Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian skobel daniel prokop pawel piotr (4814 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marcin1971 napisał:
Hilton napisał:
Marcin1971 napisał:
Czytam i czytam i widze ze na wszystkim. Wiec moze jest cos takiego np. SEX?????

a potrzebujesz z tej dziedziny rady?

NIe wiem czy jestes kompetentna w tym temacie. NIe mam jak tego sprawdzic sle moze dasz rade jakos dowiesc swojej znajomosci tematu. O ile jestes na tyle dobra?

Moja rada jest następująca: trzeba sie ze mną osobiscie spotkac i sprawdzic. jest tylko jeden problem, trzeba znac hasło do windy bo do mnie jest wysoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
Moja rada jest następująca: trzeba sie ze mną osobiscie spotkac i sprawdzic. jest tylko jeden problem, trzeba znac hasło do windy bo do mnie jest wysoko [/quote]

Wymigujesz sie od odpowiedzi. Jestem leniwy i mam klaustrofobie. Napewno wiesz co to jest( ponoc wiesz wszystko) Ale zlamanie hasla to nie jest problem dla mnie. Nie jeden kod do kobietki zlamalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moze bedzie prosciej jak zadasz pytanie o konkretna sprawe, bo seks to rozległa dziedzina, a ja sie nie bede niepotrzebnie przechwalac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
alio ..smajkus sie rzadko odzywa ale teraz pojedzie ...sobie
co Wy sie tak upieprzyliscie na Hilton ????
co w zrozumienu wcale nie znaczy ze jej bronie , tylko nie wiem po co ten temat ?? Marcin z 71 roku wyskoczyl z tematem ...ale Marcin , dlaczego to napisales ?? po co ?? i jaki masz w tym cel ... wiesz tak jak ja prawda ?? Bo cel musisz miec....bynajmniej podswiadomy ale masz ....
chcesz jej dosrac ??? chcesz aby sie poczula gorzej ?? chcesz czegokolwiek o negatywnym zabarwienu dla niej ???
No stary ??
przeciez to jest chore ........
Denerwuje Cie to ?? Cos Cie ruszylo co Hilton napisala ??? Czy tak w pewnym momencie czytajac te pierdoly na forum pomyslales ...zaistnieje ??
Bo nie wiem , co czlowiek normalnie myslacy moze myslec kiedy zaklada nowy watek na forum ....w czym jakis uzytkownik nie jest dobry ???
To mnie przeraza....jak czytam te tematy z tym forum ,,,nosz kur..a .. wszedzie jakies ale ...to tu sie komus cos nie podoba ... to ja Cie zjade ...to kogos pojechalo ....wszedzie , no bynajmniej ponad 70 procent postow nasaczonych jest zloscia, i pochodnymi tej emocji..... poczawszy od Dino na fachurze a skonczywszy na wspolpracy z Niekowalskim ( tylko mi tu nie leciec z tytulami na temat smajka - bo generalnie on ma to gleboko w d...ie co wiekszosc z was o nim pomysli.....bynajmniej na forum....jestem idiota , filozofem , glabem , itd ...wiecie ...to plytkie jest...a smaikos ma wystarczajaco swoich problemow na swojej glowie , by sobie umysl tym zaprzatac )
Tylko sie dziwie co sie z nami dzieje , wlacznie ze mna , czy to bliski koniec tej rzeczywostosci , nasiąkniętej negatywizmem???
Chlopacy i dziewczyny tylko bez argumetow ze to forum , wiec kazdy ma prawo miec swoje zdanie....to taka dziwna, smieszna ..jakas jazda .
Ja wiem , ze sprzeczki nakrecaja ciekawosc ...ale czy was do reszty nie popier...lo??? A cala reszta ??
a co z usmiechem ?? radoscia ?? zyczliwoscia ?? slowem - bedzie " dobrze ", co sie tu dzieje ludzie ???
Co z tym ze wszyscy jestemy ludzmi , ze zrozumieniem , ze zrozumieniem na przyklad HIlton , ze zrozumieniem smajka co to teraz pisze ???
Macie w sobie szczypte zrozumienia ??? Czy pojedziecie po mnie ?? I hilton ?? BO OD RAZU WAM SIE NIE SPODOBA TO CO NAPISALEM - I MALO ISTOTNE JEST TO CO NAPISALEM - WAZNE JEST TO ZE NIE PO WASZEJ MYSLI - NIE ZALEZNIE OD TEGO CZY JEST TO SLUSZNE CZY NIE .
Czy serio jestesie az tak zli , przesiakacie nienawiscia do siebie , ratujac sie ....kazda inna nacja ..oby nie Polacy ....
Najciekawsze jest to ze tego nie widac ...chyba ze spojrzy sie z boku ...
Po prostu sie plakac chce do czego doprowadza nas ...chciwosc..." Bo ja wiem wiecej"..." bo ja jestem lepszy " .... zlosc ...nienawisc ..."ZERO zrozumienia" ....i masa innych cech ...ktore doprowadzaja ten swiat do ruiny .
Zakoncze juz ,
I bez jazd po smajku , bo jak napislaem wczeniej malo go to rusza , wytykanie bledow skladniowych , ortograficznych itd ..... bedzie bez sensu .
Przyczepianie sie do tresci . jak najbardziej , obys nie chcial/a mi pokazac ze jestes/s lepsza ...... wtedy postawie 3 kropki... Bo jestesmy rowni czy tego chcesz Marcin z 71 roku czy nie Hilton , Aniu , Niekowalski , Giovi i cala reszta tej zalogi .....
Jest taka jedna najciekwasza rzecz ktora powoduje ze staramy sie za wszelka cene byc zawsze lepsi....
pijmy pepsssssiiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
smajk napisał:

To mnie przeraza....jak czytam te tematy z tym forum ,,,nosz kur..a .. wszedzie jakies ale ...to tu sie komus cos nie podoba ... to ja Cie zjade ...to kogos pojechalo ....wszedzie , no bynajmniej ponad 70 procent postow nasaczonych jest zloscia, i pochodnymi tej emocji..... poczawszy od Dino na fachurze a skonczywszy na wspolpracy z Niekowalskim

Smajku. Nie wytykam, ale troche skladni by sie jednak przydalo.
Bym przynajmniej wiedzialbym, czy mnie kochasz, czy tylko lubisz)

Poza tym zgadzam sie w 100proc/ ale tylko z przeslaniem, bo z trescia to jakies 70/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
smajk i za to cie lubie
mam tez nadzieje, ze nie dam sie juz nigdy glupio sprowokowac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
"

Poza tym zgadzam sie w 100proc/ ale tylko z przeslaniem, bo z trescia to jakies 70/"

a piwka sobie wypilem 3 ..takze ...no smajkos rozumie ...ze bledy moga byc :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
smajk napisał:
co Wy sie tak upieprzyliscie na Hilton ????
co w zrozumienu wcale nie znaczy ze jej bronie , tylko nie wiem po co ten temat ?? Marcin z 71 roku wyskoczyl z tematem ...ale Marcin , dlaczego to napisales ?? po co ?? i jaki masz w tym cel ... wiesz tak jak ja prawda ?? Bo cel musisz miec....bynajmniej podswiadomy ale masz ....
chcesz jej dosrac ??? chcesz aby sie poczula gorzej ?? chcesz czegokolwiek o negatywnym zabarwienu dla niej ???
No stary ??
przeciez to jest chore ........
Denerwuje Cie to ?? Cos Cie ruszylo co Hilton napisala ??? Czy tak w pewnym momencie czytajac te pierdoly na forum pomyslales ...zaistnieje ??
Bo nie wiem , co czlowiek normalnie myslacy moze myslec kiedy zaklada nowy watek na forum ....w czym jakis uzytkownik nie jest dobry ???
To mnie przeraza....jak czytam te tematy z tym forum ,,,nosz kur..a .. wszedzie jakies ale ...to tu sie komus cos nie podoba ... to ja Cie zjade ...to kogos pojechalo ....wszedzie , no bynajmniej ponad 70 procent postow nasaczonych jest zloscia, i pochodnymi tej emocji..... poczawszy od Dino na fachurze a skonczywszy na wspolpracy z Niekowalskim ( tylko mi tu nie leciec z tytulami na temat smajka - bo generalnie on ma to gleboko w d...ie co wiekszosc z was o nim pomysli.....bynajmniej na forum....jestem idiota , filozofem , glabem , itd ...wiecie ...to plytkie jest...a smaikos ma wystarczajaco swoich problemow na swojej glowie , by sobie umysl tym zaprzatac )
Tylko sie dziwie co sie z nami dzieje , wlacznie ze mna , czy to bliski koniec tej rzeczywostosci , nasiąkniętej negatywizmem???
Chlopacy i dziewczyny tylko bez argumetow ze to forum , wiec kazdy ma prawo miec swoje zdanie....to taka dziwna, smieszna ..jakas jazda .
Ja wiem , ze sprzeczki nakrecaja ciekawosc ...ale czy was do reszty nie popier...lo??? A cala reszta ??
a co z usmiechem ?? radoscia ?? zyczliwoscia ?? slowem - bedzie " dobrze ", co sie tu dzieje ludzie ???
Co z tym ze wszyscy jestemy ludzmi , ze zrozumieniem , ze zrozumieniem na przyklad HIlton , ze zrozumieniem smajka co to teraz pisze ???
Macie w sobie szczypte zrozumienia ??? Czy pojedziecie po mnie ?? I hilton ?? BO OD RAZU WAM SIE NIE SPODOBA TO CO NAPISALEM - I MALO ISTOTNE JEST TO CO NAPISALEM - WAZNE JEST TO ZE NIE PO WASZEJ MYSLI - NIE ZALEZNIE OD TEGO CZY JEST TO SLUSZNE CZY NIE .
Czy serio jestesie az tak zli , przesiakacie nienawiscia do siebie , ratujac sie ....kazda inna nacja ..oby nie Polacy ....
Najciekawsze jest to ze tego nie widac ...chyba ze spojrzy sie z boku ...
Po prostu sie plakac chce do czego doprowadza nas ...chciwosc..." Bo ja wiem wiecej"..." bo ja jestem lepszy " .... zlosc ...nienawisc ..."ZERO zrozumienia" ....i masa innych cech ...ktore doprowadzaja ten swiat do ruiny .
Zakoncze juz ,
I bez jazd po smajku , bo jak napislaem wczeniej malo go to rusza , wytykanie bledow skladniowych , ortograficznych itd ..... bedzie bez sensu .
Przyczepianie sie do tresci . jak najbardziej , obys nie chcial/a mi pokazac ze jestes/s lepsza ...... wtedy postawie 3 kropki... Bo jestesmy rowni czy tego chcesz Marcin z 71 roku czy nie Hilton , Aniu , Niekowalski , Giovi i cala reszta tej zalogi .....
Jest taka jedna najciekwasza rzecz ktora powoduje ze staramy sie za wszelka cene byc zawsze lepsi....
pijmy pepsssssiiii

A co Giovi?????No co??????? Bo juz szlam spac a tu mnie ktos tyka IIIIIIIIII to nie jest Kowalski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dobrze, przyznam sie...
Nie znam sie na gotowaniu tak do końca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
smajk napisał:
"

Poza tym zgadzam sie w 100proc/ ale tylko z przeslaniem, bo z trescia to jakies 70/"

a piwka sobie wypilem 3 ..takze ...no smajkos rozumie ...ze bledy moga byc :/

Trzy tylko??? Ale z ciebie cienias!!!! Ja po trzech to nawet jeszcze nie siadam do klawiatury!!!

/sorry, za "cieniasa" - mialo byc smiesznie.-))/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok