Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(5208 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Kowalski09 napisa艂:
retier1 napisa艂:
Ty sie Retier lepiej nie odzywaj, bo masz najwiekszy "zazdrosny" powod, zeby sie odezwac:

czy偶by艣 艣ledzi艂 moje plusy i minusy?????????????
a mo偶e wiesz co艣 czego ja nie wiem

Jestes mi obojetny, Retier. Mozesz sobie pisac do woli, cokolwiek chcesz. Przykro mi to stwierdzic, ale taka prawda.[/quote]

no ,my艣l臋 Kowalski09.

swoje preferencje seksualne okre艣li艂em ponad 35 lat temu
i jest mi z tym dobrze
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
retier1 napisa艂:

no ,my艣l臋 Kowalski09.

i jest mi z tym dobrze

Chyba si臋 budyniu od giovi najad艂e艣 bo ma艂o z krzes艂a nie spad艂em
Dobre.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
za ten moj tekst z brzydkimi wyrazami przepraszam wszystkich, ktorzy czytali z wyj膮tkiem adresata tych s艂贸w. Ponios艂o mnie, dobrze ze wirtualnie, bo w rzeczywistosci mog艂yby byc k艂opoty. Ja tylko wsp贸艂czuje temu ch艂opakowi bez palca, bo wejdzie w poniedzia艂ek na forum, zobaczy 7 stron i .... mu chyba reka odpadnie.
W szachy gram tylko z godnymi przeciwnikami , ktorzy rozumiej膮 ze to nie walka kto wygra, szachy to krolewska gra. A ten ca艂y kowalski i Nowak ( stworzy艂 sobie bli藕niaka, o艂 maj god) musza zrozumiec, ze hilton z nikim nie walczy, jest ugodowa osob膮, ale prosba zeby kogos przeprosi艂a w sytuacji kiedy nie ma za co, to przegiecie. Poza tym znamy powszechne okreslenie na takich co nie potrafia przem贸wic do og贸艂u tylko na prywatnych wiadomosciach ( czytaj : za plecami) t艂umacza sie uczestnikom rozmowy. Kowalski jestes tch贸rzem i manipulantem, ja nie usune艂am zadnego mojego postu w tej dyskusji, a ty tak. Niestety z twarza nie wyszed艂es. i te zaczepki , jak m艂okos
Ps. ja nie chleje, moze ty, ale nie ja. wlasciwie to nie wiem co ty tam bierzesz ze tak produkujesz bezsensowne posty, az nie moge wyjsc z podziwu ze ty tak na trze藕wo potrafisz. Ktos tu s艂usznie zauwazy艂, ze masz m贸zg, ale nie uzywasz, sprzedaj na allegro lub e-bay, za n贸wke sztuke nie 艣migan膮 dostaniesz bardzo dobra cene. pozdrawiam
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisa艂:
za ten moj tekst z brzydkimi wyrazami przepraszam wszystkich, ktorzy czytali z wyj膮tkiem adresata tych s艂贸w. Ponios艂o mnie, dobrze ze wirtualnie, bo w rzeczywistosci mog艂yby byc k艂opoty. Ja tylko wsp贸艂czuje temu ch艂opakowi bez palca, bo wejdzie w poniedzia艂ek na forum, zobaczy 7 stron i .... mu chyba reka odpadnie.
W szachy gram tylko z godnymi przeciwnikami , ktorzy rozumiej膮 ze to nie walka kto wygra, szachy to krolewska gra. A ten ca艂y kowalski i Nowak ( stworzy艂 sobie bli藕niaka, o艂 maj god) musza zrozumiec, ze hilton z nikim nie walczy, jest ugodowa osob膮, ale prosba zeby kogos przeprosi艂a w sytuacji kiedy nie ma za co, to przegiecie. Poza tym znamy powszechne okreslenie na takich co nie potrafia przem贸wic do og贸艂u tylko na prywatnych wiadomosciach ( czytaj : za plecami) t艂umacza sie uczestnikom rozmowy. Kowalski jestes tch贸rzem i manipulantem, ja nie usune艂am zadnego mojego postu w tej dyskusji, a ty tak. Niestety z twarza nie wyszed艂es. i te zaczepki , jak m艂okos
Ps. ja nie chleje, moze ty, ale nie ja. wlasciwie to nie wiem co ty tam bierzesz ze tak produkujesz bezsensowne posty, az nie moge wyjsc z podziwu ze ty tak na trze藕wo potrafisz. Ktos tu s艂usznie zauwazy艂, ze masz m贸zg, ale nie uzywasz, sprzedaj na allegro lub e-bay, za n贸wke sztuke nie 艣migan膮 dostaniesz bardzo dobra cene. pozdrawiam

no i widzisz Dino? nie da sie.

Przepraszam Hilton, jesli Cie czyms urazilem. Ja, Kowalski, przepraszam Hilton za winy swoje i nieswoje.
Mielismy zakonczyc wczoraj, ale nie wytrzymalas, zaczepialas, prowokowalas. Moze jestes dobra w literkach, ale w szachach bys sie nie pozbierala. Paaa.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisa艂:
retier1 napisa艂:

no ,my艣l臋 Kowalski09.

i jest mi z tym dobrze

Dobre.

Lubi臋 budynie Grze艣,zw艂aszcza jak si臋 jeszcze poleje sokiem wi艣niowym
jednak偶e dzisiaj jad艂em plewy
mo偶e dlatego plot臋 takie bzdury,jak to co niekt贸rzy m贸wi膮
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier, szkoda ze sie wyprowadzi艂as,bo bym cie poczestowa艂膮 - ja dzis sobie zrobi艂am "ratatuj", co prawda z puszki, ale doda艂am sosu sojowego i by艂o dobre, jad艂am jeszcze mufinke jagodow膮. Budyniu nie lubie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisa艂:
Budyniu nie lubie.

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Post贸w
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
to jak nie na temat... to ja w艂a艣nie poch艂on臋艂am w艂asnor臋cznie wykonan膮 pizz臋 - pycha <mniam> mog臋 udost臋pni膰 przepis zainteresowanym
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
retier1 napisa艂:
Grzes203 napisa艂:
retier1 napisa艂:

no ,my艣l臋 Kowalski09.

i jest mi z tym dobrze

Dobre.

Lubi臋 budynie Grze艣,zw艂aszcza jak si臋 jeszcze poleje sokiem wi艣niowym
jednak偶e dzisiaj jad艂em plewy
mo偶e dlatego plot臋 takie bzdury,jak to co niekt贸rzy m贸wi膮

Mog艂e艣 chocia偶 pola膰 te plewy sokiem wi艣niowym
Pi艂em kiedy艣 taki sok ale chyba stary by艂 jaki艣 bo mi si臋 w g艂owie po nim zakr臋ci艂o.
Nazywa艂 si臋 "TUR" czy jako艣 tak, jak chcecie pi膰 to sprawd藕cie czy siark膮 nie zaje偶d偶a
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Post贸w
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
i po raz kolejny stwierdzam, 偶e monty phyton zawsze pasuje
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok