Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2233 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Fachurra napisał:
cyganka napisał:
A ja głupia sądziłam,ze Fachurra naprawde szuka pomocy, nie znam sie jeszcze na Waszych zartach,

Momencik !!
Na to jeszcze odpowiem . Ja naprawde potrzebuje pomocy , a jesli ta fotografia przedstawia naprawde Ciebie , to nie pragne niczego innego jak tylko Twoich pomocnych dloni ( no i reszty ).
Do zobaczenia!!

Fachurra

Witam cie drogi emigrancie z nieba mi spadasz
wiesz ja mam dobra fuchę juz od około roku próbuje znaleźć kogos do pracy
www.mojanorwegia.pl/forum/view/stavanger...e_od_zaraz_10,0.html
i jak zarazie zero odzewu ale to pewnie dlatego ze jeszcze jest ten nieszczęsny trawnik do skoszenia latem a zima odśnieżyć podjazd
możesz pracować jak długo chcesz rozumiem ze wolisz bym płaciła ci na godziny nie ma sprawy stawka taka sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
kami napisał:
Zalatuje "ladnym panem" ale mysle ze dla stalych bywalcow nudno sie troszke robi.

podpisuje sie rękoma i nogami
albo poprostu my staruchy nie nadążamy juz za młoda krwią...

Pan ladny inaczej byl ok czasami i brakuje go tutaj-mysle ze kazdy to przyzna - mysle ze nowe poprostu wcielenia nie sa dobrym rozwiazaniem dlatego zalatuja odgrzanym kotletem.

i kto to mowi??? kzk czy fazi????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
kami napisał:
kami napisał:
Zalatuje "ladnym panem" ale mysle ze dla stalych bywalcow nudno sie troszke robi.

podpisuje sie rękoma i nogami
albo poprostu my staruchy nie nadążamy juz za młoda krwią...

Pan ladny inaczej byl ok czasami i brakuje go tutaj-mysle ze kazdy to przyzna - mysle ze nowe poprostu wcielenia nie sa dobrym rozwiazaniem dlatego zalatuja odgrzanym kotletem.

i kto to mowi??? kzk czy fazi????

Ja nie widze roznicy a ty tak????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
tylko w fotkach ta jest jakas inna tamta była robiona w boju na czołgu czy jakos tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
W kraju tez jest dobra fucha i ciagle potrzeba pracownikow do objecia tego stanowika. Stanowisko kerownicze w miescie Krakowie na samym Wawelu!!!! Uprawnienia w zasadzie nie potrzebne choc to stanowisko odpowiedzialne.Wynagrodzenie stale bardzo wysokie.Zakres obowiazkow: kierowanie pojazdem jedno kolowym w ruchu ciaglym przy wywozeniu gnoju od smoka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
oj widzę ze dowcip ci sie podkręcił troszeczkę w każdym razie fachura może juz zacząć przebierać w ofertach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok