Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zabrala mi 8400nok - Norwegia

2 Posty
123greg
(123greg)
Wiking
Witam lecac na wielkanoc zostalem poddany rewizji .nadgorliwa urzedniczka celna znalazla przy mnie42000 nok wiec zatrzymala 20%gdyz mozna przy sobie miec podobno tylko 25000 nok.nie pomoglo tlumaczeni ze jestem w norwegii tylko od listopada2015,ze pierwszy raz przekroczylem ta sume(lecac na boze narodzenie mialem 19000nok)ze mam bardzo trudna sytuacje finansoowa.zabrala mi krowa moje w legalny sposob zarobione pieniadze!!!a nie mogla mi dac oszczerzenia?otrzymalem list ze moge sie odwolac.co jeszcze moge zrobic?pomuszcie i niech moje nieszczescie bedzie oszczerzeniem dla innych!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)
Początkujący
widząc twoja skladnie i ortografie to nie wiem czy potrzeba pisac cos wiecej
jak zwykle pretensje do garbatego
o 25 tys to chyba kazdy wie, takie sa przepisy a jak jestes gląb to plać i płacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
123greg napisał:
Witam lecac na wielkanoc zostalem poddany rewizji .nadgorliwa urzedniczka celna znalazla przy mnie42000 nok wiec zatrzymala 20%gdyz mozna przy sobie miec podobno tylko 25000 nok.nie pomoglo tlumaczeni ze jestem w norwegii tylko od listopada2015,ze pierwszy raz przekroczylem ta sume(lecac na boze narodzenie mialem 19000nok)ze mam bardzo trudna sytuacje finansoowa.zabrala mi krowa moje w legalny sposob zarobione pieniadze!!!a nie mogla mi dac oszczerzenia?otrzymalem list ze moge sie odwolac.co jeszcze moge zrobic?pomuszcie i niech moje nieszczescie bedzie oszczerzeniem dla innych!
------
Faktycznie krowa, mogla oszczerzyc. Ale pewnie leciales na polskich tablicach rejestracyjnych. Pamietaj, ze wracajac nie mozesz miec wiecej przy sobie niz 50 kg cebuli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...zabrala mi krowa ...

...dobrze,że nie koza...
...plać i płacz , jeśli nie szanujesz zwierząt...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
obibok napisał:
widząc twoja skladnie i ortografie to nie wiem czy potrzeba pisac cos wiecej
jak zwykle pretensje do garbatego
o 25 tys to chyba kazdy wie, takie sa przepisy a jak jestes gląb to plać i płacz

-------
Przeciez to dowcip-prowokacja. Lomow z PL tu nie brakuje, ale az tak zle to nie jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
123greg
(123greg)
Wiking
Szukam pomocy w jaki sposob moge odzyskac kase a nie w sprawie mojej ortografi i skladni!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok