Witam.
Nie było mnie przez jakąś chwile i ani sie spodziewałem, że temat sie aż tak rozwinie.Pisałem na drugiej czy też trzeciej stronie tego tematu dla czego moim zdaniem Fullcasco dostał bana, i starałem sie zrobić to oględnie, aby żadnej ze stron bez ich zgody nie wchodzić w dyskusje , i nie opowiadać sie po żadnej ze stron.
Wydawało mi sie ,że tacy wyjadacze jak Truskawkowa, nie zabierają głosu bez wcześniejszego sprawdzenia problemu, a tacy nowicjusze jak Zuze mają obowiązek czytac każdy temat , w którym chcą zabrać głos, od początku aż po kończącą kropke zanim sie odezwą.
DLA PRZYPOMNIENIA ,UWAŻAM ŻE FULKACSCO DOSDTAŁ BANA ZA ORDYNARNE POMÓWIENIE I SZKALOWANIE DOBREGO IMIENIA UŻYTKOWNIKA HILTON NA FORUM PUBLICZNYM(OTWARTYM) DLAS NIEZALOGOWANYCH WIZYTORÓW.
Co niektórym przypominam jak to Fulcasco założył wątek szukam pracy sugerując że bardziej jest zainteresowany fikcyjnym kontraktem niż samą pracą, co było poruszane w tym wątku przez Hilton -to dla wszystkich leniwych co czytają tylko ostanie dweie strony.
Być może takie stanowisko było spowodowane zmianą przepisów odnośnie uzyskania policyjnej zgody na prace, której to brak mógł spowodować utrate foldsenumeru i ponowne załatwianie wszystkiego od początku łącznie z tzw.numerem tymczasowym, co mogło być przeszkodą dla niego w egzekwowaniu swoich roszczeń od pracodawcy, które jakoby wywalczył.Pisze jakoby gdyż opierm sie tylko na tym co fullcasco piszał sam o sobie.
PRZYPOMINAM ŻE POMÓWIENIE I SZKALOWANIE PODLEGA ODPOWIEDNIM PARAGRAFOM KODEKSU CYWILNEGO,JEST ZAGROŻONE ODPOWIEDNIM WYROKIEM , A NIEUSUWALNE ZAPISY SERWERA TEGO FORUM MOGĄ NA ŻYCZENIE POSZKODOWANEGO, BYĆ PRZEDSTAWIONE JEKO DOWÓD W SĄDZIE.
ZUZE JAK NIE WIESZ CO BYŁO TYM POMÓWIENIEM , BO JESTEŚ ZA LENIWY ŻEBY POCZYTAĆ, ZAPYTAJ SAMEJ ZAINTERESOWANEJ NA PRIV.
Co do Gabryela, to choć nie darzę Go jakąś specjalną sympatią, to przypuszczalnie jednym z powodów była nadmierna agresywność wypowiedzi która z kolei prowokowała całkowicie nieparlamentarne wypowiedzim innych wprowaDZAJĄC WROGOŚĆ I ZAMĘT NA FORUM.A tak na prawde co do niego to może zainteresowani powinni na prive zapytać moderatora , może odpowie , do odważnych świat należy
Gabryiel notorycznie jechał po wszystkich którzy nie chcieli lub nie umieli zrozumieć treści zamieszczanych wypowiedzil,
i choć robił to w formie mało wybredne, to odnosze wrażenie ,że i w tym temacie by sie co niektórym przydała jego obecność.
Pozdrawiam , życze więcej cierpliwości (co niektórym)
WMD