Janin napisał:
W dupe jebana..juz raz tobie napisalem,nie schlebiaj sobie.[/quote]
NIE ZNAM CIEBIE ,ANI TWOJEGO ZYCIA ,ZUPELNIE TAK SAMO JAK TY MNIE, MIMO ZE POSTULUJESZ JAK BYŁOBY INACZEJ ,JAK OK 6 OSÓB TOBIE TU PODOBNYM Z CAŁEGO FORUM
Nie zauważyłeś ,że większość pokrzywdzonych jak Ty , tak samo sie odnosi do nieznanych im osób, kryjąc się i wykorzystując te możliwość za avartem.
Ja się nie ukrywam, ale również jak Ty mogę założyć anonima i Cie jechać zupełnie tak samo oczerniać, wyzywać bluźnić...
WSPÓŁCZUJE TOBIE I JEDŹ DALEJ SKORO TOBIE TAK LŻEJ I NIC NIE DOCIERA BO MASZ BLOKADE.

Ty czy Lindemans i Wam podobni jesteście jak Anonymous
którzy publikują komentarze bez identyfikacji i uwierzytelnienia
Tak wygładacie...
Dodam tylko że...
Autorzy obraźliwych wpisów na forach internetowych muszą się liczyć z tym, że nie będą anonimowi - informuje "Rzeczpospolita". Teraz ich danych będą mogły też żądać firmy prywatne i osoby fizyczne. Udostępnianie nie będzie jednak automatyczne. GIODO za każdym razem będzie musiał ocenić, czy ważniejsza jest ochrona danych internautów, czy interes osoby domagającej się ujawnienia danych.
Udostępnienia danych z forów internetowych mogą żądać już nie tylko policja, prokuratura czy sąd. Takie prawo ma też każda osoba fizyczna i firma, które wykażą, że jest to niezbędne dla ochrony dóbr osobistych i dobrego imienia. Tak orzekł Naczelny Sąd Administracyjny