Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prawo jazdy - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
krzysiek14
(krzysiek14)
Wiking
Witam serdecznie. Szukam książki z testami na prawo jazdy kategorii B przetłumaczonej z norweskiego na język polski. Czy może ktoś z was ma coś takiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
jednak na granicy norweskiej powinni robic selekcje albo wydajac pozwolenie pierw wysylac na badania lekarske i psychiatryczne ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Phantom2 napisał:
Uwaga polski frajer na portalu!!!! Przez niego usuneli mi dzis rano konto. Wczoraj mnie zaczal wyzywac ale jak mu odpisalem to dzis straszyl policja. To jest jego zdjecie bo jeszcze udalo mi sie skopiowac przed tym jak usunal ze swego profilu ze wstydu bo ludzie czytali to co napisal do mnie...... 02.03.2016
Nicas Nicolson 02:59:16
No to cwelu nasrales sobie bo Policja dostala cala te konwersacje ,w ktorej padaja grozby karalne w stosunku do Mojej Mamy wiec teraz smieciu wylizesz sobie wlasne gowno w kryminale Smacznego Rafaalku
Nicas Nicolson 03:01:57
Adres IP to nie problem w tych czasach smieciu Coz w koncu kazdy trafia tam gdzie jego miejsce
Nicas Nicolson 03:17:15
Po foto widac ,ze urodzony z choroby wenerycznej i dlatego mozg ci wyzarlo

no to Ogonowski już nie tylko przez Andrzeja wylatujecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok