Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
Ryszard Ohucki
(Kwit21)
Wiking
Przecieź wyraźnie piszę źe faktury przychodziły kiedyś regularnie a od 2-3lat nic.Ktoś dostał moźe fakturę?Artek Bu kiedyś ja teź dostawałem fakturki na adres w Pl.a w Norwegii jestem 10 lat i zawsze autem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
colaredbul
(colaredbul)
Wiking
wszystko do czasu,kiedys zjedziesz z promu i Cie zawiną,z drugiej strony szacun za podejscie do tematu ze chcesz zaplacic ,trzeba sie podporzadkowac przepisom a nie sluchac rad debili z Polski ktorzy odradzaja placic to typy ktore nawet chleb w markecie przekladają do tanich toreb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
colaredbul
(colaredbul)
Wiking
Obecnie jest problem z egzekwowaniem oplat od aut na polskich blachach,kiedys tego nie bylo Norwegowie scigali wszystkich po przez system w Angli,trwalo to kilka lat zanim Anglicy dopatrzyli sie interesu w tym i chcą prowizji za pomoc,Norwegowie poki co odmawiają ale to nie znaczy ze kiedys sie nie dogadają i zapierdzielą z grubej rury to bedzie zabawa dla nie ktorych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok