grzegorz_szczebara napisał:
Karol.Ky napisał:
Karol.Ky napisał:
Karol.Ky napisał:
Ronn napisał:
taka ciekawostka dla Ciebie... w NOrge gdzie nie pojdziesz ta komuna...

No wszedzie!
no wlasnie takie posty mogly by byc bo tego nie wiedzialem
Kommuna to jedna z jednostek administracyjnych wystepujacych w Norwegii. Ty powaznie masz studia skonczone? Pytam z ciekawosci.
no mam po co mam sciemniac i nie wieczorowe tak na marginesie dla niektorych.
kierunek LOGISTYCZNY wyprzedze kpiarzy
fakt ze nie pisze co mam w papierach i co robilem nikomu tu na tym forum szczescia nie da wiec po co to pisac
Mam laptopa z klawiaturą francuską (trochę tu jest poprzestawiane)ciężko jest pisać poprawnie jak sie człowiek spieszy i ciągle szukać znaków za pismo przepraszam.
To jak na osobe z ukonczonymi studiami jezyk pisany masz okropny!
No rzeczywiscie, zamionen meiscjami: a na q, z na w. Przesiuniet M, ale przecinki sredniki i kropki w tych samych miejscach
Karol.Ky napisał:
Karol.Ky napisał:
Karol.Ky napisał:
Ronn napisał:
taka ciekawostka dla Ciebie... w NOrge gdzie nie pojdziesz ta komuna...

No wszedzie!
no wlasnie takie posty mogly by byc bo tego nie wiedzialem
Kommuna to jedna z jednostek administracyjnych wystepujacych w Norwegii. Ty powaznie masz studia skonczone? Pytam z ciekawosci.
no mam po co mam sciemniac i nie wieczorowe tak na marginesie dla niektorych.
kierunek LOGISTYCZNY wyprzedze kpiarzy

fakt ze nie pisze co mam w papierach i co robilem nikomu tu na tym forum szczescia nie da wiec po co to pisac
Mam laptopa z klawiaturą francuską (trochę tu jest poprzestawiane)ciężko jest pisać poprawnie jak sie człowiek spieszy i ciągle szukać znaków za pismo przepraszam.
To jak na osobe z ukonczonymi studiami jezyk pisany masz okropny!
No rzeczywiscie, zamionen meiscjami: a na q, z na w. Przesiuniet M, ale przecinki sredniki i kropki w tych samych miejscach