Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
viking.85 (6646 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Giovi, mozesz jechac, przedstawie cie jako moja dziewczynę

Ej Hilton,ale ja mówie tym razem poważnie

Ej, Giovi, ale powaznie to sie w trumnie lezy

ale nie ze mna ... zawsze niepowaznie..ZAWSZE !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
BiZi napisał:
Hilton napisał:
BiZi napisał:
Hilton napisał:
Przeczesac szczotką z konskiego włosia

do dawaj na reala...bedziesz mogla czesac do woli hahaha, a nawet moze uda sie trwala zrobicv albo loki hehehe

Ok, to jutro o 21szej u mnie

mowisz i masz !!

wymyje klate najlepszym szamponem na swiecie i kapne na siebie odrobinka boskiego perfumu Paco Rabanne, i LEECE, tylko podaj , moja kochana, miejsce mojego ladowania, zebys za dlugo nie musiala czekac z grzebykiem hahahaha

Z męskich perfum do głaskania i czesania najbardziej motywuja mnie błękitne versace, grzebyka ni euzywam, tylko moich sprytnych paluszków. Badż pod wejsciem do hali Jordal Amfi, tam gdzie sie mecze hokeja odbywają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hilton napisał:
Gama28, a o czym ten koleś chce dyskutowac, czy prowadzic polemikę - takich słow uzywa i nawet nie wie co znaczą. Dla nie go uchodźca to to samo co poszukujący pracy, ten biedny człowiek nie wie, ze uchodźca nie szuka pracy tylko azylu.

Hilton, głupia nie jestem i nie musisz mi tego tłumaczyć
Śmieję się tylko, że go giovi2 z jego własnego wątku wyrzuciła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
nie śmiecić mi tu na poście są inne ciekawsze ....ale Lolki :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sierko napisał:
znajdzcie sobie inny post- na temat- nie znajomości geografi, jez wloskiego, hiszpanskiego, co tam jescze było.....)) hehheeee dzieki ponuraki

wyluzuj stary!! WYLUZUJ !!!! bo ci zylka peknie hehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
to nie post towarzyski pod tytułem - zabierz mnie w podróz---kup se bilet sam, sama :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sierko, czy tam siekierko... sa tez fora dla dzieci, fanów kreskówki "Fifi " oraz inne, bardzie tematyczne. Spróbuj moze na poczatek na forum dla gimnazjalistów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
BiZi napisał:
Hilton napisał:
BiZi napisał:
Hilton napisał:
Przeczesac szczotką z konskiego włosia

do dawaj na reala...bedziesz mogla czesac do woli hahaha, a nawet moze uda sie trwala zrobicv albo loki hehehe

Ok, to jutro o 21szej u mnie

mowisz i masz !!

wymyje klate najlepszym szamponem na swiecie i kapne na siebie odrobinka boskiego perfumu Paco Rabanne, i LEECE, tylko podaj , moja kochana, miejsce mojego ladowania, zebys za dlugo nie musiala czekac z grzebykiem hahahaha

Z męskich perfum do głaskania i czesania najbardziej motywuja mnie błękitne versace, grzebyka ni euzywam, tylko moich sprytnych paluszków. Badż pod wejsciem do hali Jordal Amfi, tam gdzie sie mecze hokeja odbywają.

a jest tam gdzie na kawe usiasc o tej godzinie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bizi u mnie jest duzo miejsca, ale ja przy pracy kawy nie pije i ty tez nie bedziesz pił bo zalejesz dywan i do wyrzucenia bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
a wy co sierściuchy czat towarzyski sobie tu zrobiliście? - jest lepszy post post--- sio mi stad bo miotła pogonie, spać , bajka się już dawno skonczyla :_)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok