Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

bez - Norwegia

23 Posty
Marti 11111
(Marti 11111)
Wiking
Podziwiam , tak od jakiegoś czasu przyglądam się temu portalowi . Naprawdę podziwiam co poniektórych jakie to trzeba mieć siano w głowie lub zaniżoną samoocenę Robić samemu sobie zdjęcia , wstawiać je tutaj i czekać aż ktoś coś napiszę . Panie strzeż mnie od takich ludzi w codziennym życiu , jest trudno lecz na szczęście do tej pory udaje mi się unikać takowych osobników . Nie mogłem już się powstrzymać aby z siebie tego nie wyrzucić . Na koniec pozdrawiam wszystkich nie dowartościowanych z pewnością to Wam pomoże . HAHAHAHA żałosne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Marti 11111 napisał:
Podziwiam , tak od jakiegoś czasu przyglądam się temu portalowi . Naprawdę podziwiam co poniektórych jakie to trzeba mieć siano w głowie lub zaniżoną samoocenę Robić samemu sobie zdjęcia , wstawiać je tutaj i czekać aż ktoś coś napiszę . Panie strzeż mnie od takich ludzi w codziennym życiu , jest trudno lecz na szczęście do tej pory udaje mi się unikać takowych osobników . Nie mogłem już się powstrzymać aby z siebie tego nie wyrzucić . Na koniec pozdrawiam wszystkich nie dowartościowanych z pewnością to Wam pomoże . HAHAHAHA żałosne

...czyli nie słyszaleś wczesniej o ,,końskich zalotach,,,
...Ona wypina,,cycki,, a On pręży tors...
...rytuał powtażany od wieków...
...oszustwo warte tyle co zeszłoroczny śnieg...
...jedno i drugie i tak w większości przypadków jest ,,oklapłe,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Hmm "Oklaple" gdy trzydziestka mija torba dłuższa jest od kija.. hahaha jedym i drugim wszystko zaczyna zwisać... Hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
sorlandet napisał:
Hmm \"Oklaple\" gdy trzydziestka mija torba dłuższa jest od kija.. hahaha jedym i drugim wszystko zaczyna zwisać... Hahaha

Przepraszam bardzo, ale po 30 jeszcze nic nie zwisa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Chuck Norris chyba,ze jako wyjatek masz bardziej jędrne geny.. tak jak ja hahaha bo co niektorym sie juz cos pod nogami plącze .. i depczą sobie butami..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
sorlandet napisał:
Chuck Norris chyba,ze jako wyjatek masz bardziej jędrne geny.. tak jak ja hahaha bo co niektorym sie juz cos pod nogami plącze .. i depczą sobie butami..
Wierzę na słowo
We mnie płynie gorąca krew
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok