Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(10406 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
za 15 minut polnoc,mam kupe roboty,wyspac sie musze,a siedze i czytam o fulkasko
masakra
cos w tym jest co pisze gama
dobranoc

Nigdy nie wiesz kiedy prawda, dlatego trudno sie wstawic za kims kogo na pewno nie znasz. Nie wstawiam sie, ale czuje w obowiazku, zeby przekazac cos co dostalem. Govi dostala to samo, wiec chyba nie jestem pomylony.
no i musialam jeszcze tu zajzec

to info juz znalam jakis czas temu,przekazal je fulcasco na innym portalu,takze mysle,ze z tematem jest zapoznanych wiecej osob,natomiast nikt sie nie wypowiada i tego nie przekazuje,bo nie mozna ferowac wyrokow na podstawie relacji tylko jednej ze stron i to strony dosc a nawet bardzo niewiarygodnej,ktora sprawia ogolne wrazenie lekkiego niedomagania umyslowego(to nie obelga tylko stwierdzenie faktu),a przekazujac to info mozna kogos skrzywdzic(tzw ciezko myslacych jest wielu)

tym razem juz naprawde dobranoc

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
truskawkowa napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
za 15 minut polnoc,mam kupe roboty,wyspac sie musze,a siedze i czytam o fulkasko
masakra
dobranoc

Nigdy nie wiesz kiedy prawda, dlatego trudno sie wstawic za kims kogo na pewno nie znasz. Nie wstawiam sie, ale czuje w obowiazku, zeby przekazac cos co dostalem. Govi dostala to samo, wiec chyba nie jestem pomylony.

to info juz znalam jakis czas temu,przekazal je fulcasco na innym portalu,takze mysle,ze z tematem jest zapoznanych wiecej osob,natomiast nikt sie nie wypowiada i tego nie przekazuje,bo nie mozna ferowac wyrokow na podstawie relacji tylko jednej ze stron i to strony dosc a nawet bardzo niewiarygodnej,ktora sprawia ogolne wrazenie lekkiego niedomagania umyslowego(to nie obelga tylko stwierdzenie faktu),a przekazujac to info mozna kogos skrzywdzic(tzw ciezko myslacych jest wielu)

Nie sadze ze mozna kogos skrzywdzic, ze sie przekazuje. Nie szukam sensacji. A fullkasco to zaden dla mnie przyjaciel, wrecz przeciwnie - pojechal po mnie swego czasu ze hej, wiec nie biore jego strony ze wzgledu na tani poklask. Zawsze wole wziac strone slabszego...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
giovi2 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
masakra
dobranoc

czasem z tobom niemogem
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Post贸w
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ja Was zabije spac przez was nie moge
giovi poplakalam sie ze smiechu

ulv-idealnie by bylo,zeby admin mial dwa profile,jeden z ktorego pisze prywatnie,drugi sluzbowy i dwa rozne avatary,bo to sie najbardziej ludziom utrwala w glowach
nigdzie nie jest to co prawda praktykowane,ale wydaje mi sie,ze ulatwiloby to cholernie pelnienie tej funkcji

nie mowie dobranoc
ale juz tu nie przyjde
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

聽聽聽Pytanko. Pami臋tacie usuni臋ty w膮tek o konkurencyjnym forum? Kto by艂 sprawc膮 ca艂ego zamieszania i zmusi艂 Pi臋knego do z艂amania swoich zasad? Jeden z dw贸ch zbanowanych.
聽聽聽Poza tym, pami臋tacie w膮tek BANN? Kto polecia艂 pierwszy, Gabriel czy Fullcasco? .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski1 napisa艂:
giovi2 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
masakra
dobranoc

czasem z tobom niemogem

A ja z Tob膮 zawsze
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
cyganka napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
masakra
dobranoc

Ja r贸wnie偶 dosta艂am t膮 wiadomo艣膰 , ale dla mnie priv to priv i cho膰by si臋 wali艂o , grzmia艂o , to dla mnie zawsze b臋dzie to jest ,,priv,, , kt贸ry teraz przez Ciebie Kowalski te偶 ujawni艂am

Cyganeczko, wiem gdzie sa granice prywatnosci. To ze fullkasko te sama wiadomosc rozeslal po wielu ludziach, to znaczy, ze chcial zeby to przekazac. Nie jestem kurwa glupi, albo niedyskretny...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisa艂:
ja Was zabije spac przez was nie moge
giovi poplakalam sie ze smiechu

ulv-idealnie by bylo,zeby admin mial dwa profile,jeden z ktorego pisze prywatnie,drugi sluzbowy i dwa rozne avatary,bo to sie najbardziej ludziom utrwala w glowach
nigdzie nie jest to co prawda praktykowane,ale wydaje mi sie,ze ulatwiloby to cholernie pelnienie tej funkcji

nie mowie dobranoc
ale juz tu nie przyjde

A Ty Ty niedobroto, podgl膮dasz nas po cichutku
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
giovi2 napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
giovi2 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
Kowalski1 napisa艂:
truskawkowa napisa艂:
masakra
dobranoc

czasem z tobom niemogem

A ja z Tob膮 zawsze

Sieg Heil!!!!!!!!!!!!!!!!

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
Dino napisa艂:

聽聽聽Pytanko. Pami臋tacie usuni臋ty w膮tek o konkurencyjnym forum? Kto by艂 sprawc膮 ca艂ego zamieszania i zmusi艂 Pi臋knego do z艂amania swoich zasad? Jeden z dw贸ch zbanowanych.
聽聽聽Poza tym, pami臋tacie w膮tek BANN? Kto polecia艂 pierwszy, Gabriel czy Fullcasco? .

Mnie tu chyba nie bylo. Powiedz Dino jak bylo...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok