Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian skobel daniel prokop pawel piotr (4807 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
truskawkowa napisał:
nic se nie odsysaj
i bez tego ruch jak na marszalkowskiej
tylko sie tak zastanawiam czemu ci dzisiejsi faceci jacys tacy przewrazliwieni sa...
jak znajomosc nie idzie po ich mysli to zaraz poczucie odrzucenia,agresja,depresja i inne takie duperele
i wiachy slomy z butow wylaza

... haha ... chyba wlasnie zdefiniowalas polskiego EMO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
retier1 napisał:
jak dla mnie ,jest to efekt bezstresowego wychowania,które jest lansowane już od jakiegoś czasu w naszym kraju.
ciekawe , jakie skutki będą w następnym pokoleniu ?

U nich zmienila sie juz sama definicja stresu, ktory nawet w niewielkim natezeniu powoduje drgawki
*Bezstresowo* wychowanych miazdzy stres ... a ich potomstwo sama mysl o stresie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Marcin1971 napisał:
Hilton nie wiem jak u ciebie ale u mnie posciel to raczej nigdy nie jest w takim stanie jak na poczatku. Raczej moja zona nie lezy jak przescieradlo bo to by bylo za bardzo po bozemu. A ja nie jestem dobry w temacie wiary.

Ja sie nie czepiam tylko mysle ze ludzie co wypowiadaja sie na kazdy temat to tak naprawde nie znaja sie na niczym. Ja osobiscie moge sie wypowiadac na temat elektryki i informatyki.

Smajku

czlowiek ktory jest sprowokowany popelnia wiele bledow wiec ja czekam na taki blad. Mam nadzieje ze mi sie to uda

marcinku... wiec jesli jak sam piszesz, mozesz wypowiadac sie tylko na tematy elektryki oraz informatyki...to co ty za watek zakladasz... i co ty w nim wypisujesz ?? i w paru innych wczesniej tez ?? tak z ciekawosci pytam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
ulv72 napisał:
Marcin1971 napisał:
Hilton nie wiem jak u ciebie ale u mnie posciel to raczej nigdy nie jest w takim stanie jak na poczatku. Raczej moja zona nie lezy jak przescieradlo bo to by bylo za bardzo po bozemu. A ja nie jestem dobry w temacie wiary.

Ja sie nie czepiam tylko mysle ze ludzie co wypowiadaja sie na kazdy temat to tak naprawde nie znaja sie na niczym. Ja osobiscie moge sie wypowiadac na temat elektryki i informatyki.

Smajku

czlowiek ktory jest sprowokowany popelnia wiele bledow wiec ja czekam na taki blad. Mam nadzieje ze mi sie to uda

marcinku... wiec jesli jak sam piszesz, mozesz wypowiadac sie tylko na tematy elektryki oraz informatyki...to co ty za watek zakladasz... i co ty w nim wypisujesz ?? i w paru innych wczesniej tez ?? tak z ciekawosci pytam...

Czytam to forum i sam nie wiem co ja tu robie. Ludzie wy chyba nie znacie znaczenia slowa forum. Skaczecie bez sensu z tematu na temat zamiast trzymac sie jednego. Polecam forum "elektroda.pl" aby sie zaznajomic jak dziala forum. Poprostu czlowiek nie ma czasu na czytanie tych wszystkich pobocznych watkow ktore sa tak jakos nie na temat. Jakis koles napisal cos ze czuje sie niedowartosciowany i ze powinienem sie dowartosciowac w pracy. Otuz nie musze gdyz wydaje mi sie ze jestem dowartosciowany bo nie ma nic lepszego jak byc kierownikiem norwegow. Napisalem tego posta ze wzgledu ze tak sobie troszke poczytalem i widze ze Hilton wypowiada sie na kazdy temat. No i ze jedzie po wszystkich ludziach tak jakby zjadla wszystkie rozumy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
uuuu,mamy nastepnego kierownika Norwegow
ale sypnelo sie tymi personami ostatnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
moze go prad przeszedl i cos zaiskrzylo ,pewnie informacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marcin1971 napisał:
ulv72 napisał:
Marcin1971 napisał:

Smajku

Czytam to forum i sam nie wiem co ja tu robie. Ludzie wy chyba nie znacie znaczenia slowa forum. Skaczecie bez sensu z tematu na temat zamiast trzymac sie jednego. Polecam forum "elektroda.pl" aby sie zaznajomic jak dziala forum. Poprostu czlowiek nie ma czasu na czytanie tych wszystkich pobocznych watkow ktore sa tak jakos nie na temat. Jakis koles napisal cos ze czuje sie niedowartosciowany i ze powinienem sie dowartosciowac w pracy. Otuz nie musze gdyz wydaje mi sie ze jestem dowartosciowany bo nie ma nic lepszego jak byc kierownikiem norwegow. Napisalem tego posta ze wzgledu ze tak sobie troszke poczytalem i widze ze Hilton wypowiada sie na kazdy temat. No i ze jedzie po wszystkich ludziach tak jakby zjadla wszystkie rozumy.

Tak, jade, wyłącznie po głupich i slepych tak jak ty. Bo do twojej wiadomosci, wypowiadam sie tylko w tematach , na ktorych sie znam. A rozumów nie zjadłam, jedynie duzo w zyciu czytałam i nadal czytam, duzo sie uczyłam i wiedze swoją wykorzystuje do pomocy ludziom. A ty tu nie jestes nikim, kto bedzie dyktował jak sie wypowiadac i co w danym watku wolno.
Odczep sie ode mnie i zajmij sie zona i prześcieradłem i nie przechwalaj sie jaki to jestes szef Norwegów buhahahahah, biedaku potrzebujący ciągle potwierdzeń...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Otuz nie musze gdyz wydaje mi sie ze jestem dowartosciowany bo nie ma nic lepszego jak byc kierownikiem norwegow.
otorz masz calkowita racje zgadzam sie z toba w 100% i pewnie inni tez
tobie sie tylko wydaje ze jestes dowartosciowany

a bycie kierownikiem Polakow jest lepsze
widac malo widziales
albo zyjesz marzeniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
bycie kierownikiem w ogole nie jest dobre
rozmawialam wlasnie niedawno z chlopakiem,ktory dostal propozycje bycia kierownikiem i powiedzial"nigdy w zyciu"
pare groszy do godziny wiecej i atmosfera w pracy mocno sie zageszcza,bo podobno panuje opinia,ze kierownik to "donosiciel szefa"
psuc stosunkow z kolegami sobie nie chcial
moze dlatego Norwegowie nie chca przyjmowac tej zaszczytnej funkcji i mamy tu na forum teraz kierownika na kierowniku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale Marcin sie tym dowartosciował hahahaha. I jeszcze miał czelnosc nazwac mnie biedna kobietką Jak niewiele trzeba , zeby "bidny mały zuczek, wysmiewany w szkole i nie majacy kumpli na podwórku" stał sie dowartosciowany, wystarczy ze jest "kierownikiem" . Teraz mozemy mu zazdrościć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok