Hilton napisał:
darek_k16 napisał:
gdzie jest mod?? czy tu gdzies jest jakis mod?? prkatycznie w kazdym temacie jest bicie piany.... ludzie wyluzujcie, jak ktos pyta odpowiadajcie konkretnie!! gdy pytanie jest niejasne wystarczy po prostu poprosic zeby je rozwina... A jak ktos potrzebuje pomocy wystarczy troche zyczliwosci....i po prostu zwykla odpowiedz a nie szydera...
a szkoda gadac...normalnie az sie nie chce czytac....
i tyle odemnie w tym temacie!!
A czy Agnes nie otrzymała konkretnej odpowiedzi? Otrzymała.
Ponizsze nie dotyczy Agnes28, zeby była jasność:
A gdy pytanie jest niejasne, to ja osobiscie uwazam, ze nie mam obowiązku PROSIĆ samego zainteresowanego, zeby rozwinął. To nie jest moj interes. Jesli ktos potrzebuje pomocy, to niech opisze swoją sytuacje dokładnie, bo nikt na forum nie jest prorokiem i nie posiada zdolnosci czytania w myślach. Jeżlei chodzi o "szydere" , to owszem, popieram stosowanie tej formy w odpisywaniu idiotom, ktorzy nie potrafią przelac swoich mysli tak, aby były zrozumiałe dla czytającego.
Juz drugi raz pytasz o moderatora, dlaczego? Nie pasuje ci tu, to sie wyprowadz na inne forum, to ktore jest politycznie poprawne. I gdzie siedzi mnóstwo kalek intelektualnych. Zupełnie nie rozumiem po co sie wtrąciłes, skoro nie udzieliłes konkretnej wskazówki dla Agnes. Jesli "az sie nie chce czytac" to nie czytaj.
Ps. mam nadzieje, ze problemy z tankowaniem rozwiazałes. I przypomnij sobie, jak ty zastosowales "szydere" ze to nie o gaz do zapalniczki chodzi... my tu nie półgłówki... i tez nie napisałes swojego posta wtedy przejrzyście.
Moderatorzy tu sa, ale zaden nie bedzie moderował mądrych i konstruktywnych wypowiedzi, szczególnie na twoje zawołanie. Pozdrawiam.
"ze nie mam obowiązku PROSIĆ samego zainteresowanego, zeby rozwinął." - ale po co bicie piany? niejasne pytanie to wystarczy napisać by nadawca je rozwinął
"odpisywaniu idiotom" - dla mnie forum nie jest całym zyciem jak dla co niektorych....i ludzi nie oceniam po paru zdaniach na forum...wydaje mi sie ze nalezy najpierw zamienic pare zdan w rzeczywistosci a wtedy dopiero mozna tak oceniac----widać za kogo masz innych ludzi i poczym oceniasz blizniego...moze tych paru idiotow podalo by Ci rękę gdybys byla w potrzebie??
"pytam o moda" - bo odrazu wyjasnia tego typu sytuacje....a forum gdzie mod trzyma jakis porządek to normalne przynajmniej tak mi sie wydaje a nie jak to okreslasz"mnóstwo kalek intelektualnych"
tak rozwiązalem swoje problemy -dzieki ze pytasz. Ale swojego posta napisałem przejrzyście o czym swiadczyly wypowiedzi innych tylko dla Ciebie bylo cos niejasne...ale to nie ten temat więc sory za O.T.
"mądrych i konstruktywnych wypowiedzi"- za takie pewnie swoje uwarzasz skoro tak piszesz....->moim zdaniem podkreslam moim po prostu starasz się zrobic wokół siebie burzę, zwrócić na siebie uwagę że jestes taka doskonala=na kazdy temat znasz odpowiedz i tylko to co Ty piszesz jest poprawne, dobre, konstruktywne itd.
PS
...moze czas zmienic forum...bo po co toczyc paine i "odbijac pileczke"->forum- sluzy do wymiany zdan opinnii itd a nie do wyrzucania ludziom ze są idiotami nie wiedzą o czym mowią itd...to chyba mija się z celem....
Przepraszam jeżeli kogoś obrazilem
pozdrawiam serdecznie