Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Cześć Wszystkim - Norwegia

3 Posty
Marcisz
(Marcisz)
Wiking
jestem tu zupełnie nowy, właśnie się zarejestrowałem prawdę mówiąc myślałem że trzeba to zrobić żeby uzyskać kontakty do agencji pracy w Norwegi których z tego co mi wiadomo jest pełno w Gdańsku a z Wrocławia to jednak kawałek. A tu widzę nieźle Polonia Norweska sobie radzi no szacun.pl
Więc pytanie jest takie: .... żebym to ja jeszcze wiedział jak zapytać ;p hmmm )
Szuka któraś męża? nie no słabo cofam
Generalnie szukam pracy i w ogólnie jestem, wydaje mi się spoko ;p
trochę nie lubię zimna więc ciekawe jak to tam u Was
ale może zarobimy i się po paru latach przeniesiemy gdzieś do ciepłych krajów?? XD
Wiem że brzmi to jak oferta matrymonialna i tak ją proszę traktować
z tym że niestety jest to oferta na całe życie )

REKLAMACJI NIE PRZYJMUJEMY

p.s i co ogólnie myślicie? dramat jest nie? i ja tak mam od urodzenia a lekarze nie wiedzą co mi jest ;p

;*

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(Bravo)
Nowicjusz
Ufarbuj włosy na bląd i napisz to po Turecku .Na pewno trafisz na jakiegoś bogatego Araba !!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
o żesz kur.... buhahahahha je pier.... hahhahahah taki Ty troche podobny do tych co kozy za żony biorą może nad tym pomyśl po co tracic czas na forum hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
artur.k
(artur.k)
Wiking
Serio kur...cze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
widać że nowy tutaj nikt inny nie napisał by nic takiego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Tu cie zasmuce kolego. Scenariusz ktory tu opisales dziala tylko wobec kobiet i tylko tych mlodych i ladnych. Tobie juz tylko pozostaje praca w kopalni albo budowanie piramid.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcisz
(Marcisz)
Wiking
"Tobie juz tylko pozostaje praca w kopalni albo budowanie piramid" hehe dobre ) nawet w kopalni może być spoko ja się tam żadnej pracy nie boję już byłem w UK na zmywaku, w Niemczech w pralni i Copenhagen na magazynach... teraz po dwóch latach w Polsce gdy sianko się skończyło chcę w końcu znaleźć swoje miejsce na ziemi. A gdzie jest teraz najlepsze miejsce na ziemi do zarabiania $$$ SKANDYNAWIA!!! Całe życie słyszałem chcesz zarobić to jedź do Norwegi na taśmę z rybami, zapier### ale warto. Wiem że tu wyskoczyłem z tą propozycją jak Filip z Konopi;p ale budowanie piramid biorę w ciemno - mój facebook Marcisz Biały Kruk ZAPRASZAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Człowieku tutaj żaden człowiek Ci w niczym nie pomoże , jak pojedziesz do Norwegii to Polacy Cie poklepią po plecach i powiedzą ,ze masz spie....ć skąd przyjechałeś chopie licz na siebie ,a będzie Ci jak w niebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(Bravo)
Nowicjusz
Lauren to Zasponsoruj Kolegę !!!! i po temacie ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Slavo H
(slavo25heri)
Wiking
Niestety tak jest ,dzisiaj Trondheim jutro Gdansk ,poniedzialek Trømso!!
Musisz byc bystrzakiem i radzic sobie sam zawsze i wszedie!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok