cysiek33 napisał:
czyli sam nie ruszyl a probowal nakarmic psa ,jak pies nie chcial to dopiero dal kobiecie
www.google.no/search?q=to+jedzenie+dla+p...s_sm=93&ie=UTF-8
On nie dawał tego ani psu ani kobiecie, tylko sobie po prostu stwierdził, ze pies by sie tego nie chwycił. My Polacy tez często porównujemy słabe jedzenie do psiego, mimo iz psu wcale nie daje sie odpadków. Kto ma psa ten wie.
Nie wiadomo jakiego wyznania jest ten uchodzca i czy w ogóle na miano uchodźcy zasługuje. A fińska tv tak jak i polska próbuje odwrocić uwagę od prawdziwego problemu wysuwając przed orkiestrę mało istotne rzeczy i robiąc z nich "meritum".
Jeśli ktoś ma rozum i myśli, to nie będzie sie w jego wypowiedzi doszukiwał drugiego dna, bo go po prostu nie ma.
Jeżeli zaś chodzi o islam, to dziękuje za propozycje, ale w tym temacie jestem dość dobrze obeznana, znam nietylko historie kobiety w islamie, lecz rownież przeczytałam Koran, który posiadam, hadisy oraz inne "cuda" dotyczące tej religii. W islamie kobieta to małe piwo.
Mam nadzieje, ze Europa zmądrzeje i nie będzie wpuszczać tych ludzi. Ich kultura stoi w sprzeczności z europejską. Natomiast rzekome uchodźstwo wyglada na zaplanowaną inwazję.