Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian Przywara (2401 niezalogowanych)
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
Pani Ewo trzeba bzlo sie skonsultowac z mezem zanim wprowadzi pani kogos w blad. a co do tego ze mozna tu pisac to na co mamy ochote to przypominam kto kogo pierwszy urazil. kolo sie zamyka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Po pierwsze to niech Pan czyta ze zrozumieniem, bo napisałam, że nie jestem pewna i aby ktoś mnie poprawił!!! Jesteś Pan upierdliwy i jestem juz pewna że coś jednak ma na sumieniu! W sumie nie muszę się nikomu tłumaczyć, bo to nie pański interes, ale męża nie było i nie miałam z kim tego skonsultować. Wyszło nieźle, bo poprawiono mnie i osoba otrzymała tłumaczenie, a tak pewno by musiała czekać, aż ktoś jej za kase zaoferuje pomoc, jak PAN!! Odczep się już Pan, bo mnie to już mierzi. Co, nie mamy klientów, że zabawiamy się dręczeniem innych??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
na brak klientow nie narzekam,(dziekuje za troske) ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU ZE MOWA SREBREM A MILCZENIE ZLOTEM... I nie musi sie Pani o moje sumienie martwic,gdybym mial cos do odpokutowania pewnie bym darmowo porad udzielal...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
To widać po pańskich postach. Robi Pan dosłownie wszystko aby zwrócic na siebie uwagę. Udało się Panu! Do mnie za to mogą się zwracać ludzie, którzy chcą darmowej pomocy. Z przyjemnością podam im namiary, gdzie mogą ją dostać!! Za friko i zrobię to na złość Panu!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Proszę się nie obawiać, to nie ja będę udzielać tych darmowych porad, tylko profesjonaliści!! Pan niech się zajmie swoimi klientami. A tak w ogóle to skończyłam z Panem wszelką dyskusję i temat uważam za zakończony!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
a tym zwracaniem uwagi na siebie probuje oczyscic sumienie pani EWO:
a prosze rozdawac te adresy byle ich nie pomieszac ,bo gdz meza pod bokiem nie bedzie to kto potlumaczy*? juz Pania pytano czy wszystko Pani za darmo rozdaje

cytat....
Odp.OMAGAM w zakresie 2 Dni, 1 Godzina temu
czesc monolit jest mi bardzo milo ze oferujesz sie pomoca...ja wlasnie szukam takiej osoby jak ty, kto mi pomoze ...800 kr za rok to nie wydaje mi sie zeby bylo duzo. nie stresuj siie i nie przejmuj sie tym co napisali ewka i wudora, skoro oni udzielaja pomocy za darmo wszelakiej pomocy bezplatnie to tu mam zapytanie? jestem obecnie w dolku sexualnym czy wy ewka czy wudora pomozecie mi ? licze na to ze nie bede musial chyba za to placic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
I znów nie czytasz ze zrozumieniem!!! Szkoda tylko dyskutować i nie wklejaj tu postów z zachwytami, bo mnie nie zachwyciłeś!! Proponuje przeczytać powyższe posty JESZCZE RAZ i nie zawracać mi d..., bo i tak nie wierzę w te cudowną pomoc. A tak na marginesie, to podatek można też rozliczyć za 150 NOK, a nie za 800...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
nakrecilas sie i to Ty czytasz z niezrozumieniem.... mysle ze szkoda czasu na wymiane zdan z toba. usiadz lepiej do norweskiego,przyda ci sie przy tej darmowej pomocz.

sorki juz nie darmowe rozliczenie roczne przeciez kosztuje 150nok wiec tobie tez udanego biznesu zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Lubimy mieć ostatnie słowo ?? Proszę moje posty powyżej czytać ZE ZROZUMIENIEM, a nie tylko bronic swoich racji za wszelką cenę!! To już w tym momencie bardzo źle o Panu świadczy!! Ja napisałam, że można i za 150 NOK obliczyć podatek, a nie jak Pan deklaruje za 800 NOK!! Nie wyklucza to, że można otrzymać darmową pomoc w rozliczeniu tego podatku!!Czy Pan naprawdę jest taki nierozgarnięty, czy tylko udaje?? Robi Pan wszystko aby mieć darmowa reklamę i jest to dla mnie chore!! Napisałam przecież wyraźnie NA MARGINESIE!! A to nie wyklucza pomocy!! Człowieku! Opanuj juz się, bo robisz się już śmieszny! Obraża mnie Pan na każdym kroku i nie potrafi nawet czytać postów ze zrozumieniem!! Znalazł Pan sobie darmowa reklamę i jeździ jeszcze po ludziach jak się sprzeciwiają! Nie rozumie Pan, że to już koniec dyskusji??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
przepraszam ze sie wtrace ale czlowiek poprosil o tlumaczenie i jak jeszcze nikt do tej pory tego nie zrobil tylko uskutecznia swoja reklame i racje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok