Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2 Posty

(kenedi)
Wiking
Witam.Wiesz może jak sprawdzić pod jaki nav podlegam. przeprowadziłem się i nie jestem na 100% pewny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
kenedi napisał:
Witam.Wiesz może jak sprawdzić pod jaki nav podlegam. przeprowadziłem się i nie jestem na 100% pewnyW dobie norweskiego administracyjnego internetu, nie ma to żadnego znaczenia, natomiast fizycznie, możesz pójść do najbliższego, jaki znajdziesz w okolicy swojego zamieszkania.
Poszukać możesz na stronie >nav.no<
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
wert
(wert)
Wiking
Remigrant napisał:
kenedi napisał:
Witam.Wiesz może jak sprawdzić pod jaki nav podlegam. przeprowadziłem się i nie jestem na 100% pewnyW dobie norweskiego administracyjnego internetu, nie ma to żadnego znaczenia, natomiast fizycznie, możesz pójść do najbliższego, jaki znajdziesz w okolicy swojego zamieszkania.
Poszukać możesz na stronie >nav.no<
ty mendo zaznajomiony jestes z nav socjalciagu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
TomaszSalata napisał:
Zgadza się że się dupy nie trzyma ,ale mam przed sobą fakturę z firmy Tronder Energi net i produkt nazywa się Nettleie for husholdningsformal i zużycie jest w kilowatach

Swietny post!
Juz myslalam, ze nic mnie nie jest w stanie zdziwic na tym forum - a tutaj taka niespodzianka.
Dobrze, ze w Norwegii gospodarstwa domowe nie sa podlaczone do sieci gazowej....trudno byloby wtedy zmierzyc zuzycie internetu w m3.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok