Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Do redakcji forum - Norwegia

Czytali temat:
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Mam prosbe, czy jest mozliwosc zablokowania uzytkowanika Rafal Pieszczek, namolny typ, wysylajacy bezustannie zaproszenia do znajomych...nie znam go i nie mam zamiaru go poznawac, nawet tylko miec w znajomych...mozecie go zablokowac czy cokolwiek...nie tylko mnie tak zaproszenia wysyla, ale widocznie tylko mnie tak to denerwuje...prosze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
MalaCzarnaEwa napisał:
Mam prosbe, czy jest mozliwosc zablokowania uzytkowanika Rafal Pieszczek, namolny typ, wysylajacy bezustannie zaproszenia do znajomych...nie znam go i nie mam zamiaru go poznawac, nawet tylko miec w znajomych...mozecie go zablokowac czy cokolwiek...nie tylko mnie tak zaproszenia wysyla, ale widocznie tylko mnie tak to denerwuje...prosze...
Masz dwie opcje.
Zmien login i wmaluj zes Jasta10.2
Ignoruj go.
Ps. Dolaczysz do moich znajomych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
jasta 102 napisał:
MalaCzarnaEwa napisał:
Masz dwie opcje.
Zmien login i wmaluj zes Jasta10.2
Ignoruj go.
Ps. Dolaczysz do moich znajomych?

To bylby zaszczyt...nie smiem prosic...a powaznie to ignoruje juz od bardzo dlugiego czasu i zaczelo mnie to wkurzac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
Na powaznie to nie masz innych problemow ze przejmujesz sie jakims prawdopodobnie botem?
Atrakcyjna kobieta wkleja swoje zdjecie na wlasna odpowiedzialnosc. Teraz to tylko nick mozesz zmienic. Takich przyglupow i masturbantow jest wielu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Tak, nie mam innych problemow...tak, wkurza mnie to...nie mam zdjecia...nie jestem atrakcyjna...nie tylko mi wysyla non stop zaproszenia.....zajrzalam na jego profil same wpisy -odwal sie itp -...jednak widocznie tylko mnie to denerwuje..dzieki za wsparcie, jakby nie bylo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
Zielona herbate sobie zrob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
Na powaznie to nie masz innych problemow ze przejmujesz sie jakims prawdopodobnie botem?
Atrakcyjna kobieta wkleja swoje zdjecie na wlasna odpowiedzialnosc. Teraz to tylko nick mozesz zmienic. Takich przyglupow i masturbantow jest wielu.

---------
Jasiu, chociaż nie jest nam obcy fuckt, że jesteś zaawansowanym altruista to jednak chyba posunales się ( bo kogoz?) zbyt daleko. W samo krytyce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok