Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prawo - Norwegia

Czytali temat:
slawek ss GRZEGORZ SOBÓR boj fra oszlo ja ja Bogdan Drozd Josephvol.2 smith pippina HeartB Gabriel- Droga Ciocia cpun (945 niezalogowanych)
2 Posty
Droga Ciocia
(Droga Ciocia)
Wiking
Witam
Mam pytanie natury prawniczej...a dokładniej chodzi mi o przepisy i akty prawne tj. norweskie przepisy narkotykowe ministerstwa sprw społecznych z 30 czerwca 1978r. oraz wykaz substancji psychoaktywnych - zakazanych (narkotyków) z departamentu zdrowia (karta 1686) z aneksem.....ktoś..... coś ....szukam jak igły w stogu siana ;/// będę wdzięczna
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Bogdan Tracz
(BogdanTracz1)
Stały Bywalec
ile gram/kg mialas ciociu przy sobie? Tydzien temu w Svinesund zgarneli 20-letniego Polaka, ktory nawet nie mial prawa jazdy na ciagnik siodlowy z naczepa. Ponad 1000 zgrzewk piwa, kilkaset litrow wodki i 600 kartonow papierosow. Tez mowil, ze na wlasny uzytek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Droga Ciocia napisał:
Witam
Mam pytanie natury prawniczej...a dokładniej chodzi mi o przepisy i akty prawne tj. norweskie przepisy narkotykowe ministerstwa sprw społecznych z 30 czerwca 1978r. oraz wykaz substancji psychoaktywnych - zakazanych (narkotyków) z departamentu zdrowia (karta 1686) z aneksem.....ktoś..... coś ....szukam jak igły w stogu siana ;/// będę wdzięczna
pozdrawiam
A nie lepiej i prościej, wejść bezpośrednio na stronę> toll.no < i tam poszukać aktualnych przepisów dotyczących tego problemu?
Lub na > skatteetaten.no <, ponieważ ostatnio właśnie to skarbówka, przejęła większość spraw, które do tej pory miała służba graniczna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Droga Ciocia
(Droga Ciocia)
Wiking
hahhahah Panie Bogdanie nic z tyh rzeczy ;p
Panie Gabrielu: chodzi o to że w ogóle nie wiedziałam gdzie szukać ...inaczej bym nie pytała.....ale rzecz tyczy roku 2013 i może tego nie być w tych "nowościach" od skarbówki...a wiem że to tes tam w tych przepisach ....ponoć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
cpun
(cpun)
Wiking
Gabriel- napisał:
Droga Ciocia napisał:
Witam
pozdrawiam
A nie lepiej i prościej, wejść bezpośrednio na stronę> toll.no < i tam poszukać aktualnych przepisów dotyczących tego problemu?
Lub na > skatteetaten.no <, ponieważ ostatnio właśnie to skarbówka, przejęła większość spraw, które do tej pory miała służba graniczna.

menda nie zna sie a mundryje sie
gabriel zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
cpun napisał:menda nie zna sie a mundryje sie
gabriel zlodziej i damski bokser

Tomaszu Jerzy z Eidsvoll, forumowa męska szmato i nieudolny emigracyjny konfidencie.
Założyłem specjalnie >Klub Znienawidzonego Gabriela<
Byś ty i twoje inne klony, właśnie tam mogły wywnętrzniać swoje hektolitry żółci, nie śmiecąc przy okazji w innych poważnych tematach, gdzie wasze wpisy to zwykły trolling i spam.
Jednak jak widać powyżej, jesteś zwykła męska szmata/pisda i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Droga Ciocia napisał:
hahhahah Panie Bogdanie nic z tyh rzeczy ;p
Panie Gabrielu: chodzi o to że w ogóle nie wiedziałam gdzie szukać ...inaczej bym nie pytała.....ale rzecz tyczy roku 2013 i może tego nie być w tych \"nowościach\" od skarbówki...a wiem że to tes tam w tych przepisach ....ponoć

Faktycznie, po ostatnich zmianach można się pogubić,
niemniej to ostateczność, można jeszcze wejść na stronę
>lovdata.no<
To norweska strona aktów prawnych od ich powstania, do dzisiaj z aktualnymi zmianami.
Jeżeli tam czegoś niema, to takie coś nie istnieje na prawnym terenie Norwegi.
Owocnego poszukiwania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
cpun
(cpun)
Wiking
gabriel zlodzieju tylko smiecic potrafisz i bluzgac
wypiles juz resztki alkocholu z puszek co pozbierales po nocy

ja nie musze sie znizac do twojego poziomu i sypac przeklenstwami i epiteteami wystarczy ze stwierdzam obiektywne fakty ze jestes zlodziej kapus i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok