Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3903 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hilton, ale jako niania też dorabiasz
Ja też mam czasem dość, jak każdy. Czasem trzasnęłabym drzwiami i pobyła sama przez dzień lub dwa i robiła tylko "dorosłe" rzeczy, a nie tylko cały czas w tym "baby world". To nasze trzecie nieplanowane oczywiście, wynik gorących nocnych szaleństw Drogo nas ten seks będzie kosztował, a raty przez następne 20 lat. Już mężowi powiedziałam, że ostatni seks był ostatnim w jego życiu, a małego mu na supeł dziś zawiążę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Nie wydaje mi się,że to jest kwestia tego że sama wychowujesz dziecko.Tylko jak sie człowiek tak napatrzy na zgraje dzieciaczków a potem przychodzisz do domu gdzie jest cisza,a twoje dziecko jest spokojne i potrafi sie samo sobą zająć to doceniasz to,że masz tylko jedno i czas dla siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gama28 napisał:
Hilton, ale jako niania też dorabiasz
Ja też mam czasem dość, jak każdy. Czasem trzasnęłabym drzwiami i pobyła sama przez dzień lub dwa i robiła tylko "dorosłe" rzeczy, a nie tylko cały czas w tym "baby world". To nasze trzecie nieplanowane oczywiście, wynik gorących nocnych szaleństw Drogo nas ten seks będzie kosztował, a raty przez następne 20 lat. Już mężowi powiedziałam, że ostatni seks był ostatnim w jego życiu, a małego mu na supeł dziś zawiążę

Nie dorabiam jako niania, nie mam na to ani czasu, ani siły.
Z tymi nocnymi szalenstwami jest tak, ze mozna wczesniej pomyslec Pożniej tez mozna. W Norwegii mozna legalnie usunąć ciąze. Ja do tego w kazdym razie nie namawiam, sama tego nie robiłam i nie wiem czy bym zrobiła, nie z powodow koscielnych, ale z moich wewnętrznych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Gdyby męszczyźni byli w ciąży to aborcja byłaby sakramentemlol:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
SoShy napisał:
Gdyby męszczyźni byli w ciąży to aborcja byłaby sakramentemlol:

trafione w 10

gama - gratulacje !!!

i uwazaj, jak bedziesz zawiazywac ten supel, to nie za mocno, bo pozniej bedziesz miala problem z rozwiazaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A jak sie wydostanie, to dadzą na imie MacGyver
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hilton, teraz mi przypomniałaś o antykoncepcji po, trochę za późno.
W każdym razie, taka hipotetyczna sytuacja, aby mieć zaraz kolejne dziecko, by chociaż ta dwójka chowała się razem, w przeciwieństwie do naszego syna, który zamęczał nas, że jest sam i nie ma się z kim bawić, była brana pod uwagę. Po wielu dyskusjach stanęło na NIE, no ale stało się inaczej, więc poniekąd jesteśmy gotowi Starzy, a głupi i nie wiedzą jak taka jazda bez trzymanki się kończy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
łoj kobiety , łoj kobiety

tu trzeba żeby gabriel zabral glos
mnie brakuje słów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bad harry napisał:...tu trzeba żeby gabriel zabral glos
A GABRIEL....to CO...???

NAPIS NA DROPSACH ....!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel to jest archanioł , jaki tam napis.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok