Witam wróciłem do świata żywych ,dziękuje osobom które mnie broniły przed internetową przemocą .Ale do rzeczy napisałem ten post nie po to żeby komuś ubliżyć, tylko uświadomić że jesteśmy w obcym środowisku , i należy się bronić przed niesprawiedliwością .To tak gdy ktoś zdejmuje dziewczynie majtki na siłę ,a ona myślała jak będę cicho to się odczepi . Nie zerżnie jej ostro dupsko .Tak samo tutaj jak będziemy cicho to zrobią z nami co chcą , trzeba krzyczeć i każdy ma taki obowiązek .Życie nie daje nikomu gwarancji, ani pewności jutra . Dziś ja jestem bezrobotny , jutro możesz być ty . A ja będę pracował, szanujmy się .Trudno jest walczyć z ludzką zawiścią , zbyt dużo zła tkwi w niektórych Ale to jest ich problem . Co do bezrobocia jaka to nobilitacja , żadna kręcenie się w kółko bez celu .Strata czasu , zastój w rozwoju .Po prostu jest kryzys i nikt nie ma pomysłu na wyjście z tego dołka.A to że nie pracuje dużo Polaków . To jak sam Norweg mi radził ,żebym zmienił nazwisko ,wszyscy wiemy o co chodzi .Tylko że tutaj to jest tak starannie ukrywane że udowodnienie ,dyskryminacji jest wręcz niemożliwe .Jeżeli ktoś ma coś do mnie , to jak napisałem już przedtem .Jestem pracującym bezrobotnym , pracuję dla agencji pozdrawiam słonecznego dnia życzę .