Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... iksiński igrek Jon Doe Krzysztof Rajewski K T Tomasz J Krystian Kozyra P. H. Ewa Adam Stanislaw Lisowski cysiek33 John Born druch dryh Morgana (1721 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kto wybrzydza ten nie rucha
To jest orginal i nie przerabiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Janek Stary Ciebie o zdanie nie prosiłam,wiec zajmij się czymś..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Ostatecznie sprawdziłam sama na YouTube. Jest filmik. Fińskie media przedstawiły to w taki sposób: kobiety dla tych mężczyzn maja niższy status niz psy. Ale to jest manipulacja.
Ten facet mowi: I give this for dog- not eat, to jest oczywiście łamany angielski ale znaczy, ze jak da psu to pies nie zje. Dalej mowi : for women... problem, kobietom - problem. Czyli podsumowując stwierdził, ze ani pies ani kobieta tego nie zjedzą, a nie ze to jedzenie nadaje sie dla psów i kobiet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
czyli sam nie ruszyl a probowal nakarmic psa ,jak pies nie chcial to dopiero dal kobiecie

www.google.no/search?q=to+jedzenie+dla+p...s_sm=93&ie=UTF-8
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Wszystko im nie smakuje,makaronem i ryzem tez gardzili,wiec oni to kto..???,bo juz tego świata nie kumam..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
polecam poczytac kobiety w islamie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
cysiek znam ich zywot w islamie,ja jestem Polką! wiec zostanę Polką!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Nic nie zamierzasz się ucywilizowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
akurat to bylo do hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
cysiek33 napisał:
czyli sam nie ruszyl a probowal nakarmic psa ,jak pies nie chcial to dopiero dal kobiecie

www.google.no/search?q=to+jedzenie+dla+p...s_sm=93&ie=UTF-8

On nie dawał tego ani psu ani kobiecie, tylko sobie po prostu stwierdził, ze pies by sie tego nie chwycił. My Polacy tez często porównujemy słabe jedzenie do psiego, mimo iz psu wcale nie daje sie odpadków. Kto ma psa ten wie.
Nie wiadomo jakiego wyznania jest ten uchodzca i czy w ogóle na miano uchodźcy zasługuje. A fińska tv tak jak i polska próbuje odwrocić uwagę od prawdziwego problemu wysuwając przed orkiestrę mało istotne rzeczy i robiąc z nich "meritum".
Jeśli ktoś ma rozum i myśli, to nie będzie sie w jego wypowiedzi doszukiwał drugiego dna, bo go po prostu nie ma.
Jeżeli zaś chodzi o islam, to dziękuje za propozycje, ale w tym temacie jestem dość dobrze obeznana, znam nietylko historie kobiety w islamie, lecz rownież przeczytałam Koran, który posiadam, hadisy oraz inne "cuda" dotyczące tej religii. W islamie kobieta to małe piwo.
Mam nadzieje, ze Europa zmądrzeje i nie będzie wpuszczać tych ludzi. Ich kultura stoi w sprzeczności z europejską. Natomiast rzekome uchodźstwo wyglada na zaplanowaną inwazję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok