Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
defenderr napisał:
gabriel zlodziej i damski bokser obojetnie co na mnie napiszesz nie zmienisz faktu ze jestes zlodziej i damski bokser
____
Warto odnotować, że standardowe ataki mikrocefala portalowego są jedobrzmiace-to taka odmiana zespołu Touretta-ale coraz rzadsze. Oznacza to ostatnie stadium przypadku. Potem już tylko kaftan i brak klamek......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Cortez1 napisał:
defenderr napisał:
gabriel zlodziej i damski bokser obojetnie co na mnie napiszesz nie zmienisz faktu ze jestes zlodziej i damski bokser
____
Warto odnotować, że standardowe ataki mikrocefala portalowego są jedobrzmiace-to taka odmiana zespołu Touretta-ale coraz rzadsze. Oznacza to ostatnie stadium przypadku. Potem już tylko kaftan i brak klamek......

tak nisko oceniasz gabriela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Gabriel1)
Nowicjusz
czesio2009 napisał:
dziadek wesołych zaległych i zdrowia w nowym roku...hej!!!Lepiej i przyjemniej, późno niż wcale, również spokojnego i zdrowego tego Nowego Roku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
wytrzezwiales i na forum wskioczyles o 3 w nocy
gabriel zlodziej i damski bokser scierwo i spermolykacxz

zamioast na dzieci donosic to wyskocz do mezczyzny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Gabriel1)
Nowicjusz
defenderr napisał:

Jest to Mój Świąteczny temat, dlatego daruję sobie w nim inwektywa jakie cisną się na klawiaturę w twoim kierunku.
Żyj spokojnie przez ten Nowy Rok i uważaj co piszesz, ponieważ możesz mieć naprawdę nieobliczalne kłopoty, a przy okazji i twoja najbliższa rodzina.
A przecież nie masz jak na razie gdzie znowu uciekać.
Co prawda twój protektor znowu jest przy władzy, jednak takimi płotkami jak ty i twoja rodzina, jak na razie, sobie rąk nie brudzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Gabriel1 napisał:
defenderr napisał:

Jest to Mój Świąteczny temat, dlatego daruję sobie w nim inwektywa jakie cisną się na klawiaturę w twoim kierunku.
Żyj spokojnie przez ten Nowy Rok i uważaj co piszesz, ponieważ możesz mieć naprawdę nieobliczalne kłopoty, a przy okazji i twoja najbliższa rodzina.
Co prawda twój protektor znowu jest przy władzy, jednak takimi płotkami jak ty i twoja rodzina, jak na razie, sobie rąk nie brudzi.

znowu gabriel zlodziej i damski bokser grozi kobietom i dzieciom
scierwo i szmata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

()
Nowicjusz
defenderr napisał:
Gabriel1 napisał:
defenderr napisał:

znowu gabriel zlodziej i damski bokser grozi kobietom i dzieciom
scierwo i szmata
Napisz nam tu na forum, dlaczego ubliżasz innym, a sam chowasz się pod wydumanymi awatarami. To ty sam zagrażasz własnym dzieciom i żonie.
A takie żałosne wpisy niczym nie poparte, świadczą jedynie o twojej żałosnej postawie psychicznej i o niczym więcej.
Pokaż nam chociaż jedno forum, gdzie istniejesz pod swoim prawdziwym nazwiskiem.
Nigdzie ciebie nie ma, ponieważ boisz się by odpowiednie polskie służby nie dobrały się do ciebie przedwcześnie, po prostu czekasz na przedawnienie swoich przestępstw dokonywanych na obrocie węglem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
co NAV juz otworzyli i dorwales sie do darmowego neta
gabriel zlodziej i damski bokser mozesz sobie wymyslac bajeczki jako pomowienia mojej osoby zwlaszcza ze ci sie zagiol parol i nie odpuscisz
a ja bede za toba lazil po wszystkich forach, to sa skutki twojego infatylnego wpierdalania sie w moje zycie prywatne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

()
Nowicjusz
defenderr napisał:
gabriel zlodziej i damski bokser mozesz sobie wymyslac bajeczki jako pomowienia mojej osoby zwlaszcza ze ci sie zagiol parol i nie odpuscisz
a ja bede za toba lazil po wszystkich forach, to sa skutki twojego infatylnego wpierdalania sie w moje zycie prywatne

Nie zmieniaj tematu , tylko pokaż konfidencie swoje prawdziwe oblicze.
Tu na Śląsku tylko czekają aż /"wypłyniesz" na powierzchnię/.
Oj szykują się już na ciebie, szykują.
Jeszcze parę wizyt u co niektórych i sam będziesz widniał na policyjnej stronie w dziale poszukiwani przestępcy gospodarczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
napisał:
defenderr napisał:

Nie zmieniaj tematu , tylko pokaż konfidencie swoje prawdziwe oblicze.
Tu na Śląsku tylko czekają aż /"wypłyniesz" na powierzchnię/.
Oj szykują się już na ciebie, szykują.
Jeszcze parę wizyt u co niektórych i sam będziesz widniał na policyjnej stronie w dziale poszukiwani przestępcy gospodarczy.

to ty znowu masz skierowanie do Toszku ? gabriel zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok