Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odzyskaj nadpłacony podatek z Norwegii

Reklama

23 Posty
Piotr L.
(Sierściuch)
Wiking
Spokojnie możesz sobie wybrać dowolnego operatora i zaznaczyć w formularzu żeby rozliczne były bramki wszystkich operatorów. Ja w ten sposób korzystam z Fjellinjen i nie narzekam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Paweł Mroziński
(Mroziak)
Nowicjusz
Hej, umowa podpisana, aktualnie czekam na autopass, maja wyslac poczta ( platnosc w punkcie odbioru) ale nie wiem gdzie moge zaznaczyc by rozliczali mnie ze wszystkich bramek ? operator ktorego wybralem to oslofjordentunnelen, nie jest tak ze automatycznie beda liczone bramki przez ktore przejade? Dzieki z gory za pomoc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Piotr L.
(Sierściuch)
Wiking
Wprowadziłem Cię w błąd - moja wina, teraz dopiero sprawdziłem na swojej umowie. Nic nie trzeba zaznaczać jeśli chcesz być rozliczany na jednej fakturze. Wybacz, ale trochę czasu już minęło odkąd podpisywałem umowę a i młodość już nie pierwsza to takie drobiazgi ze łba wypadają.

Podsumowując: czekaj na bombrikke, montuj i ciesz się "bezstresową" jazdą - szerokiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
hej, ja mam też pytanie odnośnie autopassu i skoro już teaki temat się pojawił pozwole sobie je zadać mamy autopass w samochodzie, który teraz zwozimy do Polski, tutaj mamy jeszcze jedno auto bez autopassa. Czy muszę kupować nowe urządzenie czy też idzie to jakoś 'przepisać' na ten drugi samochód?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Możesz przerejestrować na drugi samochód.

www.autopass.no/Kontakt

"Om AutoPASS-avtale eller skifte av bil
Har du spørsmål om AutoPASS-avtalen du har inngått med et bompengeselskap?

Vil du melde fra om at du har skiftet kjøretøy?

Ta kontakt med det bompengeselskapet du har avtale med."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
dziękuję bardzo wystarczy, że napisze im maila i oni to sami zrobią, tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Paweł Mroziński
(Mroziak)
Nowicjusz
Hej, napisalem maila do administracji autoPASS i odpisali ze rozliczaja za wszystkie platne drogi w Norwegii, swoja droga nie wiem po co wybor operatora drogi w kazdym razie teraz czekam na autopass ktory przyjdzie mi poczta... Dziekuje za pomoc !
Pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomasz Banaszczyk
(Tomek30017)
Wiking
Mam pytanie czy autopass trzeba jakoś uruchomić przez Internet bo nie działa mi i nie wiem o co tu chodzi nie mogę znaleść nic na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
Tomek30017 napisał:
Mam pytanie czy autopass trzeba jakoś uruchomić przez Internet bo nie działa mi i nie wiem o co tu chodzi nie mogę znaleść nic na ten temat
Nic nie trzeba robic. Masz podpisana umowe i to wystarczy. Gdzie zamontowales autopas?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok