Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam - Norwegia

5 Postów

(Jadzia11)
Wiking
Witam jestem tutaj nowa Czy ktoś wie gdzie najlepiej szukać pracy ,przedszkola dla dziecka ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale bardziej zależy Ci na przedszkolu dla dziecka, czy pracy dla niego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Jadzia11)
Wiking
DLA DZIECKA -PRZEDSZKOLA DLA SIEBIE -PRACY . Wydaje mi się że każdy w miarę inteligentny człowiek poprawnie zinterpretuje moje pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jadzia11 napisał:
DLA DZIECKA -PRZEDSZKOLA DLA SIEBIE -PRACY . Wydaje mi się że każdy w miarę inteligentny człowiek poprawnie zinterpretuje moje pytanie

normalnie i ogólnie przyjęte na tym forum jest, że młode mamy to są na utrzymaniu męża, bojfrienda a tu to szukają drugich takich samych na plotki, piwko, pogaduchy i spacery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Jadzia11)
Wiking
Normalne jest też to że gdy nie mamy nic ciekawego do powiedzenia i nie potrafimy w sposób satysfakcjonujący odpowiedziec na pytanie nie udzielamy sie . Pokory życzę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może przypomnę
to jest polskie forum
mówimy co wiemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Jadzia11)
Wiking
Ok jeżeli nic nie wiemy to po co mówimy ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
my tu wszystko wiemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Jadzia11 napisał:
Ok jeżeli nic nie wiemy to po co mówimy ?
-----
Jadzka, co tak pouczata innych, : wysta tak tu przyjechaly na "krzywy ryj" nie nie wiedzac o pracy i opiece nad dziecienciem? Lociec dzieciny jakowys kij ma? Bo niekiedy glupota wymaga stosownej mlocki.
Z takim przygotowaniem szybko poznasz szykownego Norwega, ktory w te dyrdy zaopiekuje sie Twoim dzieckiem. Przedstawi Ci sie : Barne. Barne Vernet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Jadzia11)
Wiking
Po pierwsze nie jesteśmy na " TY " . Po drugie czy prosił PANA ktoś o zdanie
? Niech Pan wezmie ten zakuty łeb i uderzy nim o ścianę 5 razy za nim Pan coś napisze Rozumiem że inteligencja i poprawne rozumowanie nie jest Pana mocną stroną
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok