Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3905 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Stasiek ma, da ci gratis .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
A tak wracajac do tematu dziecigdzie tu mogę zakupić nocniczek??Bo w marketach nie widzialam ani w zabawkowym też nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sa sklepy "barne hus", albo podobne nazwy, z wózkami, łóżeczkami i sa tam tez nocniki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Dzięki Hilton ,no na Ciebie to można zawsze liczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wiem, dlatego wlasnie zawsze mi ktos "odbiera oklaska" W kazdym razie nie bede tu juz zabierac głosu w powaznych sprawach, zegnam sie po woli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton zachowujesz się jak mała dziewczynka z tym plusami i minusami , chcesz to prześlę Ci moje Wiesz , gdzie ja się na przykład tylko nadaję , do ,,kącika,, , a Ty masz wiedzę , pomagaj innym...........już czeka na Ciebie i prosi pilnie o pomoc ,,bogdanor1,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Wcale nie jak mała dziewczynka,tylko stara się dziewczyna pomagać komu może,radzi,dzieli sie swoim doświadczeniem,a ktoś stwierdzi,że się mądrzy czy coś i plask odbiera oklaski,za nic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Cyganko, jak małe dziewczynki lub chłopcy, to zachowują sie ci, ktorym pomogłam tyle na ile mogłam. Ale w pewnym momencie ta pomoc ma granice. Ja nie jestem od trego, zeby dzwonic w czyichs sprawach za moje pieniądze oraz chodzic po urzedach poswiecajac moj czas.
Sa i tacy, co krzycza podaj paragraf podaj paragraf !!! A co to ja jestem, darmowy prawnik??? W Oslo urzeduje takich wielu. I w tym wszystki chodzi o fakt, ze to wlasnie oni , OBRAŻENI, ZE NIE WYPELNILAM IM DOKUMENTOW , NIE POSWIECILAM MOJEGO CZASU DLA NICH, DAJA Z ZEMSY MINUSIKA
Poza tym, zeby komus konkretnie pomoc, to trzeba znac kazdy szczegół, a ludzie tutaj kłamią i ukrywaja to, co mogłoby ich zdyskredytowac, takim osobom nie dam mrady pomoc. Wczoraj napisalo do mnie 16 osob. myslisz ze ja mam czas na rozmowy z tymi ludzmi po godzine z kazdym?? Sory, ale ja nie jestem pracownik soscjalny pracujący charytatywnie. U prawnika porada kosztuje około 500 koron, a ile w Polish zconnection to juz lepeij zamilkne.
Nie mam na mysli tutaj, ze jestem jakas interesowna, ale doba ma 24 godziny, ja potrzebuje isc do pracy, zjesc spokojnie posiłek, zrobic zakupy, zając sie dziecimi, spotkac ze znajomymi. Mam swoje życie, mimo to poswiecam tez czas na forum, a nie mam obowiazku tu nikomu pomagac, z nikim mnie podpisywalam umowy na tym portalu, ba! nawet szczere słowa jakiejs tam krytyku pod adresem sierdzielonego programu na MNtv, zostały wysmiane przez pięknego. To co ja sobie mam myslec??? Mam to w dupie, dokłądnie wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...nawet szczere słowa jakiejs tam krytyku pod adresem sierdzielonego programu na MNtv, zostały wysmiane przez pięknego. To co ja sobie mam myslec??? Mam to w dupie, dokłądnie wszystko.JEDNYM SŁOWEM najwyższy czas NA URLOP i przejście gdzie indziej... gdzie jeszcze administracja nie ma sodówki z okazji dobrych notowań portalu... zapominając dzięki komu ma takie a nie inne pożytki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
Hilton napisał:...nawet szczere słowa jakiejs tam krytyku pod adresem sierdzielonego programu na MNtv, zostały wysmiane przez pięknego. To co ja sobie mam myslec??? Mam to w dupie, dokłądnie wszystko.JEDNYM SŁOWEM najwyższy czas NA URLOP i przejście gdzie indziej... gdzie jeszcze administracja nie ma sodówki z okazji dobrych notowań portalu... zapominając dzięki komu ma takie a nie inne pożytki...

Mam dokładnie to samo zdanie na ten temat.
Piekny chyba zapomnial ze forum to ludzie udzielajacy sie na nim i ze z ich zdaniem nalezy sie liczyc.
To My jako forumowicze stworzylismy ten portal a nie Ty Panie Piekny.Jesli nas zabraknie to skonczy sie zainteresowanie reklamodawcow, a co za tym idzie skoncza sie pieniazki a wtedy docenisz to, co bylo i dopiero dotrze do Ciebie dzieki komu.
Ja uważam,że od samego początku piękny miał lekcewazący stosunek do forumowiczów.
Widac to było nagminnie podczas pytan,problemow itp.
Wszelkie uwagi z naszej strony były pomijane milczeniem,o pożałowania godnym konkursie fotograficznym już nie wspomnę .
Brak Panu profesjonalizmu ,Panie piękny .Zapamietaj ze TO forum nie jest jedyne.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok