alio ..smajkus sie rzadko odzywa ale teraz pojedzie ...sobie

co Wy sie tak upieprzyliscie na Hilton ????
co w zrozumienu wcale nie znaczy ze jej bronie , tylko nie wiem po co ten temat ?? Marcin z 71 roku wyskoczyl z tematem ...ale Marcin , dlaczego to napisales ?? po co ?? i jaki masz w tym cel ... wiesz tak jak ja prawda ?? Bo cel musisz miec....bynajmniej podswiadomy ale masz ....
chcesz jej dosrac ??? chcesz aby sie poczula gorzej ?? chcesz czegokolwiek o negatywnym zabarwienu dla niej ???
No stary ??
przeciez to jest chore ........
Denerwuje Cie to ?? Cos Cie ruszylo co Hilton napisala ??? Czy tak w pewnym momencie czytajac te pierdoly na forum pomyslales ...zaistnieje ??
Bo nie wiem , co czlowiek normalnie myslacy moze myslec kiedy zaklada nowy watek na forum ....w czym jakis uzytkownik nie jest dobry ???
To mnie przeraza....jak czytam te tematy z tym forum ,,,nosz kur..a .. wszedzie jakies ale ...to tu sie komus cos nie podoba ... to ja Cie zjade ...to kogos pojechalo ....wszedzie , no bynajmniej ponad 70 procent postow nasaczonych jest zloscia, i pochodnymi tej emocji..... poczawszy od Dino na fachurze a skonczywszy na wspolpracy z Niekowalskim ( tylko mi tu nie leciec z tytulami na temat smajka - bo generalnie on ma to gleboko w d...ie co wiekszosc z was o nim pomysli.....bynajmniej na forum....jestem idiota , filozofem , glabem , itd ...wiecie ...to plytkie jest...a smaikos ma wystarczajaco swoich problemow na swojej glowie , by sobie umysl tym zaprzatac )
Tylko sie dziwie co sie z nami dzieje , wlacznie ze mna , czy to bliski koniec tej rzeczywostosci , nasiąkniętej negatywizmem???
Chlopacy i dziewczyny

tylko bez argumetow ze to forum , wiec kazdy ma prawo miec swoje zdanie....to taka dziwna, smieszna ..jakas jazda .
Ja wiem , ze sprzeczki nakrecaja ciekawosc ...ale czy was do reszty nie popier...lo??? A cala reszta ??
a co z usmiechem ?? radoscia ?? zyczliwoscia ?? slowem - bedzie " dobrze ", co sie tu dzieje ludzie ???
Co z tym ze wszyscy jestemy ludzmi , ze zrozumieniem , ze zrozumieniem na przyklad HIlton , ze zrozumieniem smajka co to teraz pisze ???
Macie w sobie szczypte zrozumienia ??? Czy pojedziecie po mnie ?? I hilton ?? BO OD RAZU WAM SIE NIE SPODOBA TO CO NAPISALEM - I MALO ISTOTNE JEST TO CO NAPISALEM - WAZNE JEST TO ZE NIE PO WASZEJ MYSLI - NIE ZALEZNIE OD TEGO CZY JEST TO SLUSZNE CZY NIE .
Czy serio jestesie az tak zli , przesiakacie nienawiscia do siebie , ratujac sie ....kazda inna nacja ..oby nie Polacy ....
Najciekawsze jest to ze tego nie widac ...chyba ze spojrzy sie z boku ...
Po prostu sie plakac chce do czego doprowadza nas ...chciwosc..." Bo ja wiem wiecej"..." bo ja jestem lepszy " .... zlosc ...nienawisc ..."ZERO zrozumienia" ....i masa innych cech ...ktore doprowadzaja ten swiat do ruiny .
Zakoncze juz ,
I bez jazd po smajku , bo jak napislaem wczeniej malo go to rusza , wytykanie bledow skladniowych , ortograficznych itd ..... bedzie bez sensu .
Przyczepianie sie do tresci . jak najbardziej , obys nie chcial/a mi pokazac ze jestes/s lepsza ...... wtedy postawie 3 kropki... Bo jestesmy rowni

czy tego chcesz Marcin z 71 roku czy nie

Hilton , Aniu , Niekowalski , Giovi i cala reszta tej zalogi .....
Jest taka jedna najciekwasza rzecz ktora powoduje ze staramy sie za wszelka cene byc zawsze lepsi....

pijmy pepsssssiiii