Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Fryzjer, kosmetyczka,paznokcie Narvik ,ktos cos ? - Norwegia

8 Postów
kat2603 Nolty
(kat2603)
Wiking
Witam ,panie i nie tylko z Narvika ,mam nadzieje na jakies info ,spotykacie sie tu,macie kontakt itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
kat2603 napisał:
[quote]Witam ,panie i nie tylko z Narvika ,mam nadzieje na jakies info ,spotykacie sie tu,macie kontakt itp[/quote

m.facebook.com/profile.php?id=1441296439492139&refsrc=https%3A%2F%2Fnb-no.facebook.com%2Fpages%2FGlamour-Hairstyle%2F1441296439492139
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
kat2603 Nolty
(kat2603)
Wiking
Spoko ,tylko ja myślałam o Polce jakiejś ,fryzjerce ,albo jakieś pani co by paznokcie robiła (polka)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
kat2603 napisał:
Spoko ,tylko ja myślałam o Polce jakiejś ,fryzjerce ,albo jakieś pani co by paznokcie robiła (polka)

W tym zakładzie pracuje Polka i robi paznokcie. polki tam nie ma, kursu tańca w innym miejscu szukaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
kat2603 Nolty
(kat2603)
Wiking
idiota z ciebie ,daruj sobie glupie teksty jak nie rozumiesz o co pytam ignorancie i dzieki za namiar na drogi ekskluzywny salon ,jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie ugrys w jezyk,jak bym chciala drogiego fryzjera to bym tu nie pytala jest wielu w Narviku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok