Cyganko, jak małe dziewczynki lub chłopcy, to zachowują sie ci, ktorym pomogłam tyle na ile mogłam. Ale w pewnym momencie ta pomoc ma granice. Ja nie jestem od trego, zeby dzwonic w czyichs sprawach za moje pieniądze oraz chodzic po urzedach poswiecajac moj czas.
Sa i tacy, co krzycza podaj paragraf podaj paragraf !!! A co to ja jestem, darmowy prawnik??? W Oslo urzeduje takich wielu. I w tym wszystki chodzi o fakt, ze to wlasnie oni , OBRAŻENI, ZE NIE WYPELNILAM IM DOKUMENTOW , NIE POSWIECILAM MOJEGO CZASU DLA NICH, DAJA Z ZEMSY MINUSIKA

Poza tym, zeby komus konkretnie pomoc, to trzeba znac kazdy szczegół, a ludzie tutaj kłamią i ukrywaja to, co mogłoby ich zdyskredytowac, takim osobom nie dam mrady pomoc. Wczoraj napisalo do mnie 16 osob. myslisz ze ja mam czas na rozmowy z tymi ludzmi po godzine z kazdym?? Sory, ale ja nie jestem pracownik soscjalny pracujący charytatywnie. U prawnika porada kosztuje około 500 koron, a ile w Polish zconnection to juz lepeij zamilkne.
Nie mam na mysli tutaj, ze jestem jakas interesowna, ale doba ma 24 godziny, ja potrzebuje isc do pracy, zjesc spokojnie posiłek, zrobic zakupy, zając sie dziecimi, spotkac ze znajomymi. Mam swoje życie, mimo to poswiecam tez czas na forum, a nie mam obowiazku tu nikomu pomagac, z nikim mnie podpisywalam umowy na tym portalu, ba! nawet szczere słowa jakiejs tam krytyku pod adresem sierdzielonego programu na MNtv, zostały wysmiane przez pięknego. To co ja sobie mam myslec??? Mam to w dupie, dokłądnie wszystko.