Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

500+ a praca w Norwegii - Norwegia

2 Posty
Monika Nienajadło
(MonikaNienajadlo)
Wiking
Mąż pracuje w Norwegii co roku od kwietnia do listopada, mamy 3 dzieci, ja z dziećmi mieszkamy w Polsce, ja nie pracuję, czy w takiej sytuacji należy się nam 500+ czy nie??? Jak to dokładniej działa???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Slawcio1982)
Wiking
Ja tez pracuje w Norwegii ,a dzieci i żona sa w Polsce. Pobieram tu zasiłek rodzinny na dzieci (2) a jednak Polska przyznała mi 500+ na drugie dziecko poniewaz ono i jej matka przebywaja w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
MonikaNienajadlo napisał:
Mąż pracuje w Norwegii co roku od kwietnia do listopada, mamy 3 dzieci, ja z dziećmi mieszkamy w Polsce, ja nie pracuję, czy w takiej sytuacji należy się nam 500+ czy nie??? Jak to dokładniej działa???

Ostatnio był artykuł na ten temat, proszę - powienien Ci pomóc www.mojanorwegia.pl/zasilek-rodzinny/art...i-to-i-to-11589.html
Zgłoś wpis
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
MonikaNienajadlo napisał:

Jeżeli nie pracuje Pani w Polsce, wówczas należy ubiegać się o spłatę zasiłku rodzinnego w Norwegii.

więcej informacji: www.multinor.no
Zgłoś wpis
2 Posty
Monika Nienajadło
(MonikaNienajadlo)
Wiking
dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok