Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian skobel daniel prokop pawel piotr (4809 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
nie "po" cichu, tylko "po" znajomosci, ten ode mnie ma referencje, wiec retier siedz cicho i zajmij sie króliczkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Jaka giovi jest to kazdy wie,kto ja zna
Potrzebujaca-tak
Poszukujaca-tak
Powalajaca urokiem osobistym-tak
Porazajaca elokwencja-tak
Przypierajaca do muru,niezdecydowanych-tak

Czy jeszcze jakies pytania?Chetnie odpowiem,ale teraz ide z Kikunia na spacer.Wracam za 10 minut

Giovi, całe szczescie, ze tyś blondynka, a ja brunetka.
Ja mam takiego jednego jeszcze w zapasie, ciemny blondyn, 170 wzrostu ( mnie akurat pasuje , mamy wszystko na tej samej wysokosci), zajebisty jest i nadaje sie tylko do tego czego potrzebujesz, przetestowałąm kilka razy, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze towar używany. Mozemy sobie pozyczac.

Spoko Hilton,ja jestem za Uzywany?Przetestowany?Pasuje Tobie?
Moge go wyprobowac,oby to nie byl Pudzi...wski w stringach

Pudzia......wski to on nie jest, mówie przeciez ze ma 170 wzrostu Nie ma tatuaży i prawie wcale nie wykazuje posiadania mózgu, za to ma wspaniałe "argumenty" No i dobrze gotuje, na prawde rewelacyjne, fasolka po bretońsku mniam, a schab pieczony.... mmmmmmm

Ja tam nie wiem ile ma Pudzia....wski wzrostu i nie wnikam.Tatuaze mi nie przeszkadzaja(ja tez mam)
Prawie wcale nie wykazuje posiadania mozgu fantastycznie "argumenty"wskazane
Gotowac nie musi,ja umiem

Ps.oferty mile widziane na priv

A mówiłaś giovi, że bez kolejki nic u ciebie nie ma teraz jest kolejka Marcin 1971
a tu słyszę że ktoś po cichu chce wejść

Retier,nie mysl za duzo bo sie pogubisz
Ja sie gubie,wiec co mowic Ty

Dobranoc .bo juz nie nadazam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Jaka giovi jest to kazdy wie,kto ja zna
Potrzebujaca-tak
Poszukujaca-tak
Powalajaca urokiem osobistym-tak
Porazajaca elokwencja-tak
Przypierajaca do muru,niezdecydowanych-tak

Czy jeszcze jakies pytania?Chetnie odpowiem,ale teraz ide z Kikunia na spacer.Wracam za 10 minut

Giovi, całe szczescie, ze tyś blondynka, a ja brunetka.
Ja mam takiego jednego jeszcze w zapasie, ciemny blondyn, 170 wzrostu ( mnie akurat pasuje , mamy wszystko na tej samej wysokosci), zajebisty jest i nadaje sie tylko do tego czego potrzebujesz, przetestowałąm kilka razy, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze towar używany. Mozemy sobie pozyczac.

Spoko Hilton,ja jestem za Uzywany?Przetestowany?Pasuje Tobie?
Moge go wyprobowac,oby to nie byl Pudzi...wski w stringach

Pudzia......wski to on nie jest, mówie przeciez ze ma 170 wzrostu Nie ma tatuaży i prawie wcale nie wykazuje posiadania mózgu, za to ma wspaniałe "argumenty" No i dobrze gotuje, na prawde rewelacyjne, fasolka po bretońsku mniam, a schab pieczony.... mmmmmmm

Ja tam nie wiem ile ma Pudzia....wski wzrostu i nie wnikam.Tatuaze mi nie przeszkadzaja(ja tez mam)
Prawie wcale nie wykazuje posiadania mozgu fantastycznie "argumenty"wskazane
Gotowac nie musi,ja umiem

Ps.oferty mile widziane na priv

A mówiłaś giovi, że bez kolejki nic u ciebie nie ma teraz jest kolejka Marcin 1971
a tu słyszę że ktoś po cichu chce wejść

Retier,nie mysl za duzo bo sie pogubisz
Ja sie gubie,wiec co mowic Ty

Dobranoc .bo juz nie nadazam

Ludzie kumam ze jest noc ale zaczeliscie pisac jakies glupoty i nie na temat. Tak ja kobiety jak rozmawiaja to po pewnym czasie nie jest wiadome o czym one gadaja.

Wracajac do tematu przescieradlo nie bylo znmasakrowane bo przeniaoslem sie na podloge"bardziej wytrzymala i nie robi tyle chalasu" Odnosnie gotowania Hilton przyznalas sie ze nie umiesz gotowac ale polecasz innym swoja potrawe. Nie boisz sie ze sie ktos otruje albo cos takiego. Kiedys czytalem ze do serca mezczyzny mozna trafic przez zolzdek.

A tak na koniec to chyba nie jest tak zle bo nie ma tak wielu chetnych do pisania na ten temat. Wiec nie wiem czemu ta biedna kobietka ma tyle minusow. No chyba nie jestescie rasistami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
smajk napisał:
alio ..smajkus sie rzadko odzywa ale teraz pojedzie ...sobie
co Wy sie tak upieprzyliscie na Hilton ????
co w zrozumienu wcale nie znaczy ze jej bronie , tylko nie wiem po co ten temat ?? Marcin z 71 roku wyskoczyl z tematem ...ale Marcin , dlaczego to napisales ?? po co ?? i jaki masz w tym cel ... wiesz tak jak ja prawda ?? Bo cel musisz miec....bynajmniej podswiadomy ale masz ....
chcesz jej dosrac ??? chcesz aby sie poczula gorzej ?? chcesz czegokolwiek o negatywnym zabarwienu dla niej ???
No stary ??
przeciez to jest chore ........
Denerwuje Cie to ?? Cos Cie ruszylo co Hilton napisala ??? Czy tak w pewnym momencie czytajac te pierdoly na forum pomyslales ...zaistnieje ??
Bo nie wiem , co czlowiek normalnie myslacy moze myslec kiedy zaklada nowy watek na forum ....w czym jakis uzytkownik nie jest dobry ???
To mnie przeraza....jak czytam te tematy z tym forum ,,,nosz kur..a .. wszedzie jakies ale ...to tu sie komus cos nie podoba ... to ja Cie zjade ...to kogos pojechalo ....wszedzie , no bynajmniej ponad 70 procent postow nasaczonych jest zloscia, i pochodnymi tej emocji..... poczawszy od Dino na fachurze a skonczywszy na wspolpracy z Niekowalskim ( tylko mi tu nie leciec z tytulami na temat smajka - bo generalnie on ma to gleboko w d...ie co wiekszosc z was o nim pomysli.....bynajmniej na forum....jestem idiota , filozofem , glabem , itd ...wiecie ...to plytkie jest...a smaikos ma wystarczajaco swoich problemow na swojej glowie , by sobie umysl tym zaprzatac )
Tylko sie dziwie co sie z nami dzieje , wlacznie ze mna , czy to bliski koniec tej rzeczywostosci , nasiąkniętej negatywizmem???
Chlopacy i dziewczyny tylko bez argumetow ze to forum , wiec kazdy ma prawo miec swoje zdanie....to taka dziwna, smieszna ..jakas jazda .
Ja wiem , ze sprzeczki nakrecaja ciekawosc ...ale czy was do reszty nie popier...lo??? A cala reszta ??
a co z usmiechem ?? radoscia ?? zyczliwoscia ?? slowem - bedzie " dobrze ", co sie tu dzieje ludzie ???
Co z tym ze wszyscy jestemy ludzmi , ze zrozumieniem , ze zrozumieniem na przyklad HIlton , ze zrozumieniem smajka co to teraz pisze ???
Macie w sobie szczypte zrozumienia ??? Czy pojedziecie po mnie ?? I hilton ?? BO OD RAZU WAM SIE NIE SPODOBA TO CO NAPISALEM - I MALO ISTOTNE JEST TO CO NAPISALEM - WAZNE JEST TO ZE NIE PO WASZEJ MYSLI - NIE ZALEZNIE OD TEGO CZY JEST TO SLUSZNE CZY NIE .
Czy serio jestesie az tak zli , przesiakacie nienawiscia do siebie , ratujac sie ....kazda inna nacja ..oby nie Polacy ....
Najciekawsze jest to ze tego nie widac ...chyba ze spojrzy sie z boku ...
Po prostu sie plakac chce do czego doprowadza nas ...chciwosc..." Bo ja wiem wiecej"..." bo ja jestem lepszy " .... zlosc ...nienawisc ..."ZERO zrozumienia" ....i masa innych cech ...ktore doprowadzaja ten swiat do ruiny .
Zakoncze juz ,
I bez jazd po smajku , bo jak napislaem wczeniej malo go to rusza , wytykanie bledow skladniowych , ortograficznych itd ..... bedzie bez sensu .
Przyczepianie sie do tresci . jak najbardziej , obys nie chcial/a mi pokazac ze jestes/s lepsza ...... wtedy postawie 3 kropki... Bo jestesmy rowni czy tego chcesz Marcin z 71 roku czy nie Hilton , Aniu , Niekowalski , Giovi i cala reszta tej zalogi .....
Jest taka jedna najciekwasza rzecz ktora powoduje ze staramy sie za wszelka cene byc zawsze lepsi....
pijmy pepsssssiiii

Dobrze prawisz, ale pozwolę sobie na sprostowanie. Przykład mojej rozmowy z Fachurrą nie spełnia zakładanych przez Ciebie warunków. Treść postów w tym przypadku nie odzwierciedla uczuć piszących. Efektem tegoż dialogu jest wzajemne zrozumienie i szacunek, co powinno kończyć większość tego typu dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marcin1971 napisał:
[

Ludzie kumam ze jest noc ale zaczeliscie pisac [color=#800080]jakies glupoty i nie na temat[/color]. Tak ja kobiety jak rozmawiaja to po pewnym czasie nie jest wiadome o czym one gadaja.

Wracajac do tematu przescieradlo nie bylo znmasakrowane bo przeniaoslem sie na podloge"bardziej wytrzymala i nie robi tyle chalasu" Odnosnie gotowania Hilton przyznalas sie ze nie umiesz gotowac ale polecasz innym swoja potrawe. Nie boisz sie ze sie ktos otruje albo cos takiego. Kiedys czytalem ze do serca mezczyzny mozna trafic przez zolzdek.

A tak na koniec to chyba nie jest tak zle bo nie ma tak wielu chetnych do pisania na ten temat. Wiec nie wiem czemu ta biedna kobietka ma tyle minusow. No chyba nie jestescie rasistami?

Zazanczenie pierwsze - sam temat który załozyłeś woła o pomste....
Zaznaczenie drugie - czytaj ze zrozumieniem, napisalam ze nie umiem gotowac tak do konca, poza tym nie jestes zdolny odczytac ironii...
zaznaczenie trzecie - ani jak, ani inni "chetni" nie mieli moze ochoty odpowiadac na to głupie pytanie.
zaznaczenie czwarte - daruj sobie próbe okazania mi współczucia i litości, bo skutek jest odwrotny, stajesz sie godny pozałowania.
Ps, o jakim rasizmie mówisz? Klasycznym czy kulturowym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Ludzie kumam ze jest noc ale zaczeliscie pisac jakies glupoty i nie na temat. Tak ja kobiety jak rozmawiaja to po pewnym czasie nie jest wiadome o czym one gadaja.

jak nie na temat jak ten temat taki denny i bezsensu to trza pisac o czums z sensem

a ty naprawde sie boisz kobiet
i jeszcze nie umiesz Ich zrozumiec
pewnie masz kompleksy
sprobuj sie dowartosciowac w pracy albo w sklepie z zabawkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Marcin1971 napisał:

niby z nicka wynika,ze na karku masz czterdziestke,a to co mowisz swiadczy o tym,ze mamy tu do czynienia z doroslym ale jeszcze niedoroslym osiemnastolatkiem,ktory wprawdzie umie czytac i pisac i wydaje mu sie,ze jest na tyle madry,zeby rozmawiac z doroslymi,ale brak doswiadczenia zyciowego i oczytania nie pozwala mu zrozumiec tej rozmowy(przenosni,sensu przeskakiwania z tematu na temat i wiazania ich ze soba,niedopowiedzen czy wychwytywania tego co autor mial na mysli piszac niejako dla ciezej myslacych"nie na temat" )
o braku dystansu do siebie,kogokolwiek i czegokolwiek juz nawet nie wspominam bo po co?
przylazles tu,napisales 7 postow na tym forum i wszystkie w tym watku o Hilton(ktory sam zalozyles)
wiesz chlopie co to znaczy?
i wszyscy juz widza,ze Ci serduszko puka w rytmie cza cza
czy naprawde nie ma innej drogi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
truskawkowa napisał:

niby z nicka wynika,ze na karku masz czterdziestke,a to co mowisz swiadczy o tym,ze mamy tu do czynienia z doroslym ale jeszcze niedoroslym osiemnastolatkiem,ktory wprawdzie umie czytac i pisac i wydaje mu sie,ze jest na tyle madry,zeby rozmawiac z doroslymi,ale brak doswiadczenia zyciowego i oczytania nie pozwala mu zrozumiec tej rozmowy(przenosni,sensu przeskakiwania z tematu na temat i wiazania ich ze soba,niedopowiedzen czy wychwytywania tego co autor mial na mysli piszac niejako dla ciezej myslacych"nie na temat" )
o braku dystansu do siebie,kogokolwiek i czegokolwiek juz nawet nie wspominam bo po co?
przylazles tu,napisales 7 postow na tym forum i wszystkie w tym watku o Hilton(ktory sam zalozyles)
wiesz chlopie co to znaczy?
i wszyscy juz widza,ze Ci serduszko puka w rytmie cza cza
czy naprawde nie ma innej drogi? [/quote]

Oh my god!! Truskawkowa!!!!, zaczyna byc tak jak w liceum. Ale super, łezka sie w oku kręci. Wtedy znajdowałam w kurtce lub bluzie liściki, byłam typowana na przewodniczacych klasy, szkoły ( ostatecznie nie zgodziłam sie zostac nawet skarbnikiem ) Tłumaczyłam to zawsze tym, ze daleko mieszkam i nie dam rady wpasc do szkoly jak zajdzie potrzeba.
A teraz, gdy jestem po trzydziestce i juz wydawalo mi sie, ze dawno minely te czasy licealnych zaczepek, wymysla sie wątki na temat mojej osoby czekam kiedy powstanie film dokumentalny na NRK, a potem to juz tylko fabuła... old school Hollywood... artykuły o mnie na "Pudelku". Pragnęłam byc sławna i udało mi sie nawet za garnicą. teraz musze znaleźć dobrego menadzera, wstrzyknąc kolagen we wary i odessac litr tłuszczu z tyłka. Mysle ze kariere , zważywszy na to ze daje rade w zimnej Norwegii, moge kontynuowac na Alasce, na przystanku
Truskawkowa, dziekuje ci, ze otworzyłas mi oczy, kolejny juz taz. Dzieki tobie jestem bardziej pewna siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
nic se nie odsysaj
i bez tego ruch jak na marszalkowskiej
tylko sie tak zastanawiam czemu ci dzisiejsi faceci jacys tacy przewrazliwieni sa...
jak znajomosc nie idzie po ich mysli to zaraz poczucie odrzucenia,agresja,depresja i inne takie duperele
i wiachy slomy z butow wylaza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
jak dla mnie ,jest to efekt bezstresowego wychowania,które jest lansowane już od jakiegoś czasu w naszym kraju.
ciekawe , jakie skutki będą w następnym pokoleniu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok