Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prosba o tłumaczenie - Norwegia

Czytali temat:
Damian Przywara (2402 niezalogowanych)
4 Posty
Andrzej Wojtas
(andrzejkuba)
Wiking
Witam ,czy moge prosic o dokładne przetłumaczenie tego tekstu: Kontantstotte utgjor 13212 norske kroner for denne perioden i jescze jedno:du vil motta etterbetalingen i mars 2009. z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Pewno dostałeś qiro. Z tego co doczytałam to, że do końca marca 2009 musisz zapłacić 13212 koron norweskich, gotówką. Niech mnie ktoś poprawi, jak się myle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
witam Cie ewka!
tak jak dla mnie to chodzi o wypłate zasiłku na dziecko od1 do 3lat,ktora nastapi w marcu...pzdr!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
a dokladnie o wyrownanie,za czas oczekiwania na odpowiedz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Dzięki wudora za poprawę Nie byłam pewna, bo już nie mam takich malutkich dzieci Trochę było mi dziwne, że trzeba aż tyle zapłacić, no ale wyjaśniło się, więc jeszcze raz dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
dla Ciebie wszystko...udanego likendu! pzdr.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
oj Ewka mnie krytykujesz ale z taka znajomoscia jezyka to nawet gratisowa pomoc w urzedzie skonczy sie nieporozumieniem. Twoje gtatisowe porady moga byc bardzo drogie w efekcie *** Kontantstotten utgjor*****
pozdrawiam Trondheim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Wiesz co, odwal się ode mnie monolit!! Nie skorzystałabym z Twojej pomocy nawet jakbys to zrobił za darmo!! Nie grzeb też na moim profilu, bo go całkiem zlikwiduje. Poza tym pisałam już, że nie jesteśmy na Ty!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
Pani Ewa jeszcze nie wie ze w norwegii wszyscy sa na Ty. chcialbym Pani przypomniec znane przyslowie.... jaka bronia walczysz od takiej giniesz.
zapomniala pani jak 4 dni temu wbijala pazurki w moj link ? lepiej milczec niz wprowadzac ludzi w blad...
jesli zyczy PANI sobie usunac profil to ja tesknil nie bede
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Doskonale wiem, że w Norwegii wszyscy mówią na Ty. Nie dotyczy to jednak Pana, bo mam dosyć pańskich docinków i czepiania się!! Będę chciała to profil usunę i nic nikomu do tego. Mam prawo na tym forum napisać co myślę, a branie pieniędzy za tzw. pomoc jest dla mnie wykorzystywaniem ludzi, którzy nie wiedzą jak daną sprawę załatwić, a są w Noewgii instytucje, które zrobią to za darmo. Nie powinno też interesować Pana moja znajomość j. norweskiego, bo w zasadzie lepiej operuję angielskim i mam męża, który zna dobrze norweski i tak naprawdę to on załatwia sprawy papierkowe. Jest Pan upierdliwy i szuka tylko na tym forum moich wypowiedzi, aby mi dogryść. Widać ma Pan coś na sumieniu panie monolit, że tak się przyczepia i szuka dziury w całym!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok