myli bo poznac kogoś nie swiadczy o tym ze trzeba tą osobe "dymać"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Hmmmmm myslenie męzczyzn czesto przeczy temu co piszesz wiec chyba nawet sam siebie okłamujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
freewoman napisał:
Hmmmmm myslenie męzczyzn czesto przeczy temu co piszesz wiec chyba nawet sam siebie okłamujesz

nie jednokrotnie to słyszalem ze tak bywa... ale tez niejednokrotnie kobiety byly zaskoczone akurat moim podejsciem na spotkaniu... ale podoba mi sie Twoj tok rozumowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Nie mogles tego slyszec,ze tak bywa... masz psychike mezczyzny,wiec postepujecie wszyscy bardzo podobnie hmmmm jak to sie w koncu pisze... "nie jednokrotnie..? czy niejednokrotnie..? bo widze ze sie gdzies pogubiles....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
nie jednokrotnie /niejednokrotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok