Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
viking.85 (6646 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Sierko napisał:
to nie post towarzyski pod tytułem - zabierz mnie w podróz---kup se bilet sam, sama :-P

tak , daj im popalić dość że cie z własnego wątku wyrzucili to jeszcze biuro podróży sobie tu urządzili i salon fryzjerski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Sierko, czy tam siekierko... sa tez fora dla dzieci, fanów kreskówki "Fifi " oraz inne, bardzie tematyczne. Spróbuj moze na poczatek na forum dla gimnazjalistów.

wiesz.....moja droga.......hmm..ja to na przyklad uwielbiam forum Disney Channel...a zwlaszcza watek o Krowie i Kurczaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sierko napisał:
a wy co sierściuchy czat towarzyski sobie tu zrobiliście? - jest lepszy post post--- sio mi stad bo miotła pogonie, spać , bajka się już dawno skonczyla :_)

Nie strasz bo zadzwonie na policje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Bizi u mnie jest duzo miejsca, ale ja przy pracy kawy nie pije i ty tez nie bedziesz pił bo zalejesz dywan i do wyrzucenia bedzie

no juz mnie ciary przechodza .... az piwo wylalem na biurko, wrrr,wrrrr....wrrrrrrrrr....buahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:
Sierko napisał:
to nie post towarzyski pod tytułem - zabierz mnie w podróz---kup se bilet sam, sama :-P

tak , daj im popalić dość że cie z własnego wątku wyrzucili to jeszcze biuro podróży sobie tu urządzili i salon fryzjerski

I salon masażu, ale mamy wakat na dziwke z tajlandii, taka z metr pięzeisiac, zeby sie we walizce zmiesciła Słyszałam ze masz namiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sierko napisał:
a wy co sierściuchy czat towarzyski sobie tu zrobiliście? - jest lepszy post post--- sio mi stad bo miotła pogonie, spać , bajka się już dawno skonczyla :_)

MILCZ ! i nie przeszkadzaj w momencie kiedy ja sie tu z kolezanka umawiam na pranie dywanu ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
Hilton nikt Cie nie zapraszał do udzielania komentarzy na moim poście wieć nie bądz taka zarozumiała, znacie sie dawno ja 2 dzien na tym portalu, sio spać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
dokładnie bad - pózniej będą czytać juz jest 7 podstron komentarzy hehee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:
Sierko napisał:

I salon masażu, ale mamy wakat na dziwke z tajlandii, taka z metr pięzeisiac, zeby sie we walizce zmiesciła Słyszałam ze masz namiary

to w końcu dziwka czy masaże ma przeprowadzać bo nie wiem który numer ci podać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bad harry napisał:
Hilton napisał:
bad harry napisał:
Sierko napisał:

to w końcu dziwka czy masaże ma przeprowadzać bo nie wiem który numer ci podać

dawaj dwa, przydadza sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok