Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(9944 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
za 15 minut polnoc,mam kupe roboty,wyspac sie musze,a siedze i czytam o fulkasko
masakra
cos w tym jest co pisze gama
dobranoc

Nigdy nie wiesz kiedy prawda, dlatego trudno sie wstawic za kims kogo na pewno nie znasz. Nie wstawiam sie, ale czuje w obowiazku, zeby przekazac cos co dostalem. Govi dostala to samo, wiec chyba nie jestem pomylony.
no i musialam jeszcze tu zajzec

to info juz znalam jakis czas temu,przekazal je fulcasco na innym portalu,takze mysle,ze z tematem jest zapoznanych wiecej osob,natomiast nikt sie nie wypowiada i tego nie przekazuje,bo nie mozna ferowac wyrokow na podstawie relacji tylko jednej ze stron i to strony dosc a nawet bardzo niewiarygodnej,ktora sprawia ogolne wrazenie lekkiego niedomagania umyslowego(to nie obelga tylko stwierdzenie faktu),a przekazujac to info mozna kogos skrzywdzic(tzw ciezko myslacych jest wielu)

tym razem juz naprawde dobranoc

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
za 15 minut polnoc,mam kupe roboty,wyspac sie musze,a siedze i czytam o fulkasko
masakra
dobranoc

Nigdy nie wiesz kiedy prawda, dlatego trudno sie wstawic za kims kogo na pewno nie znasz. Nie wstawiam sie, ale czuje w obowiazku, zeby przekazac cos co dostalem. Govi dostala to samo, wiec chyba nie jestem pomylony.

to info juz znalam jakis czas temu,przekazal je fulcasco na innym portalu,takze mysle,ze z tematem jest zapoznanych wiecej osob,natomiast nikt sie nie wypowiada i tego nie przekazuje,bo nie mozna ferowac wyrokow na podstawie relacji tylko jednej ze stron i to strony dosc a nawet bardzo niewiarygodnej,ktora sprawia ogolne wrazenie lekkiego niedomagania umyslowego(to nie obelga tylko stwierdzenie faktu),a przekazujac to info mozna kogos skrzywdzic(tzw ciezko myslacych jest wielu)

Nie sadze ze mozna kogos skrzywdzic, ze sie przekazuje. Nie szukam sensacji. A fullkasco to zaden dla mnie przyjaciel, wrecz przeciwnie - pojechal po mnie swego czasu ze hej, wiec nie biore jego strony ze wzgledu na tani poklask. Zawsze wole wziac strone slabszego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
masakra
dobranoc

czasem z tobom niemogem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ja Was zabije spac przez was nie moge
giovi poplakalam sie ze smiechu

ulv-idealnie by bylo,zeby admin mial dwa profile,jeden z ktorego pisze prywatnie,drugi sluzbowy i dwa rozne avatary,bo to sie najbardziej ludziom utrwala w glowach
nigdzie nie jest to co prawda praktykowane,ale wydaje mi sie,ze ulatwiloby to cholernie pelnienie tej funkcji

nie mowie dobranoc
ale juz tu nie przyjde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Pytanko. Pamiętacie usunięty wątek o konkurencyjnym forum? Kto był sprawcą całego zamieszania i zmusił Pięknego do złamania swoich zasad? Jeden z dwóch zbanowanych.
   Poza tym, pamiętacie wątek BANN? Kto poleciał pierwszy, Gabriel czy Fullcasco? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski1 napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
masakra
dobranoc

czasem z tobom niemogem

A ja z Tobą zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
cyganka napisał:
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
masakra
dobranoc

Ja również dostałam tą wiadomość , ale dla mnie priv to priv i choćby się waliło , grzmiało , to dla mnie zawsze będzie to jest ,,priv,, , który teraz przez Ciebie Kowalski też ujawniłam

Cyganeczko, wiem gdzie sa granice prywatnosci. To ze fullkasko te sama wiadomosc rozeslal po wielu ludziach, to znaczy, ze chcial zeby to przekazac. Nie jestem kurwa glupi, albo niedyskretny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisał:
ja Was zabije spac przez was nie moge
giovi poplakalam sie ze smiechu

ulv-idealnie by bylo,zeby admin mial dwa profile,jeden z ktorego pisze prywatnie,drugi sluzbowy i dwa rozne avatary,bo to sie najbardziej ludziom utrwala w glowach
nigdzie nie jest to co prawda praktykowane,ale wydaje mi sie,ze ulatwiloby to cholernie pelnienie tej funkcji

nie mowie dobranoc
ale juz tu nie przyjde

A Ty Ty niedobroto, podglądasz nas po cichutku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski1 napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
masakra
dobranoc

czasem z tobom niemogem

A ja z Tobą zawsze

Sieg Heil!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
Dino napisał:

Pytanko. Pamiętacie usunięty wątek o konkurencyjnym forum? Kto był sprawcą całego zamieszania i zmusił Pięknego do złamania swoich zasad? Jeden z dwóch zbanowanych.
   Poza tym, pamiętacie wątek BANN? Kto poleciał pierwszy, Gabriel czy Fullcasco? .

Mnie tu chyba nie bylo. Powiedz Dino jak bylo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok