Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(907 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
@jasta102: Alez jasto prosze cie bardzo idz do gazety jak najszybciej tylko mozesz. Cale FrP sie z tego ucieszy, mnie wcale nieprzeszkadza pracowac wiecej poprostu niechce psuc Norwega ich srodowiska pracy wiec utrzymuje poziom najbardziej efektywnego pracownika w budynku....

Moze nawet zainteresuje jakas kancelarie iz sa ludzie ktorzy chca pracowac bardziej efektywnie

Thor, ty jestes glupszy, niz ustawa dla glupich przewiduje
Kiedys, ktos na prawde zrobi ci "kuku"
Ciekawe, jak by to bylo, gdyby Norwegowie sobie przeczytali co wypisuje na ich temat urzednik wojewody Z FrP rowniez by bylo "na zbity pysk"

Ja rozumiem, ze ktos moze byc glupi, ale zeby az tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
@Karol.Ky: Zycze ci powodzenia w zakupie norweskiego dyplomu "Master i Rettsvitenskap" z UiO lub zakupie jakiegokolwiek innego dyplomu z jakiejkolwiek innej znanej Norweskiej uczelni.

A skoro wedlug ciebie podobno w Polsce mozna kupic dyplomy najlepszych uczelni to trzeba bylo w tartaku pracowac a jesienia jablka zagranica zrywac i odlozyc sobie na ten dyplom. Jesli czytales Darwina to tam cos bylo o dopasowaniu sie do zmiennych warunkow naturalnych. Dla ludzi korupcja ktora ogarnela cale panstwo jest wlasnie takim "uwarunkowaniem naturalnym" skoro niesa w stanie sie zmobilizowac i zaglosowac w wyborach na kogos innego niz swinie od koryta. Ba polowa uprawnionych do glosowania obywateli w ogole nie idzie glosowac....

Najlepszych nie mozna, ale oferty szkol wyzszych wygladaja jak targ: np. masz studia niestacjonarne magisterskie i podyplomowke w cenie.

Na przyszlosc, radze Ci uwazac a Darwinem, wszak dal podwaliny ewolucjonizmowi, ale jego ksiazka okazala sie napisana nie na temat.

Co do glosowania, nie ida glosowac, bo to nie ma wiekszego znaczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Lindemans: ty jestes glupszy, niz ustawa dla glupich przewiduje jesli chodzi oto zdanie to chyba podobnie jak jasta spojrzalas w lustro i naszly cie refleksje takie....

A pozatym ja jestem inteligetny i dlatego w Vadsø czy gdziekolwiek indziej spotykajac sie z Norweskim srodowiskiem pracy w instytucjach panstwowych zamiast wedrowac do gazety czy narzekac to poprostu sie dostosowalem do tego jak sie "demokratycznej wiekszosci" podoba. Lecz jasta niech jak najpredzej do tej gazety idzie z wydrukiem. Tylko ze jak zrobi to anonimowo to nikt go na powaznie niepotraktuje, lecz jesli pojdzie oficjalnie z pelnym imieniem i nazwiskiem i jeszcze mu ladne foto do gazety zrobia to napewno bedzie w VG i sprawa na cala Norwegie.

Tylko ze to nie ja sie bede wtedy martwil o "kuku" jak to ladnie napisalas bo to nie ja doprowadze do wscieklosci setki tysiecy norskow na panstwowych posadach ktorzy dbaja o swoje srodowisko pracy. Ja sie dostosowuje do warunkow i pracuje na tyle efektywnie na ile mozna czyli tak efektywnie jak inny najefektywniejszy pracownik w budynku z bonusowo wykonana praca z okazji flexi tid. I niepoczuwam sie do bycia "Korwinem Norwegii" aby wybierac sie do gazety, niech dzielny jasta zrobi to sam

A FrP ma dokladnie takie same poglady na temat panstwowych instytucji czy kapitalizmu jak i ja lecz niewymaga od nikogo aby szedl do gazety z czyms coby sie norska niespodobalo.

@Karol.Ky: Co do glosowania, nie ida glosowac, bo to nie ma wiekszego znaczenia. Gdyby Donald i Kaczor mogli przeczytac co piszesz to bardzo bys ich ucieszyl. Nic nie ma znaczenia koryto jest wieczne i nikt im go niezabierze dopoki jeszcze da sie cos z narodu zagrabic aby je napelnic. Super podejscie pogratulowac postawy obywatelskiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ty mnie zle zrozumiales

Cyt. "Nie ida glosowac, bo to nie ma wiekszego znaczenia"

Oni czyli "ludzie", spoleczenstwo, nie ja. O sobie pisalbym w pierwszej osobie liczby pojedynczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Karol.Ky: Zrozumialem ze piszesz o innych, lecz myslalem iz mowiac ze to nie ma wiekszego znaczenia wyrazasz swoje wlasne zdanie na temat glosowania oraz uwazasz ze ludzie maja podobne i dlatego nie ida.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ja glosowac chodze, lecz niestety ugrupowania wspierane przeze mnie nie maja szansy na wejscia do parlamentu. Taka prawda, a napisalem ogolnikowo, bo system liczenia glosow jest taki, ze mimo najwiekszych checi i tak wygraja glowne urupowania. Vide: osoby zmarle na listach wyborczych, zliczanie blednych i niewanzych glosow na rzecz koalicjantow itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Karol.Ky: To co wlasnie powiedziales moze po czesci jest prawda, lecz wlasnie to mowiac i ciagle powtarzajac propagandzisci zarowno Donalda jak i Kaczora przekonuja ponad 50 % uprawnionych do glosowania iz niewarto na to glosowanie isc bo i tak wygra Donald albo Kaczor. A tych ktorzy juz ida probuja utwierdzic w przekonaniu ze jesli chca aby ich glos sie liczyl to musi byc na Donalda lub Kaczora. I tak powstaje bledne kolo i zapomina sie ze gdyby te 50 % ktore do glosowania niechodzi poszlo to mogliby zmienic caly Sejm......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
Imperator1988 napisał:
@jasta102: Alez jasto prosze cie bardzo idz do gazety jak najszybciej tylko mozesz. Cale FrP sie z tego ucieszy, mnie wcale nieprzeszkadza pracowac wiecej poprostu niechce psuc Norwega ich srodowiska pracy wiec utrzymuje poziom najbardziej efektywnego pracownika w budynku....

Moze nawet zainteresuje jakas kancelarie iz sa ludzie ktorzy chca pracowac bardziej efektywnie

Thor, ty jestes glupszy, niz ustawa dla glupich przewiduje
Kiedys, ktos na prawde zrobi ci "kuku"
Ciekawe, jak by to bylo, gdyby Norwegowie sobie przeczytali co wypisuje na ich temat urzednik wojewody Z FrP rowniez by bylo "na zbity pysk"

Ja rozumiem, ze ktos moze byc glupi, ale zeby az tak

do tej pory brałem go za żyda
ale patrząc obecnie relatywnie na poziom głupoty jaki sobą prezentuje to jestem zmuszony zmienić zdanie
on jest raczej prawdziwy Polak, taki najprawdziwszy
tylko to nazwisko i "uroda" mi nie pasują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: Jak sam napisales o swojej refleksji przed lustrem:

to niemożliwe, żebyś był taki dobry jajcarz i aktor
ty musisz być dureń

Na poczatku ludzie mogli cie brac za to pierwsze, lecz teraz chyba wiekszosc sklania sie ku temu drugiemu jasto.

Aha i czy byles juz w gazecie? Bo czekam na ta wielka sprawe w VG przysluzyloby sie kapitalizmowi w Norwegii by pokazac troche prawdy o "srodowisku pracy" w Norweskich panstwowych instytucjach. Lecz do tej pory niebylo nikogo kto by chcial osobiscie naglosnic ta sprawe Ale oto jestes jasto wiec chyba sprawa zostanie odpowiednio naglosniona? Bo wiesz jesli tylko anonim wyslales to niezainteresuja sie.... anonimy takie to czesto przychodza do gazet...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Impek ty mi się coraz bardziej podobasz.....
Ps. Jestem żonaty jakby co?hehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok