Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(9944 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
E tam, Truskawka, nie rozpoznajesz pisma Fullkaska?momentami zbyt trzezwy styl,jakos malo zjedzonych liter i bykow ortografow,oraz cos podejzanie rozwiniete zdania cechujace sie lekka kultura osobista

bo sie gosciu spiol i do roboty wziol.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
Kowalski1 napisał:
E tam, Truskawka, nie rozpoznajesz pisma Fullkaska?momentami zbyt trzezwy styl,jakos malo zjedzonych liter i bykow ortografow,oraz cos podejzanie rozwiniete zdania cechujace sie lekka kultura osobista

bo sie gosciu spiol i do roboty wziol.

Albo poszedł na odwyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
cyganka napisał:
Kowalski1 napisał:
ulv72 napisał:
Kowalski1 napisał:
Czuje sie w moralnym obowiazku zakomunikowac o tym co dostalem na priv od fullcasko.
Ze Pc znalazla prace dla zony fullcasko - a teraz ani kontraktu, ani wyplaty. Sorry, ale nie moglem sie nie zarejestrowac.

no i ? czy z tego niby cos wynika ? jakiez to najprawdziwsze prawdy chcesz zakomunikowac ??

sluchaj, ja nie jestem za pc, nie jestem za kimkolwiek.... ale smiesza mnie takie posty ... bo ten wlasnie mi powiedzial, ze takie cos dostal... wiec tak jest ... wiec ten czy tamten jest zly...a ten co mi to powiedzial to oczywiscie perelka, ze hej ...
tania sensacja.... archiwum X .... Fakt ... itd. .... masy - macie temat !!! krzyczcie !!! dzisas

nie znam osobiscie fullcasco,jego zony... znam pc jako biuro, bo bylem tam jak zapewne wielu wielu z nas... i nie sadze, aby bawili sie w jakiekolwiek "bez kontraktu,bez wyplaty" ... za powazna firma to jest jak dla mnie kowalski1... dlatego nie daje ani troche wiary w jakiekolwiek niesamowite privy od kogokolwiek - a w tym przypadku fullcasco - ze ktos go wykiwal - poki nie poznam prawdy Z OBU STRON MEDALU .... dlaczego ?? dlatego, ze juz abstrahujac od samego fullcasco w tej chwili, bo jak wspomnialem - nie znam go - poznalem wystarczajaco wielu naszych rodakow, niesamowicie "oszukanych" przez rozmaite firmy i biura, wg ich opowiesci ... w ktore jak sie wglebilem i poznalem sedno sprawy, to.... uwierz , nie warto o tym nawet pisac....

Ulvie, czulem sie w obowiazku nadmienic to co dostalem na priv, bo zauwazylem, ze ten temat zyje i nie daje ludziom spokoju. wczesniej myslalem, ze trzeba to olac.

moze fullcasco ma racje... a moze nie.... wiesz napewno ??? na bank, znasz argumenty obydwu stron ?? przypuszczam, ze nie... wiec ?? co z tego niesamowitego priva wynika ???

czy jak ja napisze jutro z jakiegos falszywego nicka do faziego, ze ulv72 to tak naprawde z mozambiku jest ale maluje sie na bialo i podaje za polaka... i fazi walnie nowego posta, ze takiego priva od kogos tam dostal.... to JEST TO PRAWDA ???

nie.... to jest tylko woda na mlyn dla lubiacych tania sensacje....

Ulvie, czulem sie w obowiazku nadmienic to co dostalem na priv, bo zauwazylem, ze ten temat zyje i nie daje ludziom spokoju. wczesniej myslalem, ze trzeba to olac.

Wiesz co Kowalski, powiem Ci ,że z obowiązku , to się wygłupiłeś z tymi wiadomościami na priv , zaraz pewnie napiszesz ,że mam sobie iść poczytać , bo pisanie mi nie wychodzi , ale ja mam to gdzieś

Fullkasko chcial cos powiedziec i rozeslal po osobach. Przekazalem to dalej, bo taka byla jego intencja. A jaka jest prawda?
Nie wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
za 15 minut polnoc,mam kupe roboty,wyspac sie musze,a siedze i czytam o fulkasko
masakra
cos w tym jest co pisze gama
dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
truskawkowa napisał:
za 15 minut polnoc,mam kupe roboty,wyspac sie musze,a siedze i czytam o fulkasko
masakra
dobranoc

Nigdy nie wiesz kiedy prawda, dlatego trudno sie wstawic za kims kogo na pewno nie znasz. Nie wstawiam sie, ale czuje w obowiazku, zeby przekazac cos co dostalem. Govi dostala to samo, wiec chyba nie jestem pomylony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
masakra
dobranoc

Nigdy nie wiesz kiedy prawda, dlatego trudno sie wstawic za kims kogo na pewno nie znasz. Nie wstawiam sie, ale czuje w obowiazku, zeby przekazac cos co dostalem. Govi dostala to samo, wiec chyba nie jestem pomylony.

Ja również dostałam tą wiadomość , ale dla mnie priv to priv i choćby się waliło , grzmiało , to dla mnie zawsze będzie to jest ,,priv,, , który teraz przez Ciebie Kowalski też ujawniłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Kowalski1 napisał:

A ja dostałem pytanie czy chcę wiedzieć dlaczego fullcasco dostał bana i odpisałem że nie bo mnie to nie interesuje. Szukanie sobie przyjaciół w biedzie?? Może świadków w procesie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Kowalski1 napisał:
truskawkowa napisał:
masakra
dobranoc

no i musialam jeszcze tu zajzec

to info juz znalam jakis czas temu,przekazal je fulcasco na innym portalu,takze mysle,ze z tematem jest zapoznanych wiecej osob,natomiast nikt sie nie wypowiada i tego nie przekazuje,bo nie mozna ferowac wyrokow na podstawie relacji tylko jednej ze stron i to strony dosc a nawet bardzo niewiarygodnej,ktora sprawia ogolne wrazenie lekkiego niedomagania umyslowego(to nie obelga tylko stwierdzenie faktu),a przekazujac to info mozna kogos skrzywdzic(tzw ciezko myslacych jest wielu)

tym razem juz naprawde dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
ulv72 napisał:
Kowalski1 napisał:
Czuje sie w moralnym obowiazku zakomunikowac o tym co dostalem na priv od fullcasko.
Ze Pc znalazla prace dla zony fullcasko - a teraz ani kontraktu, ani wyplaty. Sorry, ale nie moglem sie nie zarejestrowac.

no i ? czy z tego niby cos wynika ? jakiez to najprawdziwsze prawdy chcesz zakomunikowac ??

sluchaj, ja nie jestem za pc, nie jestem za kimkolwiek.... ale smiesza mnie takie posty ... bo ten wlasnie mi powiedzial, ze takie cos dostal... wiec tak jest ... wiec ten czy tamten jest zly...a ten co mi to powiedzial to oczywiscie perelka, ze hej ...
tania sensacja.... archiwum X .... Fakt ... itd. .... masy - macie temat !!! krzyczcie !!! dzisas

nie znam osobiscie fullcasco,jego zony... znam pc jako biuro, bo bylem tam jak zapewne wielu wielu z nas... i nie sadze, aby bawili sie w jakiekolwiek "bez kontraktu,bez wyplaty" ... za powazna firma to jest jak dla mnie kowalski1... dlatego nie daje ani troche wiary w jakiekolwiek niesamowite privy od kogokolwiek - a w tym przypadku fullcasco - ze ktos go wykiwal - poki nie poznam prawdy Z OBU STRON MEDALU .... dlaczego ?? dlatego, ze juz abstrahujac od samego fullcasco w tej chwili, bo jak wspomnialem - nie znam go - poznalem wystarczajaco wielu naszych rodakow, niesamowicie "oszukanych" przez rozmaite firmy i biura, wg ich opowiesci ... w ktore jak sie wglebilem i poznalem sedno sprawy, to.... uwierz , nie warto o tym nawet pisac....

moze fullcasco ma racje... a moze nie.... wiesz napewno ??? na bank, znasz argumenty obydwu stron ?? przypuszczam, ze nie... wiec ?? co z tego niesamowitego priva wynika ???

czy jak ja napisze jutro z jakiegos falszywego nicka do faziego, ze ulv72 to tak naprawde z mozambiku jest ale maluje sie na bialo i podaje za polaka... i fazi walnie nowego posta, ze takiego priva od kogos tam dostal.... to JEST TO PRAWDA ???

nie.... to jest tylko woda na mlyn dla lubiacych tania sensacje....

Ulvie, wiem o czym gadasz, ale zuze gada o tym samym od jakiegos czasu, wiec chyba cos jest na rzeczy /albo ja sie nie nazywam Kowalski/.
Ps. dobrze Cie znow tu widzec, bo juz myslalem, ze sie przejales krytykami)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Kowalski1 napisał:

Ulvie, wiem o czym gadasz, ale zuze gada o tym samym od jakiegos czasu, wiec chyba cos jest na rzeczy /albo ja sie nie nazywam Kowalski/.
Ps. dobrze Cie znow tu widzec, bo juz myslalem, ze sie przejales krytykami)

"zuze" krzyczy i krzyczy i probuje znalezc posluch - to moja opinia , czy traktuje to powaznie czy jak tania/nieprawdziwa sensacje - odpowiedz sobie sam, ja nie bede sie wypowiadal na ten temat

co do krytyki - ja nie traktuje jej nigdy jako "atak" na swa osobe, jesli jest konkretna ... to jest punkt widzenia osoby/osob trzecich a co glow wiecej - to nie jedna, wiec... mozna z takiej krytyki wyciagnac wnioski i poprawic wlasne bledy, popelniamy je przeciez codziennie, nieprawdaz ? ja nie jestem doskonaly, jesli ktos za takiego sie uwaza, to coz...fajnie ma

bylem w Danii prawie 2 tygodnie, pierwsze kilka dni mialem jeszcze dostep do netu posniej juz nie i stad ta nieobecnosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok