oki...zanim wyjdę na wioskę bo tubylcy to u nas po północy klub zageszczają: drogi charcie,napisz coś od siebie,szczerze,o co ci biega,podejrzewam że zawiodłeś się na rodakach,tzw poloni...jak bym miał znaczyć moje zawody jak to niegdys znaczyli żołdacy sztuki usmierconych...wierz mi...byłbym kolekcjonerem
ale czym się rózni i dlaczego ma być inny rodak od tego który został w kraju?sasiada,człowieka mijanego na ulicy,kolegi z pracy...nawet od pani Karoliny w kiwi na kasie która wie że jesteś polakiem ale codziennie pyta:kvittering, pose???
niczym...sorki ci w kraju pójdą na mszę jutro,a tutaj nie wszyscy...
Zaprosiłem do rozmowy nie o mnie , bo kim jestem i jaki jestem wiem .Gratulacje za ułożenie mego SV nie wiedząc o mnie zgoła nic .Ja chciałbym wiedzieć dlaczego atakujecie ludzi ,ośmieszacie ,poniżacie czy to chęć nie mądrej zabawy .A może brak empatii zrozumienia uczuć innych .Słowem też można zranić drugiego człowieka i to bardzo .Żaden normalny człowiek celowo nie krzywdzi nikogo ,każdy chce być dobrym .Są oczywiście psycho którym krzywdzenie innych sprawia przyjemność .Ale mam nadzieje że tu ich nie ma .Zakładam raczej że to jest brak wiedzy skutków swoich postępowań .,,Ojcze, przebacz im, bo nie wiedzą, co czynią.,,Miłej i słonecznej niedzieli życzę wszystkim pozdrawiam .