Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2231 niezalogowanych)
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
cyganka napisał:
A ja głupia sądziłam,ze Fachurra naprawde szuka pomocy, nie znam sie jeszcze na Waszych zartach,

Momencik !!
Na to jeszcze odpowiem . Ja naprawde potrzebuje pomocy , a jesli ta fotografia przedstawia naprawde Ciebie , to nie pragne niczego innego jak tylko Twoich pomocnych dloni ( no i reszty ).
Do zobaczenia!!

Twoj na zawsze
Fachurra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Fachurra napisał:
Zuzu napisał:
opcja kopiuj i wklej musi być opanowana (ctr+c i potem ctr+v)
translate.google.pl/#
działa wystarczająca żeby sie doczytać o so chosi

Myśle że jak zadzwonisz to sie bez problemu dogadasz po angielsku
(przypuszczam ze nawet osoby z podstawową znajomością norweskiego by sie z nimi po norwesku nie dogadały bo na wsi to raczej bokmalem nie gadają)

Praca w gospodarstwie mlecznym (znaczy to tyle że krowy tam mają 50szt. i trzeba je karmić, doić, wyrzucać "gnój" no i śpiewać żeby krowy więcej mleka dawały. Poza tym praca na ciągniku (poj.2400 a może i więcej) i takie tam wiejskie zajęcia)

Dzieki jeszcze raz Zuzu !

Zaczne od spiewania , bo to chyba umiem najlepiej . Odwdziecze Ci sie pierwszym litrem swiezej smietany wyniesionej za pazucha .

Twoj wdzieczny
Fachurra

Szóste przykazanie NIE KRADNIJ!!!

nie wynoś śmietany,(sam se natrzepie )
jak już to może chłopina pędzi na strychu jakiś "hjemmeBrend" to może ci coś odstąpi wtedy możemy sie wspólnie delektować małą flaszeczką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Zalatuje "ladnym panem" ale mysle ze dla stalych bywalcow nudno sie troszke robi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jan63 napisał:
Super opis samochwalstwa , bystra mowa w piśmie , a może i umiesz wszystko ale ............. !

Pomoc doraźna to na pogotowiu .

Takie są realia w Norge .

.......................oho,ho, gdzie żeś się podziewał pan ,panie Jan??????
I czytaj ze zrozumieniem kolego.
Teraz też nam znikniesz
Uszanowanko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Zalatuje "ladnym panem" ale mysle ze dla stalych bywalcow nudno sie troszke robi.

Moj apel byl skierowany raczej do nowych bywalcow . Jesli starzy sa znudzeni , to po co otwieraja drzwiczki z wizytowka "Fachurra" ? Przeciez nikt ich na sile nudzic nie chce .
A przy okazji zaproponuje Ci interes : ja naciskam guzik + oklaski dla Ciebie , a ty robisz to samo dla mnie . I za jakis czas wszyscy mysla ze jestesmy uwielbiani przez cale forum .

Fachurra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Ukochani rodacy !

Dziekuje Wam za to przepiekne powitanie .
Mam nadzieje ze jeszcze wiecej ludzi dobrej woli dolaczy do tych , ktorzy do tej pory zglosili chec pomocy duchowej a nawet i materialnej .
Odwdziecze sie wszystkim zaraz po przybyciu do Norwegii ! Obiecuje

Wasz juz niebawem sasiad - Fachurra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
tak czytam i sie zastanawiam jak zrobic by miec taka jazde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak

podpisuje sie rękoma i nogami
albo poprostu my staruchy nie nadążamy juz za młoda krwią...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
kami napisał:

Pan ladny inaczej byl ok czasami i brakuje go tutaj-mysle ze kazdy to przyzna - mysle ze nowe poprostu wcielenia nie sa dobrym rozwiazaniem dlatego zalatuja odgrzanym kotletem.

Fahurrooooooo Ja jestem ubostwiany tutaj wiec oklaskow nie potrzebuje a wrecz przeciwnie krytyki troszke. Staram sie dorownac naszej kochanej przez wszystkich Hiltonce w poprzednim wcieleniu ale coz jestem facetem i daleko mi do doskonalosci zenskiej. Pioro masz fajne tylko temat ciagnie sie jak flaki i tylko dlatego otwieram posty ktore piszesz.jak to Miodek doktor zreszta mowil zawsze to "ojczyzna polszczyzna".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
kami napisał:

Pan ladny inaczej byl ok czasami i brakuje go tutaj-mysle ze kazdy to przyzna - mysle ze nowe poprostu wcielenia nie sa dobrym rozwiazaniem dlatego zalatuja odgrzanym kotletem.

Fahurrooooooo Ja jestem ubostwiany tutaj wiec oklaskow nie potrzebuje a wrecz przeciwnie krytyki troszke. Staram sie dorownac naszej kochanej przez wszystkich Hiltonce w poprzednim wcieleniu ale coz jestem facetem i daleko mi do doskonalosci zenskiej. Pioro masz fajne tylko temat ciagnie sie jak flaki i tylko dlatego otwieram posty ktore piszesz.jak to Miodek doktor zreszta mowil zawsze to "ojczyzna polszczyzna".

Zrozumialem . Lubisz flaki i wolisz zebym ci wklejal minusy . W porzadku .

Fachurra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok