Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

to jedzenie dla psa lub kobiety” - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... iksiński igrek Jon Doe Krzysztof Rajewski K T Tomasz J Krystian Kozyra P. H. Ewa Adam Stanislaw Lisowski cysiek33 John Born druch dryh Morgana (1721 niezalogowanych)
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak

dor ham sie ucieszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie rób zamieszania, facet powiedział co prawda łamanym angielskim, lecz jednak zrozumiale , ze to jedzenie nie jest dobre ANI dla psa ANI dla kobiety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
poczytaj wypowiedzi anglikow pod filmem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
A w jakim celu mam czytać wypowiedzi Anglików?
Sytuacja miała miejsce w Finlandii.
Ten ryż wyglada jakby ktoś tam naszczał za przeproszeniem.
A facet mowi, ze jakby dał to psu, to pies by nie ruszył, gdyby dał kobiecie to tez byłby problem.

Jestem przeciwnikiem przyjmowania muzułmanów do Europy, ale to nie oznacza, ze trzeba siać propagandę. On nie powiedział, ze to jedzenie jest dla psów i kobiet, wręcz przeciwnie i konsultacje z Anglikami nie sa do tego potrzebne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
mowil po finsku czy po angielsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
hilton sorry -ale nie powiedzial tez tego co masz na mysli --nie lansuj sie z agngielskim -zle zarcie Wypierdalac na pustynie -gwlacic kozy i SWOICH CJHLOPCÓW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jesteście obaj zabawni.
Poza tym nie mowię o tym co mam na myśli, tylko o tym co usłyszałam z ust tego mężczyzny.
Jeżeli fakt, iz ktoś zna angielski ( lub inny język) na poziomie wyższym niz tak zwany " komunikatywny z budowy" uważasz za lans, to serdecznie współczuje.
Moze przestańcie przeinaczać fakty i przede wszystkim uczyć ojca płodzić dzieci. Polacy na tym forum w większości nie sa w stanie zrozumieć języka ojczystego, a co dopiero język obcy.
Nie mam wiecej w tym temacie nic do dodania, dalsze analizy i mędrkowanie co ten człowiek powiedział pozostawiam forumowym znawcom. Byc moze ktoś tutaj ma doktorat z językoznawstwa, ja niestety nie mam. A jeśli nie znajdzie sie specjalista który zrozumie te trzy proste zdania i przekaz uchodźcy , to pozostaje wierzyć w brednie z internetu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
co w tym zabawnego ? ten film pojawil sie na wielu portalach i nikt nie negowal podpisu nawet anglicy

a ja akurat nie znam angielskiego

w/g doniesien w innych miejscach ci uchodzcy tez wybrzydzaja na jedzenie i zadaja pieniedzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Cyśku, mało tego ze wybrzydzają. Wyrzucali na Węgrzech jedzenie na tory, a z czerwonego krzyża w ogóle nie chcieli przyjąć. Większość z nich chce pieniędzy i możliwości wybrania sobie kraju zamieszkania.
Ale to jest inna historia.
Nie wiem jaki jest oryginalny tytuł tego filmiku, jeżeli możesz to proszę wklej link. Byc moze ktoś gdzies na jakimś polskim portalu zle przetłumaczył.
Możesz wierzyć lub nie, lecz osoby swobodnie porozumiewające sie po angielsku sa w stanie zrozumieć co on powiedział.
Z doświadczenia bycia Polakiem wiesz jak media potrafią manipulować. Cos innego zostało powiedziane, a zupełnie cos innego jest komentowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
kto wybrzydza, powinien otrzymać suchy chleb i wode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok