Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
gabriel zlodziej i damski bokser zaprasza naprawde zdesperowanych masochistow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
defenderr napisał:
gabriel zlodziej i damski bokser zaprasza naprawde zdesperowanych masochistow
a kogo zaprasza długoletni biznesmen polski, któremu się powiodło
który jest wielkim patryjotą i Polakiem
nawet herba ma....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
BaRyBa
(BaRyBa)
Wiking
Gabriel1 napisał:
Cortez1 napisał:
napisał:
Hej.
Jesteś teraz w okolicy Oslo, całkiem trzeźwy i Samotny jak sierota, a masz sprawne auto. To zapraszam Serdecznie na Skromna Wigilię do północy dużo czasu, na pewno zdążysz dojechać.
Nic nie trzeba ze sobą zabierać. Wszystko jest już na miejscu gotowe.
Więcej info na PW.
Pozdrawiam Świątecznie.
Gabriel

------+
Gabrielu,
Chwała Ci i czesc za ludzki, polski, tradycyjny gest.
Został zauważony. Fajny facet jesteś.
....i nie zwracaj uwagi na błotne mentalnie odzywki portalowego bezmozgowego motlochu. Jak wiesz nawet w najczystszym źródle brudna piana wypływa na wierzch najpierw. Uwaga nie dotyczy konkretnego przypadku \\\" dyfteryta\\\", bo to już ciezki przypadek chorobowy,a z choroby śmiać się nie należy.
Przez kilka dziesiątek lat, będąc między N-PL, spotkałem różnych Polaków. Tych super też. Jesteś jednym z Nich.
Wszystkiego najlepszego.Zaslugujesz na to.
)

Bez zbytniej przesady, każdy z nas ludzi, zasługuje na odrobinę czułości.
Nawet taka kanalia, jak niejaki obecny @defenderr i jego forumowa spółka.
Chociaż dwa razy do roku w Naszym Obrządku Chrześcijańskim, trzeba starać się takim gnomom wybaczać, inna sprawa czy to zrozumieją i sami zechcą być lepsi, przyjmując taki gest pojednania.

Tobie też życzę spokojnych dalszych dni Świątecznych, wszak to dobry czas do nabrania pozytywnej energii, by móc później walczyć z niewiadomą złą siłą, na tym padole zwanym ZIEMIA.

Witam Świątecznie .Ja przyjade i tez gwarantuje odrobinę czułości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Gabriel1)
Nowicjusz
BaRyBa napisał:
Gabriel1 napisał:
Cortez1 napisał:
napisał:
Hej.
Jesteś teraz w okolicy Oslo, całkiem trzeźwy i Samotny jak sierota, a masz sprawne auto. To zapraszam Serdecznie na Skromna Wigilię do północy dużo czasu, na pewno zdążysz dojechać.
Nic nie trzeba ze sobą zabierać. Wszystko jest już na miejscu gotowe.
Więcej info na PW.
Pozdrawiam Świątecznie.
Gabriel

------+
Gabrielu,
Chwała Ci i czesc za ludzki, polski, tradycyjny gest.
Został zauważony. Fajny facet jesteś.
....i nie zwracaj uwagi na błotne mentalnie odzywki portalowego bezmozgowego motlochu. Jak wiesz nawet w najczystszym źródle brudna piana wypływa na wierzch najpierw. Uwaga nie dotyczy konkretnego przypadku \\\\\\\" dyfteryta\\\\\\\", bo to już ciezki przypadek chorobowy,a z choroby śmiać się nie należy.
Przez kilka dziesiątek lat, będąc między N-PL, spotkałem różnych Polaków. Tych super też. Jesteś jednym z Nich.
Wszystkiego najlepszego.Zaslugujesz na to.
)

Bez zbytniej przesady, każdy z nas ludzi, zasługuje na odrobinę czułości.
Nawet taka kanalia, jak niejaki obecny @defenderr i jego forumowa spółka.
Chociaż dwa razy do roku w Naszym Obrządku Chrześcijańskim, trzeba starać się takim gnomom wybaczać, inna sprawa czy to zrozumieją i sami zechcą być lepsi, przyjmując taki gest pojednania.

Tobie też życzę spokojnych dalszych dni Świątecznych, wszak to dobry czas do nabrania pozytywnej energii, by móc później walczyć z niewiadomą złą siłą, na tym padole zwanym ZIEMIA.

Witam Świątecznie .Ja przyjade i tez gwarantuje odrobinę czułości.

Ależ zapraszam serdecznie, drzwi są dzisiaj otwarte dla każdego, poznamy się bliżej, porozmawiamy, kawy się napijemy, ciasta skosztujemy.
Jeżeli masz jeszcze kogoś, kogo mógłbyś zabrać ze sobą, to też serdecznie i czule zapraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
gabriel zlodziej i damski bokser znowu sam ze soba pisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

()
Nowicjusz
defenderr napisał:
gabriel zlodziej i damski bokser znowu sam ze soba pisze Ciekawe skąd ty to możesz wiedzieć, z kim ja piszę.
Pomijają to, że mogę pisać z kim mi się podoba.
Nic tobie do tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
jak gabriel zlodziej i damski bokser przezyl swieta
Gabriel1 napisał:
i tak darł byś sobie łacha z zaproszenia
ci co przyjęli są godni.
Ci co odrzucili, pałając żółcią nienawiści są niegodni
ty sam sobie, swój jad, składasz w darze
Nawet taka kanalia
takim gnomom
anonimowego niejakiego forumowego gnoma
Żałosny chory człeczyno
zahukanej rodzinie,
Nic sobą nie reprezentujesz na tym forum, poza ogólnym pośmiewiskiem.
Żałosna pokraka jesteś
zatruwać forum

degenerat i scierwo nawet w swieta nie potrafi sie powstrzymac od swojej sraczki oralnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
adamix Nazwisko
(adamix)
Wiking
Ku...wa chłopaki spotkajcie się gdzieś sami bez świadków i zalatwcie sprawę. Ciągle wszyscy muszą Waszych kłótni wysluchiwac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

()
Nowicjusz
adamix napisał:
Ku...wa chłopaki spotkajcie się gdzieś sami bez świadków i zalatwcie sprawę. Ciągle wszyscy muszą Waszych kłótni wysluchiwac.
Nie masz innych zmartwień w ten Świąteczny i Noworoczny czas?
Kto ciebie zmusza do czytanie tego całego steku pomyj?
Widzisz awatar niejakiego dyfteryt-a to automatycznie przechodź dalej i twój świat będzie o wiele przyjemniejszy.
Z jego chorobą nie ma co walczyć, dużo za późno, tylko współczuć trzeba jego najbliższym, którzy borykają się z tym jego problemem codziennie, przez całą dobę.
My tu na forum, mamy jedynie nikły ułamek tego wszystkiego co go na co dzień dręczy.

Spokojnego Nowego Roku tobie życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
gabriel zlodziej i damski bokser obojetnie co na mnie napiszesz nie zmienisz faktu ze jestes zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok