Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Paweł Guzewicz (2055 niezalogowanych)
13 Posty
Paweł Guzewicz
(Pawelek69)
Wiking
O to mi chodzi. Ale prace nie jest ciezko znalesc? Nie to ze nie znam żadnego języka, tylko ze w ogloszeniach wymagany jest nor badz ang. Ja zdalem mature 2 lata temu z J.Rosyjskiego . Wiec w tym Jezyku spokojnie jestem wstanie się dogadać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Pawelek69 napisał:
Ja zdalem mature 2 lata temu z J.Rosyjskiego . Wiec w tym Jezyku spokojnie jestem wstanie się dogadać.
Rosyjski to akurat nie w Norwegii. Tutaj nawet z niemieckim jest trudno i angielski jest podstawa jezeli nie zna sie norweskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Paweł Guzewicz
(Pawelek69)
Wiking
Zdaje sobie z tego sprawę. Będę musial ,albo się doszkolić z jezyka , albo liczyć na szczęście . Moi znajomi jezdzili do pracy na myjnie samochodowa. Jeden z nich nauczył się trochę jezyka został i siedzi tam już 5 lat. Może tą drogą warto spróbować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Paweł Guzewicz
(Pawelek69)
Wiking
Naprawde nikt z was nie ma chodów , żeby ogarnać jakaś prace ? Może u was w zakładze pracy kogoś potrzebują ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
"Ogarnąć" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Pytanie, komu pomozesz w pierwszej kolejnosci: rodzinie, znajomym, czy obcym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Pawelek69 napisał:
Naprawde nikt z was nie ma chodów , żeby ogarnać jakaś prace ? Może u was w zakładze pracy kogoś potrzebują ?

Facet jezeli juz ta robota jest to na jedno iejsce zazwyczaj jest po 100-300 podań
A jak ktos ma możliwośc załatwienia pracy to bierze sie kogoś sprawdzonego i zaufanego, nie kogoś kogo sie nie zna. Z prostego powodu iż taka osoba moze bardzo szybko zrujnować reputacje na ktora pracuje sie latami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Pytanie, komu pomozesz w pierwszej kolejnosci: rodzinie, znajomym, czy obcym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Paweł Guzewicz
(Pawelek69)
Wiking
Dobre Rozumiem was , ale być możę będzie jakieś miejsce wolne gdzie wasza rodzina bądź przyjaciele nie będą zainteresowani akurat tym stanowiskiem. A co do osoby "sprawdzonej i zaufanej" Pjo. To nie mam zamiaru żeby jezdzic za granice po to żeby popracować parę dni czy tygodni , tylko pracować i zarabiać pieniądze. Jakby mnie było stać żeby pracować te pare dni i walnać robote w tak drogim kraju jakim jest Norwegia , to bym nie gania za kasa za granice tylko siedziałbym za te 2800zl w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Szczepan Skrzypek
(Skrzypek1986)
Wiking
Dokładnie, ktoś decydując się na pracę za granicą ryzykuje bardzo wiele...ją tak właśnie mam,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok