Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
viking.85 (6646 niezalogowanych)
1 Post

(AskeR78)
Wiking
bez zadnych wulgarnych słow mi tu!!!!! troche kultury!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sierko napisał:
Hilton nikt Cie nie zapraszał do udzielania komentarzy na moim poście wieć nie bądz taka zarozumiała, znacie sie dawno ja 2 dzien na tym portalu, sio spać
Po pierwsze i ostatnie post nie jest twój, zrozum to i zakoduj, po drugie i przedostatnie, TY MNIE ZAPROSILES DO POLEMIKI, a ze twa miernoita mózgowa nie jest w stanie tej polemiki kontynuowac, ba! nawet zacząc, to juz nie moja wina. Nie jest zarozumiala, jestm człowiekiem na dosc wysokim poziomie intelektualnym, co takich jak ty moze draznic, ale to nie moj problem, ja sie na mapie orientuję i mam pojecie co sie wydarzyło w Europie przez ostatnie wieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
8 podstron starczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Sierko napisał:
dokładnie bad - pózniej będą czytać juz jest 7 podstron komentarzy hehee

Czy jeszcze nie zauważyłeś,że tu nikt na Ciebie uwagi nie zwraca?
Bardzo mi przykro,ale tak tu już jest na tym forum,więc wcześniejsza moja rada(trochę żartobliwa)była jak najbardziej adekwatna do zaistniałej sytuacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bizi, jakie dwa numery???? Oj, w takim razie ja cie nie czesze !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Dobry wieczor Wszystkim,
dam wam temacik i moze glopoty wam przejda.
a wiec uwaga!
Co to jest ,,avspasering''???
czy ktos zna pelna definicje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sierko napisał:
dokładnie bad - pózniej będą czytać juz jest 7 podstron komentarzy hehee

mozna to zjawisko smialo nazwac "ewolucja", zobacz jak watek ewoluowal, zaczelo sie od innego tematu a teraz? ! a tu jeszcze konca nie widzac , moze za chwile bedziemy rozmawiac o przyjaciolach z kurdystanu albo o produkcji wody ognistej....never ending post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
BiZi napisał:
bad harry napisał:
Hilton napisał:
bad harry napisał:
Sierko napisał:
to nie post towarzyski pod tytułem - zabierz mnie w podróz---kup se bilet sam, sama :-P

tak , daj im popalić dość że cie z własnego wątku wyrzucili to jeszcze biuro podróży sobie tu urządzili i salon fryzjerski

I salon masażu, ale mamy wakat na dziwke z tajlandii, taka z metr pięzeisiac, zeby sie we walizce zmiesciła Słyszałam ze masz namiary

to w końcu dziwka czy masaże ma przeprowadzać bo nie wiem który numer ci podać

dawaj dwa, przydadza sie

tobie nie dam , bo ty oprócz masażystki nawet dziwke byś zdeprawował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
tropik napisał:
Dobry wieczor Wszystkim,
dam wam temacik i moze glopoty wam przejda.
a wiec uwaga!
Co to jest ,,avspasering''???
czy ktos zna pelna definicje?

Avspasering er kompensasjon for overtidsarbeid gitt i fritid istedenfor penger. Det er kun mulig å avspasere time for time i den tid som normalt hadde vært arbeidstid. Man har imidlertid krav på eventuelt overtidstillegg selv om man avspaserer i stedet for å ta ut timelønn. Avspasering brukes også i fleksitidsordninger, der man tar ut «pluss-tid» opparbeidet i en periode som fritid istedenfor lønn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
interesujące słowo heheeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok