Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4915 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Kowalski09 napisał:
retier1 napisał:
Ty sie Retier lepiej nie odzywaj, bo masz najwiekszy "zazdrosny" powod, zeby sie odezwac:

czyżbyś śledził moje plusy i minusy?????????????
a może wiesz coś czego ja nie wiem

Jestes mi obojetny, Retier. Mozesz sobie pisac do woli, cokolwiek chcesz. Przykro mi to stwierdzic, ale taka prawda.[/quote]

no ,myślę Kowalski09.

swoje preferencje seksualne określiłem ponad 35 lat temu
i jest mi z tym dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
retier1 napisał:

no ,myślę Kowalski09.

i jest mi z tym dobrze

Chyba się budyniu od giovi najadłeś bo mało z krzesła nie spadłem
Dobre.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
za ten moj tekst z brzydkimi wyrazami przepraszam wszystkich, ktorzy czytali z wyjątkiem adresata tych słów. Poniosło mnie, dobrze ze wirtualnie, bo w rzeczywistosci mogłyby byc kłopoty. Ja tylko współczuje temu chłopakowi bez palca, bo wejdzie w poniedziałek na forum, zobaczy 7 stron i .... mu chyba reka odpadnie.
W szachy gram tylko z godnymi przeciwnikami , ktorzy rozumieją ze to nie walka kto wygra, szachy to krolewska gra. A ten cały kowalski i Nowak ( stworzył sobie bliźniaka, oł maj god) musza zrozumiec, ze hilton z nikim nie walczy, jest ugodowa osobą, ale prosba zeby kogos przeprosiła w sytuacji kiedy nie ma za co, to przegiecie. Poza tym znamy powszechne okreslenie na takich co nie potrafia przemówic do ogółu tylko na prywatnych wiadomosciach ( czytaj : za plecami) tłumacza sie uczestnikom rozmowy. Kowalski jestes tchórzem i manipulantem, ja nie usunełam zadnego mojego postu w tej dyskusji, a ty tak. Niestety z twarza nie wyszedłes. i te zaczepki , jak młokos
Ps. ja nie chleje, moze ty, ale nie ja. wlasciwie to nie wiem co ty tam bierzesz ze tak produkujesz bezsensowne posty, az nie moge wyjsc z podziwu ze ty tak na trzeźwo potrafisz. Ktos tu słusznie zauwazył, ze masz mózg, ale nie uzywasz, sprzedaj na allegro lub e-bay, za nówke sztuke nie śmiganą dostaniesz bardzo dobra cene. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
za ten moj tekst z brzydkimi wyrazami przepraszam wszystkich, ktorzy czytali z wyjątkiem adresata tych słów. Poniosło mnie, dobrze ze wirtualnie, bo w rzeczywistosci mogłyby byc kłopoty. Ja tylko współczuje temu chłopakowi bez palca, bo wejdzie w poniedziałek na forum, zobaczy 7 stron i .... mu chyba reka odpadnie.
W szachy gram tylko z godnymi przeciwnikami , ktorzy rozumieją ze to nie walka kto wygra, szachy to krolewska gra. A ten cały kowalski i Nowak ( stworzył sobie bliźniaka, oł maj god) musza zrozumiec, ze hilton z nikim nie walczy, jest ugodowa osobą, ale prosba zeby kogos przeprosiła w sytuacji kiedy nie ma za co, to przegiecie. Poza tym znamy powszechne okreslenie na takich co nie potrafia przemówic do ogółu tylko na prywatnych wiadomosciach ( czytaj : za plecami) tłumacza sie uczestnikom rozmowy. Kowalski jestes tchórzem i manipulantem, ja nie usunełam zadnego mojego postu w tej dyskusji, a ty tak. Niestety z twarza nie wyszedłes. i te zaczepki , jak młokos
Ps. ja nie chleje, moze ty, ale nie ja. wlasciwie to nie wiem co ty tam bierzesz ze tak produkujesz bezsensowne posty, az nie moge wyjsc z podziwu ze ty tak na trzeźwo potrafisz. Ktos tu słusznie zauwazył, ze masz mózg, ale nie uzywasz, sprzedaj na allegro lub e-bay, za nówke sztuke nie śmiganą dostaniesz bardzo dobra cene. pozdrawiam

no i widzisz Dino? nie da sie.

Przepraszam Hilton, jesli Cie czyms urazilem. Ja, Kowalski, przepraszam Hilton za winy swoje i nieswoje.
Mielismy zakonczyc wczoraj, ale nie wytrzymalas, zaczepialas, prowokowalas. Moze jestes dobra w literkach, ale w szachach bys sie nie pozbierala. Paaa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisał:
retier1 napisał:

no ,myślę Kowalski09.

i jest mi z tym dobrze

Dobre.

Lubię budynie Grześ,zwłaszcza jak się jeszcze poleje sokiem wiśniowym
jednakże dzisiaj jadłem plewy
może dlatego plotę takie bzdury,jak to co niektórzy mówią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier, szkoda ze sie wyprowadziłas,bo bym cie poczestowałą - ja dzis sobie zrobiłam "ratatuj", co prawda z puszki, ale dodałam sosu sojowego i było dobre, jadłam jeszcze mufinke jagodową. Budyniu nie lubie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Budyniu nie lubie.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
to jak nie na temat... to ja właśnie pochłonęłam własnoręcznie wykonaną pizzę - pycha <mniam> mogę udostępnić przepis zainteresowanym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
retier1 napisał:
Grzes203 napisał:
retier1 napisał:

no ,myślę Kowalski09.

i jest mi z tym dobrze

Dobre.

Lubię budynie Grześ,zwłaszcza jak się jeszcze poleje sokiem wiśniowym
jednakże dzisiaj jadłem plewy
może dlatego plotę takie bzdury,jak to co niektórzy mówią

Mogłeś chociaż polać te plewy sokiem wiśniowym
Piłem kiedyś taki sok ale chyba stary był jakiś bo mi się w głowie po nim zakręciło.
Nazywał się "TUR" czy jakoś tak, jak chcecie pić to sprawdźcie czy siarką nie zajeżdża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
i po raz kolejny stwierdzam, że monty phyton zawsze pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok