Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3899 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tu się idzie oficjalnie po 11 tyg ciąży, więc mam jeszcze jakieś 8 tyg czasu, ale jako doświadczona Matka Polka wcale mi się nie śpieszy, już wszystko wiem przecież, cóż nowego mi powiedzą???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
gama28 napisał:
Oj to powietrze
A ja się wreszcie zaczęłam po ostatnie ciąży odchudzać, moja malutka ma 7,5 mies, a tu znów jak foka będę się toczyć całe lato i jesień, masakra

To będą prawie w jednym wieku,dla nich to bedzie supera ty na pewno będziesz super foczką powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
ja tak kocham byc w ciazy ze juz mysle o nastepnej...
synek ma 2 lata i 3 miesiace a corka 9 miesiecy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Gama28 widzę że czasu nie marnujesz Gratuluje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja kocham dzieci, mam też 7 letniego synka! Ale nienawidzę być w ciąży, to już moja 4 będzie i jak dotąd jest to dla mnie zawsze zły czas, bo czuję się naprawdę chora całe 9 mies, zdarzały się też szpitale na oddziale patologii, poronienie, porody ciężkie, no niestety ciąża to nie jest mój czas, a szkoda. Dobrze, że po tych męczarniach takie piękne prezenty potem dostaję. Piękna nagroda!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
No niestety to cięzkie czsy dla nas,mój mąż chce mieć więcej dzieci(córcia ma 14 miesiecy)powiedzialam mu,że jak sam sobie urodzi to zgoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
ja tam moge rodzic
syna urodzilam tylko dzieki vacuum a od odjescia wod do urodzenia corki minely 3 dni
ale nie boje sie i bede rodzic tak dlugo az urodze bez zadnych wspomagaczy typu oksytocyna i zzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Napisze cos, co być moze, lub na pewno zabrzmi kontrowersyjnie. Otóż wydawało mi sie , ze lubie dzieci. Jak jestem u znajomych, to sie z nimi bawię, wygłupiam itp. Moje dzieci bardzo kocham. Ale jak zobaczyłam u niani sześcioro, w tym i moją córkę, jak wojują,piszczą, wrzeszczą, biją sie ,wydzierają sobie zabawki, rozlewaja napoje gdzie sie da, wywalaja z szafek ubrania.... ja bym tego nie zniosła, stwierdziąłm, ze niecerpię dzieci i na pewno na opiekunke bym sie nie nadawała. I nie wyobrazam sobie, jak mozna miec np. troje dzieci i znow te pieluchy, nieprzespane noce...
Oczywiscie gartuluje wam dziewczyny, ale jakos tak refleksja mnie naszła, ja jestem juz dziecmi zmęczona, ale moze dlatego ze sama jej wychowuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ogr17 mój synek też ma 2lata i 3miesiące a córka 7miesięcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
moj Filip sie urodzil 1 stycznia 2008 niezlego sylwestra mielismy
a Alicja 28 czerwca 2009

ja dzieci innych niz moje tez nie lubie... na nianie bym sie nie nadawala bo bym pozabijala...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok